2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Canım ben kızlarıma kozalak özü veriyorum, azıcık erimiş sıcak terayağı ile karıştır iç günde 3 kaşık. Bir de bildiğimiz yün varsa evde azıcık yastığın ya da yorganın içinden çıkar, sırtına koy sırtın kızsın. Ama kesin diyemem tabi çok geçmiş olsun. En korktuğum şey hasta hasta sezaryen olmak benim. Ben de hastayım kızlarım da hasta, hayırlısı ya bu sabah gittim serum verdirdim boğaz enf olmuşlar ikisi de.
Ay güneşim geçmiş olsun sanada benim kız iyi ona bulaşmadan atlatırı inşaAllah ama bir saatlik uykuyla duruyorum vucut ağrısı azaldı öksürüktwn duramıyorum yaptım tereyağı pekmez bende ama hiçbişey etki etmiyor bu lanet öksüğe ya, bu ara doğum yapanlarda bebeklerde hep enfekaiyon çıkıyormuş Allah korusun ama çok fena bir kış geçiriyoruz ya

Ay evet hastane çok kalabalık ben artık özel bir kliniğe götürüyorum orada nazlarıyla oynaya oynaya yapıyorlar. Ağızdan antibiyotik bu kadar hızlı etki etmiyor, damardan verdirince bağırsakları da etkilemiyor iyi oluyor. Bir de aklında olsun büyük bir hastaneye götüyorsan normal hemşireye açtırma damar yolunu, yenidoğan yoğun bakımdan istiyorum de. Onlar daha kolay açıyorlar.
Evet canım öyle diyorum zaten bebek hemsiresi gelsin o alsın diyorum ama gene bulamiyolar en son ayak üstünden aldılar birde benim kız kolda durdurmuyor çıkarmaya çalışıyor ee ozamanda tekrar bestan damar yolu bul uf biz gene bir sekilde idare ediyoruzda çocuklar çok zor ya

Ay güneşim geçmiş olsun sanada benim kız iyi ona bulaşmadan atlatırı inşaAllah ama bir saatlik uykuyla duruyorum vucut ağrısı azaldı öksürüktwn duramıyorum yaptım tereyağı pekmez bende ama hiçbişey etki etmiyor bu lanet öksüğe ya, bu ara doğum yapanlarda bebeklerde hep enfekaiyon çıkıyormuş Allah korusun ama çok fena bir kış geçiriyoruz ya
Sağ olasın canım evet ya çok kötü bir salgın var, işte en korktuğum şey valla. İnşallah bebişlerde enfeksiyon çıkmaz doğarken. İkinci kızımda yaşadık işte onu benim kabusum resmen. Bir de sezaryenliyken öksürmek ölüm gibi bir şey. 😗😑

Evet canım öyle diyorum zaten bebek hemsiresi gelsin o alsın diyorum ama gene bulamiyolar en son ayak üstünden aldılar birde benim kız kolda durdurmuyor çıkarmaya çalışıyor ee ozamanda tekrar bestan damar yolu bul uf biz gene bir sekilde idare ediyoruzda çocuklar çok zor ya
Oyy ayak mı 🥺 ayak çok acıtır diyor bizim doktor çocukta ayaktan açtırmayı hiç istemiyor. Evet biz yine bir şekil idare ediyoruz da çocuk olayı çok zor.

Kuzum ya bana limon bal karabiber sicak suyla karistirip icmek iyi geliyodu oksuruk icin yoksa geceleri uyuyamiyodum

Bende bu sabah oldum bal limon karabiber yapıp yiyorum ıhlamur içiyorum birde dut kuruşunu kaynatıp içenler çok faydasını görmüş tavsiye ederiyolar dene istersen

Bizde aynı geceden beri ateşli kuzum çok kötü oksuruyor hiç birşey yemedi doğru düzgün zaten bende kötüyüm ikimiz birde zor.oluyor y rabbim şifa versin 🤲🤲🤲
Tekrar tekrar yapayım hepsini az kaldı ama bizde bittik bu süreçte normalde gripolduğumu bilmem ben ya😔😔

Benim kaynanamda çocuğum haftasından önde ama onlar önde bilmezler ki o zayıf demeden haftasından büyükmüş diyorum kiloyu söylüyorum o zaman 2250 gramdı. “Hııı iyi iki buçuk kilo doğar işte “ diyo🤣 anne dedim bir haftada sadece 250 gram almış böyle giderse tosun doğar. Laf anlatmak zor geliyor bazen sonra diyorum kendime sabret sende kaynana olacaksın 😅
Sabredelim bari 😂 ama işte gebelik psikolojisi evladıma laf konduramıyorum

Çok geçmiş olsun canım rabbim şifa versin inşallah 😔 🙏

Eskiden bebegim tatli tatli hareket ederdi simdi acıtıyor ya sizdede oyle mi.
Dun gece de yalancı denilen sancilardan oldu. Kabus gordum zaten resmen can verdim. Uyanınca da sanci tuttu. Duzensizdi ve gecti cok şükür.
Sabahlari sürünerek işe gidiyorum. %25 zami duyunca ise gitmek daha zoruma gitmeye başladı. 30 yapmislar sadece güldüm.
Bir paket bez 500 TL ya ne yaşıyor bu insanlar.

Ben bugün kızları doktora götürdüm hastaydılar. Doktor bana dedi ki çocukların burnunu çekmeyin sakın, florayı öldürüyor. Artık hiç Önermiyoruz dedi. Bana da mantıklı geldi aslında, ben kızlarımın burnunu bebekken hiç çekmedim gerçi. Bazı arkadaşlar her gün temizliyorlardı mesela aspiratörle. Sadece hasta olduklarında çekiyordum rahat uyusunlar diye. Aklınızda bulunsun.
Ayy iyi aspiratör almamıştım daha

Eskiden bebegim tatli tatli hareket ederdi simdi acıtıyor ya sizdede oyle mi.
Dun gece de yalancı denilen sancilardan oldu. Kabus gordum zaten resmen can verdim. Uyanınca da sanci tuttu. Duzensizdi ve gecti cok şükür.
Sabahlari sürünerek işe gidiyorum. %25 zami duyunca ise gitmek daha zoruma gitmeye başladı. 30 yapmislar sadece güldüm.
Bir paket bez 500 TL ya ne yaşıyor bu insanlar.
Benim de acıtıyor canım hatta çok haraket edince ben yoruluyorum bazen geriliyor ya o zaman da gözüm kararıyor anlık tansiyonum düşüyor sanırım.gündüz iyiyim akşam bacaklarımı aça aça yürüyorum gece zor yatıyorum dönebilmek mucizevi sabah ilk kalkıyorum pert. Çorabımı giyemiyorum çamaşır değiştiremiyorum. Tuvalette rahatça çiş yapmak da kalmadı tıkalı sanki damıtarak akıyor 😂 az kaldı diye diye teselli ediyorum kendimi

Benim de acıtıyor canım hatta çok haraket edince ben yoruluyorum bazen geriliyor ya o zaman da gözüm kararıyor anlık tansiyonum düşüyor sanırım.gündüz iyiyim akşam bacaklarımı aça aça yürüyorum gece zor yatıyorum dönebilmek mucizevi sabah ilk kalkıyorum pert. Çorabımı giyemiyorum çamaşır değiştiremiyorum. Tuvalette rahatça çiş yapmak da kalmadı tıkalı sanki damıtarak akıyor 😂 az kaldı diye diye teselli ediyorum kendimi
Bi de tuvalete oturunca hafif sıkışınca acayip tepiyor 🙃 Ben de çok rahatsız oluyorum bazen sürekli hareketli ya, hiç mi uyumaz bir bebek. Hiç alışkın değilim bu denli hareketli bebeğe.

Bi de tuvalete oturunca hafif sıkışınca acayip tepiyor 🙃 Ben de çok rahatsız oluyorum bazen sürekli hareketli ya, hiç mi uyumaz bir bebek. Hiç alışkın değilim bu denli hareketli bebeğe.
Oğlum bu kadar haraketli değildi bende şaşkınım vitaminlere bağlıyorum ama onda da kullandım. Tuvalette hep vuruyor rahat oturamıyorum ki 😂 doğumdan sonraki ilk çiş çok harika dakikalarca bitmiyor şaşırıyorsun

Back
X