Bana da öyle geliyor hayırlısı bakalım4 kg olur gibi az kaldı kuzum senin doğuma![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bana da öyle geliyor hayırlısı bakalım4 kg olur gibi az kaldı kuzum senin doğuma![]()
Maşallah canım nazar değmesinBenim bebe de 3 kilo olmus 10 gun ilerde dedi şubat başi bekliyorum dogumu boyle ilerlerse normal dogurtmam seni dedi ultrasona girdim tum batin bakildi normal cikti karaciger enzimleri de 2 gibi cikarmis yeni kahvalti yapiyorum ya kendimden gectim acliktan![]()
Gel kiz valla doktorum cok iyiEvet kesinlikle çok iyi burdaki medicana yılbaşından önce 13,500dü şimdi kaç oldu bilmiyorum. Kız doğuma oraya mı gelek![]()
Etin derlen göbeğin mi baya normal vücut etin mi ilk defa duydumGel kiz valla doktorum cok iyi
Kizlar bi de doktorum sey dedi ultrasona bakarken etin dokun cok sert dedi bu iyi bisey sarkman falan olmaz dogum sonrasi ama normal dogumda zorlanirsin dedi ne alaka anlayamadim gercekten etim serttir sıkıdır ama alakasini cozemedim
İlk defa duydum böyle bir şey deGel kiz valla doktorum cok iyi
Kizlar bi de doktorum sey dedi ultrasona bakarken etin dokun cok sert dedi bu iyi bisey sarkman falan olmaz dogum sonrasi ama normal dogumda zorlanirsin dedi ne alaka anlayamadim gercekten etim serttir sıkıdır ama alakasini cozemedim
Kuzu gobegimi kasdetti sonra kollarima falan dokundu evet etin cok sert derin cok dar dedi gercekten de oyle o yuzden cok genislemiyo vucut selulit falan olmuyo bendeEtin derlen göbeğin mi baya normal vücut etin mi ilk defa duydum
Bence serum sıkıp pit pit vurmak daha mantikli gibiBen bugün kızları doktora götürdüm hastaydılar. Doktor bana dedi ki çocukların burnunu çekmeyin sakın, florayı öldürüyor. Artık hiç Önermiyoruz dedi. Bana da mantıklı geldi aslında, ben kızlarımın burnunu bebekken hiç çekmedim gerçi. Bazı arkadaşlar her gün temizliyorlardı mesela aspiratörle. Sadece hasta olduklarında çekiyordum rahat uyusunlar diye. Aklınızda bulunsun.
Taş gibi kadinimmm beeeeİlk defa duydum böyle bir şey deiyi kız sert hatunsun desene
![]()
Ya ben çok normal doğumla bağdaştıramadım ne alaka vücut esnekliği dese neyse dicemTaş gibi kadinimmm beeeeeşim de yanimizdaydi ya taş gibi hatun almisim kendime diyo
![]()
Bebişlere pek müdahale etmemek laızm aslında, hastayken de serum fizyolojikle yıkama yapın dedi yalnızca. Nebul için bir ilaç önerdi de unuttum adını.Kuzu gobegimi kasdetti sonra kollarima falan dokundu evet etin cok sert derin cok dar dedi gercekten de oyle o yuzden cok genislemiyo vucut selulit falan olmuyo bende
Bence serum sıkıp pit pit vurmak daha mantikli gibi
Belki de onu kasdetmistir bak iyi dedin kuzu esnek degilim ciddenYa ben çok normal doğumla bağdaştıramadım ne alaka vücut esnekliği dese neyse dicem![]()
Aynen bence siringayla su basarak nazal yikama yapmak daha mantikli ben kendime de yapiyorum cok rahatlatiyoBebişlere pek müdahale etmemek laızm aslında, hastayken de serum fizyolojikle yıkama yapın dedi yalnızca. Nebul için bir ilaç önerdi de unuttum adını.
Derin esnek değilse normal doğumda da esneme olmaz demek istemiştirGel kiz valla doktorum cok iyi
Benimde ferritin 6 çıkmıştı canım. Bende kabızlık yüzünden bırakmıştım. Gece kalkıp zeytinyağı içiyorum resmen midem ağzıma gelse deDemirimde 28 demir bağlama da 570 çıkmış şimdi inş cocikim kilo almıştır ya demir düşüklüğünde bebik kilo alamıyomuş![]()
Serum fizyolojik ile mi yıkama yapıcaz nasıl olacakAynen bence siringayla su basarak nazal yikama yapmak daha mantikli ben kendime de yapiyorum cok rahatlatiyo
Ya bana da öyle yapsa keşke bende magnesie calcine içiyorum her gün ona rağmen iki günde anca çıkıyorum ve hemoroidim geçmedi. Hap olarak başlatırsa mafolurum benBenimde ferritin 6 çıkmıştı canım. Bende kabızlık yüzünden bırakmıştım. Gece kalkıp zeytinyağı içiyorum resmen midem ağzıma gelse desabah suda beklemiş iki kayısı tüketiyorum yetmiyor mecbur duphalac alıyorum o da midemi mahvediyor
Bana doktorum iki kere damardan demir verdi. Yine bakar herhalde yeterli gelmezse verebilir en rahatı o. Ne mideye dokunuyor ne bagırsağa
Benim kaynanamda çocuğum haftasından önde ama onlar önde bilmezler ki o zayıf demeden haftasından büyükmüş diyorum kiloyu söylüyorum o zaman 2250 gramdı. “Hııı iyi iki buçuk kilo doğar işte “ diyoAy az önce okudum canım içim bir tuhaf oldugeçen hafta 2100 kg dı kaynanamla ne zaman konuşsam çocuk zayıf diyor dün sinir oldum artık anne dedim zayıf deyip durma çocuk el kadar bebe daha 8.ayı tamamlamadı bundan sonra büyüyecek diye. @the economist senin annen zayıf diyordu inan bu insana koymuyor da kaynana deyince koyuyor maşallah der geçer insan o senin evladının parçası
Aynen oyle dusunuyorum kuzuSerum fizyolojik ile mi yıkama yapıcaz nasıl olacak![]()