2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Bende bi ziyan oldu diye üzülmedim değil 🤣🤣
Ayy benim bir arkadaşım mastis oldu sütü sağdı bebeğe biberona vermiyir süt posetide yokmus napmis biliyormusun İCMİS ZİYAN OLMASİN DİYE 🤣🤣🤣🤣 ayy igrencsin nasip ictin diyom gözümü kapattim içtim diyor 🤣🤣 dedim SUTLAC YAPAYDİN AKSAMA MİS GİBİ YERDİNİZ 🤣🤣🤣🤣

Ilaca rağmen 13.9 cikti tansiyonum
bebekte cok az hareket etti. Hatta 2 kere nst çektiler. Tabi doktor Direk yatış verdi.
Kardiyoloji den tansiyon takip cihazı taktılar. İlacımı yükselttiler.
Takip yapacaklar.
Protein kaçağı cikmadi pehrizimi tutuyorum ilaci içiyorum nasil cikiyor bu tansiyon anlamiyorum.
Perhizi nasıl yapıyon ya tuzu sıfırla dediydi bana da ben tuzsuz ne yicem bilemiyom

Günaydın kızlar hastaneye geldik doktor çok kızdı niye kaçtın yatmadın diye. Mimoza yapmaz öyle şey dedim ebelere diyor şaşırttın beni dedi. Dedim oğlum evde aklım onda nasıl yatayım bırak babasına dedi diyemedim tabi babası öldü çocuğumun diye. Bebek aşağı inmiş dedi nst de yine sancı var tansiyon küçüğü yüksek kan ve idrar verdim şuan birşeyler atıştırıyorum çünkü 12 den sonra birşey yeme içme sabah doğuma girebilirsin demişlerdi. İkinci kez nst ye gireceğim duruma göre değerlendirecek doktor. 💗 Hayırlısı olsun diyelim. İnşallah doğarsa da küveze gerek kalmaz
Ah benim yüreği güzel annelerim ya insan evde bir bekleyeni olunca aklı onda kalıyor oğlun çok mutlu olacak kardeşi doğunca sabur canım haftanda güzel şükür sakın kaçma hastaneden ha artık

Ilaca rağmen 13.9 cikti tansiyonum
bebekte cok az hareket etti. Hatta 2 kere nst çektiler. Tabi doktor Direk yatış verdi.
Kardiyoloji den tansiyon takip cihazı taktılar. İlacımı yükselttiler.
Takip yapacaklar.
Protein kaçağı cikmadi pehrizimi tutuyorum ilaci içiyorum nasil cikiyor bu tansiyon anlamiyorum.
Canım benim vakti zamanı neyse hayırlısıyla gelsin ,,anne olmak dünyanın en zor şeyi ama dünyanında en güzel en mutluluk veren hissi kalbimiz evlatlarımızla atıyor

Kuzum ayri yemek yapıyorum hic tuz atmadan. Paketli gıda sekerli bile olsa yükseltiyor. Zaten yiyecek birsey bulamıyorsun. Açım
Aynen ya bende protein çıkmış bende sende çıktı mı
4373FA45-A048-4651-B558-9DEF4CC46CD8.webp

Ayy benim bir arkadaşım mastis oldu sütü sağdı bebeğe biberona vermiyir süt posetide yokmus napmis biliyormusun İCMİS ZİYAN OLMASİN DİYE 🤣🤣🤣🤣 ayy igrencsin nasip ictin diyom gözümü kapattim içtim diyor 🤣🤣 dedim SUTLAC YAPAYDİN AKSAMA MİS GİBİ YERDİNİZ 🤣🤣🤣🤣
kiz T the economist bu da senlik hareket gibi sanki🤣
Hastanede yatmak resmen pskolojik çöküntü. Kendimi terk edilmiş hissediyorum.
Eşim de gelmedi daha.
ay kuzum üzme kendini bak tansiyonun daha kötü etkilenmesin takip altında olacaksın bu senin için çok iyi bişey şu an

Valla bi de hastaneden kaçma işi çıktı hep isyankar bu kızlar 😂

Evet araları benim de yakın tam iyileşmesi ondan mı diyprum. Hayırlısı ya.
Laf söz dinlemiyolar sekerim noreceksek hayırlısı ile bir doguralardi malamat olduk🤣🤣🤣 pitislariyla

Valla bi de hastaneden kaçma işi çıktı hep isyankar bu kızlar 😂

Evet araları benim de yakın tam iyileşmesi ondan mı diyprum. Hayırlısı ya.
Gece kaçtık ama gunduz yakalandik 🤣 bir kolumda tansiyon cihazı birinde iki serum utanmasalar zincirleydcekler 😒

Kızlar ben geldim bugün de doğurmadım çok şükür 🤗 sabah tekrar sancı çıktı tansiyon 14-9 bebek haraketsiz doktor beğenmedi nst yi açmısın dedi dedim yedirmediler 12 den sonra sabah ameliyat olabilir diye. Birşeyler ye sonra tekrar çekelim dedi kahvaltı yaptım bebek Haraketlendi. Nst de sancı vardı ama dünki gibi düzenli değildi ve %100 leri bulmadı. Doktor nidicard yazdı ilaç. Magnezyumu ihmal etme tansiyonu sürekli ölç dedi yatış önerdi ama baktı ben istemiyorum zorlamadı evde sürekli takipte ol 14-9 u görünce acile gel dedi. 2 kere alttan çatı muayenesi oldum dünki iyiydi bugün ki beni bağırttı sanarsın doğum yapıyorum eşime dedim sen ilişkiye kork kadın kolunu soktu resmen 😂 diyo kadın doğuracaksın aklında ne var hala. Dedim doğumdan sonra yüksek performanslar bekliyorum senden ayların özlemi var tövbe estağfurullah diyor😂😂 T the economist temizdi canım her yerim kıl tüy yoktu şükür gitmeden de duşa girdim göz kalemi sürdüm deodorant sıktım evde herkes hayretle bana bakıyor tabi 😂🤪

Kaşınmaktan kan topladı şişti artık ayaklarım ellerimi hiç söylemiyorum bile bir de yetişemiyorum zaten ayaklarıma doğru düzgün çıldırıyorum . çarşafımı bile ütülüyorum yumuşatıcı kullanmadan az deterjanla yıkıyorum her şeyi , kremleri kullanıyorum karbonatlı su denedim sirkeli su denedim yok hepsi geçici rahatlatıyor ben napıcamı şaşırdım artık 😭 etmediğim dua da kalmadı. Napsam cumartesi randevum var dogurunca geçecekse alın hocam diyeceğim artık moral kalmadı uyku kalmadı bende 😭😭😭😭😭

Eklentiler

• IMG20230119133128.webp
    IMG20230119133128.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 58
  • IMG20230119133128.webp
    IMG20230119133128.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 56
Gece kaçtık ama gunduz yakalandik 🤣 bir kolumda tansiyon cihazı birinde iki serum utanmasalar zincirleydcekler 😒
Hakediyorsun ama 🙄🙄😁😁
Kızlar ben geldim bugün de doğurmadım çok şükür 🤗 sabah tekrar sancı çıktı tansiyon 14-9 bebek haraketsiz doktor beğenmedi nst yi açmısın dedi dedim yedirmediler 12 den sonra sabah ameliyat olabilir diye. Birşeyler ye sonra tekrar çekelim dedi kahvaltı yaptım bebek Haraketlendi. Nst de sancı vardı ama dünki gibi düzenli değildi ve %100 leri bulmadı. Doktor nidicard yazdı ilaç. Magnezyumu ihmal etme tansiyonu sürekli ölç dedi yatış önerdi ama baktı ben istemiyorum zorlamadı evde sürekli takipte ol 14-9 u görünce acile gel dedi. 2 kere alttan çatı muayenesi oldum dünki iyiydi bugün ki beni bağırttı sanarsın doğum yapıyorum eşime dedim sen ilişkiye kork kadın kolunu soktu resmen 😂 diyo kadın doğuracaksın aklında ne var hala. Dedim doğumdan sonra yüksek performanslar bekliyorum senden ayların özlemi var tövbe estağfurullah diyor😂😂 T the economist temizdi canım her yerim kıl tüy yoktu şükür gitmeden de duşa girdim göz kalemi sürdüm deodorant sıktım evde herkes hayretle bana bakıyor tabi 😂🤪
Ha haa hiç oralı olmuyor sanki dün geceden beri benim tansiyonum çıktı benim sancım oldu ohh ne güzel yaaa

Süt süt yapar mantığı , ben mantıklı buldum agsjshagsh ziyan mı olsun bence de 😀

Back
X