2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Amin amin amiiin hepimiz cat diye dogurup yumuk barnaklara kavusalim insallah artik beni bu gece uyku tutmaz ya yavastan oglus bana geliyo yada sakaci cocuk anasiyla dalga geciyo bakalim

Yanlış hatırlamıyorsam evdesin ve cumaya kadar doktor süreç şekillenir minvalinde konuşmuştu, senin oğlan şimdiden yerinde duramıyor bakalım cumayı bekleyebilecek mi

Yanlış hatırlamıyorsam evdesin ve cumaya kadar doktor süreç şekillenir minvalinde konuşmuştu, senin oğlan şimdiden yerinde duramıyor bakalım cumayı bekleyebilecek mi
Aynen oyle cuma netlesir durumumuz demisti ama muayeneninde etkisi varsa eger baslamis olabilir diyorum daha once tecrube etmedim cunku cocuk kipir kipir gelen giden agrilar var eger buysa bu yani

2 haftalık olsa bile onun için hiçbir şey yapmıyorlar canım benim ki 1 aylık ve 28. Haftada başladı korkma zaten başlasa o haftalarda basliyormus
Yok canim benimkinde gerilik yok zaten haftasıyla uyumlu çıkıyor hep. Ama boynunda kordon olduğu için beslenmede sorun olabilir demiş ya doktor sana, o yüzden dedim benimkinde de kordon var 2 hafta önce kontrolde her sey normaldi acaba şimdi bir sıkıntı çıkar mı az kilo mu alır o kafama takıldı demek istedim.

Allaaaaah benim belimde agri basladi oglan pek hareketli asagiya baski yapiyo ve karnim bol bol kasiliyooorr aceba kavusma vakti mi
Benim de oglum bugun cok hareketli. Vajinamda sanki igne batma hissi var ama sanki idrar torbamda baski var gibi hissediyorum daha cok, surekli cidim var hissi geliyor. Acaba bu dogumun baslamasi ile ilgili ni? Ama bel agrim ve ya adet sancim gibi seyler yok

Bebeğin boynunda iki kez kordon dolandı canım beslenmemle alakası yok şuan beslenemiyor
Bu iki kez doladığı için mi oluyor ya yoksa düğüm gibi mi yapmış anlamadım benimki bir kez dolamış ama beslenememe falan bi tehlike yok diyordu doktor. Sesli bir şekilde o kordondaki kan akışını dinletiyor mu her gittiğinde? Biz her seferinde dinliyoruz kalp atışına benzer ama uğultulu bir ses.

Oğlum kızım olduğunda çok kıskandı çünkü öncesinde hep birlikteydik yani kucağımda o vardı, 4 yaş var aralarında 1 ve 2 nin hala kıskanıyor kızım 3 yaşında. 3. Geliyor bu da kız, ama kızım abisiyle kıskançlık yaşasada kız olmanın şefkatinden midir bilmem bebeğe karşı olumsuz değil bakalım kucağa gelince nasıl olacak. Biraz cinsiyet önemli sanırım burada oğlum erkek çocukları daha seviyor onlarla oynuyor kızlara karşı ön yargılı. Kızım öyle değil ama çok sevecen yolda gördüğü herkese merhaba diyip konuşmaya başlayan bir çocuk. Bebek ve kedilere karşı da çok anaç. Yani 2 zıt karakter oğlum hatta kızımın böyle sosyal olmasına şok oluyor, nasıl böyle gidip tanımadığı biriyle konuşuyor diye.

Onu dinliyorlar tabi ki sınırda bir değer çıkıyor tek dolanması sorun oluşturmuyormus canım iki ve üstü sorun oluyormus. İlk gördüğünde doktor ilerde büyümede sıkıntı yapabilir demişti öyle de oldu. Sanırım düğüm de var ama onu görmek çok zormuş zaten konuşurken plesanta kaynaklı beslenemiyor diyor.

Tek kat kordonu doktorlar hiç umursamıyor canım onu çoktan çıkartmış bile olabilir bizimki baya iki tam tur atmış kurtulamadı da maalesef

Günaydın kızlar resmen uyuyamadım bana akıl verirmisiniz şimdi ben en son 2 haziranda kontrole gittim sancım falan yoktu kilosu 2800 gr perşembe kontrolüm var kilo 3 geçmiştir bu 2 haftada doğumu haftaya cuma 37 haftayı tamamlamış olcam o zaman yap demiştim Dr kilo önemli değil ciğere bakarız biz vede 38 haftada ciğer tamamlar kendini demişti ama benim 38 haftam bayramın 3 gününe denk geldiğinden Dr yok sonraya kalıyor kiloda alıyor bir yandan beklersem 39 haftada alacak bebeği bu seferde 4 kiloyu bulur gibi üff sizce napmalıyım riske girip 37 de fırtlatmalımıyım yada 2 ci bir riske girip 39 haftada kilolu u doğurmalıyım

Bı sorunun rahatsizligun yoksa beklemen daha iyi deilmi 4 kilo doğsun neguzel tombul bir bebişim olur

benim nişan hastahanede geldi saat 10 10 buçuk gibi saat 16:57 de doğurdum.
Ama ben normal sancısız gittim onlar alttan müdahale ederek doğumu başlatmışlardı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…