Yarım saattir yazdıklarınızı okuyorum bı konudan da eksik kalmayayım diye, bugün kontrolüm vardı 34+2 itibariyle 2300kg 47cm olmuşuz, herşey yolunda çok şükür, yürüyüş yap dedi ama dedim doktor hanım yuruyemiyorum hemen karnım sertleşiyor acıyor dedim, doğmak istiyor dedi, iki hafta sonra gel çatı muayenesi yapalım dedi

o işten korkuyorum dedim zorlamam seni sen merak etme dedi, kadını sezeryana ikna etmeye çalışıyorum o da beni normal doğuma

ben evliliğin başında vajinismus yaşadım hala da çok rahat değilim bu çocuğu nasıl yaptım şaşkınım dedim, bı bakarız belki de çok kolay doguracaksin, bu içeriden gelen birşey olduğundan aynı dur değil dedi, baktık uygun değilsin zorlamam zaten dedi, miyomunu da alırız sezeryan olursa dedi, ondan ben para almıyorum hastalarımdan, keyifle yapıyorum ama sectigin hastaneye göre pataloji ve hemşireler çalıştığından para alırlar dedi, kan tahlillerini sordum ben zaten senden hepatitleri başta almışım diğer tahlillerini son haftalarda alıyorum ben dedi ver iki hafta sonra gittiğim zaman nts ye de girecegiiiimmm

çok heyecan annecimmmm