- 17 Aralık 2016
- 3.321
- 5.957
- 158
- 39
- Konu Sahibi LadyMorganas
-
- #21.741
Amin amin amiiin hepimiz cat diye dogurup yumuk barnaklara kavusalim insallahartik beni bu gece uyku tutmaz ya yavastan oglus bana geliyo yada sakaci cocuk anasiyla dalga geciyo bakalim
Aynen oyle cuma netlesir durumumuz demisti ama muayeneninde etkisi varsa eger baslamis olabilir diyorum daha once tecrube etmedim cunkuYanlış hatırlamıyorsam evdesin ve cumaya kadar doktor süreç şekillenir minvalinde konuşmuştu, senin oğlan şimdiden yerinde duramıyor bakalım cumayı bekleyebilecek mi
Yavaş yavaş annis geliyorum diyor şuan sanaAllaaaaah benim belimde agri basladi oglan pek hareketli asagiya baski yapiyo ve karnim bol bol kasiliyooorr aceba kavusma vakti mi
Şuan 2800 görünüyor o güne 3200 olur dedi boyu uzun gidiyor hep kilosu normal diyor ama bana az geliyor.Ay haftaya Perşembe geliyor demek peki kilosu nasıl ya inşallah sağ salim kucagina alırsın
Aç mı gitmek gerek oraya? 38+4 olacak inşallah canım. Aşşah nasip ederse.Evet az kaldi desene:)
Senin ozaman 38+ kac olcak
Ben anestezi doktora 2 hafta once gittim testler kan idrar ekg hersey cekildi
Ama bi hafta sonra tekrar isterlermi bilmiyorum
Amin canım inşallah hepimiz sağlıkla kurtulalımSağlıkla kavuşun inş canım
Yok canim benimkinde gerilik yok zaten haftasıyla uyumlu çıkıyor hep. Ama boynunda kordon olduğu için beslenmede sorun olabilir demiş ya doktor sana, o yüzden dedim benimkinde de kordon var 2 hafta önce kontrolde her sey normaldi acaba şimdi bir sıkıntı çıkar mı az kilo mu alır o kafama takıldı demek istedim.2 haftalık olsa bile onun için hiçbir şey yapmıyorlar canım benim ki 1 aylık ve 28. Haftada başladı korkma zaten başlasa o haftalarda basliyormus
Benim de oglum bugun cok hareketli. Vajinamda sanki igne batma hissi var ama sanki idrar torbamda baski var gibi hissediyorum daha cok, surekli cidim var hissi geliyor. Acaba bu dogumun baslamasi ile ilgili ni? Ama bel agrim ve ya adet sancim gibi seyler yokAllaaaaah benim belimde agri basladi oglan pek hareketli asagiya baski yapiyo ve karnim bol bol kasiliyooorr aceba kavusma vakti mi
Bu iki kez doladığı için mi oluyor ya yoksa düğüm gibi mi yapmış anlamadım benimki bir kez dolamış ama beslenememe falan bi tehlike yok diyordu doktor. Sesli bir şekilde o kordondaki kan akışını dinletiyor mu her gittiğinde? Biz her seferinde dinliyoruz kalp atışına benzer ama uğultulu bir ses.Bebeğin boynunda iki kez kordon dolandı canım beslenmemle alakası yok şuan beslenemiyor
Benimde kilosu o civar canm çok büyük bir bebbek değil ama sütünüz olur büyürler inşallah sağ salim kucağımıza alalım daŞuan 2800 görünüyor o güne 3200 olur dedi boyu uzun gidiyor hep kilosu normal diyor ama bana az geliyor.
Onu dinliyorlar tabi ki sınırda bir değer çıkıyor tek dolanması sorun oluşturmuyormus canım iki ve üstü sorun oluyormus. İlk gördüğünde doktor ilerde büyümede sıkıntı yapabilir demişti öyle de oldu. Sanırım düğüm de var ama onu görmek çok zormuş zaten konuşurken plesanta kaynaklı beslenemiyor diyor.Bu iki kez doladığı için mi oluyor ya yoksa düğüm gibi mi yapmış anlamadım benimki bir kez dolamış ama beslenememe falan bi tehlike yok diyordu doktor. Sesli bir şekilde o kordondaki kan akışını dinletiyor mu her gittiğinde? Biz her seferinde dinliyoruz kalp atışına benzer ama uğultulu bir ses.
Tek kat kordonu doktorlar hiç umursamıyor canım onu çoktan çıkartmış bile olabilir bizimki baya iki tam tur atmış kurtulamadı da maalesefYok canim benimkinde gerilik yok zaten haftasıyla uyumlu çıkıyor hep. Ama boynunda kordon olduğu için beslenmede sorun olabilir demiş ya doktor sana, o yüzden dedim benimkinde de kordon var 2 hafta önce kontrolde her sey normaldi acaba şimdi bir sıkıntı çıkar mı az kilo mu alır o kafama takıldı demek istedim.
Bı sorunun rahatsizligun yoksa beklemen daha iyi deilmi 4 kilo doğsun neguzel tombul bir bebişim olurGünaydın kızlar resmen uyuyamadım bana akıl verirmisiniz şimdi ben en son 2 haziranda kontrole gittim sancım falan yoktu kilosu 2800 gr perşembe kontrolüm var kilo 3 geçmiştir bu 2 haftada doğumu haftaya cuma 37 haftayı tamamlamış olcam o zaman yap demiştim Dr kilo önemli değil ciğere bakarız biz vede 38 haftada ciğer tamamlar kendini demişti ama benim 38 haftam bayramın 3 gününe denk geldiğinden Dr yok sonraya kalıyor kiloda alıyor bir yandan beklersem 39 haftada alacak bebeği bu seferde 4 kiloyu bulur gibi üff sizce napmalıyım riske girip 37 de fırtlatmalımıyım yada 2 ci bir riske girip 39 haftada kilolu u doğurmalıyım
benim nişan hastahanede geldi saat 10 10 buçuk gibi saat 16:57 de doğurdum.Hanimlar daha once dogum yapmislara sorum nisan geldikten sonra ne kadar surede basladi dogum acaba? Cati muayenesi sonrasinda lekelenme normalmis bende de oldu ama en son yogun bi akintiyla karisik kahve kirmizi pembe kan geldi acaba dedim nisan mi doktorumu aradim suyun gelirse haberleselim onun disinda sorun yok dedi ama bunun bir ortalamasi var mi acaba merak ettim
Herseye yetişmeye alışmışım koşturmaya duramıyorum hep bir yaparım ile yaşıyorum o da bir yerden sonra yıpratacakGercekten olmayiversin yani artik napalim dogru demis doktorun
Günaydın benim arada kaşınıyor yağ jel falan sürüp masaj yapıyorum kaşıntıyıda alıyorKızlar Günaydın. Öyle bir karnımın altı kaşınıyorkikaşımamaya çalışıyorum. Siz de de var mı ? Bugün doktor kontrolüm var, ona da soracğım.
Şükür canım ya sorunum yok şimdilik dimi ya beklemek daha iyi ne kadar çok durursa o kadar çok gelişirBı sorunun rahatsizligun yoksa beklemen daha iyi deilmi 4 kilo doğsun neguzel tombul bir bebişim olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?