- 8 Mayıs 2013
- 11.896
- 25.514
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Uyandın mı kızG gunesli gunler canım nerelerdesin gece seni aradı gözlerimiz o değilde ben nasıl uyanıcam sabahın köründe acabaraporu uzatmakla doğrumu yaptım bilmiyorum .
İya güneş geçmiş olsun bende elime diyorum bir ay daha mı kalsaGünaydın, ben de dün acile gittim dedim bi serum versinler bari ya kendime geleyim. Sesim gitti iyice, evde çocuklarla konuşamıyorum işaretle anlaşıyoruz. Eşime diyprum 40a kadar dursun bebe içeride. Bu kadar öksürürken sezaryen olursam heralde patlarımİkinci doğumumda hastaydım, dikişler patlıyordu acıdan öksürürnce.
Yaa aynen valla biraz daha büyütelim içerideİya güneş geçmiş olsun bende elime diyorum bir ay daha mı kalsailk hemen doğuram sağlıkla diyordum şimdi korku sardı beni kalsın biraz daha diyorum. Canım dr grintuss iç dedi bana biraz olsun içince öksürmüyordum aklında olsun
Ay acil diyince sancı sandım, lütfen önce sebebini sonra kim olduğunu söyleyin agdjhdhs yok bu böyle değildiGünaydın, ben de dün acile gittim dedim bi serum versinler bari ya kendime geleyim. Sesim gitti iyice, evde çocuklarla konuşamıyorum işaretle anlaşıyoruz. Eşime diyprum 40a kadar dursun bebe içeride. Bu kadar öksürürken sezaryen olursam heralde patlarımİkinci doğumumda hastaydım, dikişler patlıyordu acıdan öksürürnce.
Ahaha merak etme bacım benim doğumlar 40 olmadan başlamıyor dkdjkd öyle bi haber bekleme bendenAy acil diyince sancı sandım, lütfen önce sebebini sonra kim olduğunu söyleyin agdjhdhs yok bu böyle değildi![]()
Ya bu öksürük olayında fizyoterapist arkadaşım havluyu dürüm yap ameliyat yerine bastır öyle öksür diyordu, öksürüğü hallediyordum da hapşırık sıkıntıydı bende. Aklında olsun.Ahaha merak etme bacım benim doğumlar 40 olmadan başlamıyor dkdjkd öyle bi haber bekleme benden![]()
Aa tamam bu aklımda olsun lazım olacak belli kiYa bu öksürük olayında fizyoterapist arkadaşım havluyu dürüm yap ameliyat yerine bastır öyle öksür diyordu, öksürüğü hallediyordum da hapşırık sıkıntıydı bende. Aklında olsun.
Ya bide benim ameliyat yerim hala uyuşuk, bunda acı sızı hisseder miyim? Ufak hesaplarAa tamam bu aklımda olsun lazım olacak belli ki![]()
Uyandım canım hiç işe gidesim yok ama mecbur çıkıcam birazdanUyandın mı kız![]()
Ahaha aynı yerden kesmeyecekler amaYa bide benim ameliyat yerim hala uyuşuk, bunda acı sızı hisseder miyim? Ufak hesaplar![]()
Dün doktordaydım ilişki yaşamıyoruz. Alttanda baktı rahim çok yukarda ulaşamadı rahim ağzına bıraktı uyarmamak için. Nst normal ama çok yorucu bi dönemden geçiyorum vücudum error verdi artık.Nişana benzettim sanki, hiç alttan muayene oldun mu yakın zamanda ya da ilişki?
Nişana benzettim sanki, hiç alttan muayene oldun mu yakın zamanda ya da ilişki?
Kızlar bugün lekelenme yaşadım kırmızı gibiydi doktorumu aradım hemen gittik. Nst sıkıntısız açılmayı bakamadı rahim çok yukarda ama devamıda gelmedi kanın. İlk doğum 41+6 sezeryan 2. 38+0 sezeryandı. Hiç böyle bşy yaşamadım.
34+1 iz şuan
2400 47 cm dedi birde kafamız 37 hafta uyumlu babamızın tarafına benzetiyo doktor.
Şimdi bana özellikle ilk 3 gün yatıp dinleniceksin dedi.
Cmartesi beni mutlaka arıyosun bir sıkıntı olmazsa o zamana kadar tekrar gelişini ayarlycam dedi birde.
Acil bir durum olursa muhakkak gel asla bekleme dedi.
Progesteron sabah akşam +2 bu akşam 2 yarın olmak üzere ciğer geliştirici iğne verdi.
Böyle zamanlardan geçen arkdaşlar varsa yardımcı olursanız çok sevinirim
Çok aşırı yoruldum kızlar birde bundan kaynaklı diye düşünüyorum çünkü birliktelik falan yaşamıyoruz, ev taşıma sürecindeyim ellemesemde başındayım ustalar gelen giden eve in çık bedenen ve ruhen bittim bu tetikledi diye düşünyrm
Aaa gözünüz aydınBen dogum yaptim kizlar sezeryanla![]()
Çok geçmiş olsun tatlım serum iyi geldimi şu hastalıkları bi anlatamadıkGünaydın, ben de dün acile gittim dedim bi serum versinler bari ya kendime geleyim. Sesim gitti iyice, evde çocuklarla konuşamıyorum işaretle anlaşıyoruz. Eşime diyprum 40a kadar dursun bebe içeride. Bu kadar öksürürken sezaryen olursam heralde patlarımİkinci doğumumda hastaydım, dikişler patlıyordu acıdan öksürürnce.
Hı tamam baktıysa olabiliyor canımDün doktordaydım ilişki yaşamıyoruz. Alttanda baktı rahim çok yukarda ulaşamadı rahim ağzına bıraktı uyarmamak için. Nst normal ama çok yorucu bi dönemden geçiyorum vücudum error verdi artık.
Sağ ol canım valla hastalıklar bi bitsin lütfenAaa gözünüz aydın
Çok geçmiş olsun tatlım serum iyi geldimi şu hastalıkları bi anlatamadık
Teşekür ederim kuzum hepimiz inşallah sağlıkla kavuşuruz bebislerimizeCanım dualarimiz seninle rabbim bebeğini sana bagislasin sağlıcakla![]()
Merhaba ne yaptınız acaba? Ben 31+4 de gittiğimde bebek 31+2 ile uyumluydu kilosu 1705di hiçbir sorun yoktu. 33+4 de gittim, 31+4 de kalmış gözüktü bebeğin karın çevresi ve kilosu 1730 çıktı. Neler yapılıyor neler tavsiye ediliyor ? Bizim kan akışında bı sorun çıkmadı :/Kızlar bebemin göbek çevresi küçük çıktı yine, hoca dedi 2 hafta geriye düştü. Yüzde 23e düştü değer artık beslenemiyor gibi dedi. Normal istediğini biliyorum ama plesanta besleyemiyor bebeği şuan sadece ciğerleri gelişsin diye bekliyorum 38i görsün sonra alalım dedi.
Başka bir doktora gidicem şimdi.