2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Benimde 35e felan gelmemi bekliyorlar sanırım canım benimki de 1 aylık bir gerilik. Bende bekletilmesi o istemiyorum. Doğumun nasıl oldu ? Benim öncekiler normal once normali deneyeceğiz dediler senin nasıl oldu
Sezeryan oldu doğumum doktorum bana geriliğin ilerlemesinin riskli olduğunu sölemişti bazen yakın takiple doğum iiçin bekliyorlar ama ben riske atmak istemedim doğumu tercih etdim dışarda küvezde olması onun için daha iyi olacağını düşündük eşimle

Sanırım böbrekle alakalı bir şeydi bu keton, kendini nasıl hissediyorsun? Var mı böbrek ağrısı veya idrar yaparken sıkıntı?
Bu nişan olayı çok garip geldiği halde 1 ay bekleyende var sonrasında suyu gelende. Ama bence kafaya takacak birşey yok. Dikkat etmen gereken tek şey sancılar oturunca geçmeyen 5 dkka 1 e kadar düşen sancılar ve sanki kabızsında wcye çıkman gerekiyormuş gibi olur. Suyun gelirse de yine gidersin dr a ama hemen doğurmayabilirsin ilk doğumsa.
İki hamilelikte de suyum geldi ilkinde 8 saat sancı suni 8cm açılma ile çatala çıktım.
İkincide nst vs çekildi doğumhaneye girdim. Çatala çıktım 3 ıkınma sonrası doğdu. Yani evden 5.30 6.0 gibi çıktım 7.30 gibi doğdu.
Bu 3. De ne olacak kestiremiyorum. Sadece dirayetli olup kendimi bırakmamaya çalışıyorum.
Bol bol İnşirah suresi okumanızı ve ilk doğumsa sağlam bir yerden tutunup squat yapmanızı öneriyorum. Ve inşallah iyi anlayışlı ebe,hemşire ve dr lara denk gelir travmasız doğumlar geçiririz hepimiz amin

Yani idrar yaparken yanma var biraz daha önce antibiyotik verdiğinde baya ağrım vardı şimdi ağrım yok sık idrara çıkma hafif yanma var böbrek ağrısı hissetmiyorum ya da diğer ağrılardan fark etmiyo da olabilirim ilaçsız çözülecek birşey olsa çok iyi olacak ama verecek gibi geliyo ilaç

O zaman nisan mevzusu pek kafaya takilacak bisey degil asil onemli olan su gelmesi ve sanci insallah kolay dogumlarimiz olur ben doktoruma cok guveniyorum kendi klinigine gidiyorum hastane onerisinde bulundu dogum ekibi ebeler hemsireler asiri iyi bir takimi var diyince yine guvendim bakalim nasibimizde nasil bir dogum var gorucez yakin zamanda

Yesss planim bir dus almak sancilar sıklasana kadar hareket etmek ve evde olmak onceligim kendi evimde daha rahat olurum diye dusunuyorim tabi istanbul trafiginide hesaba katarak sekilleniriz bakalim

Benimde bebeğim bu kilolarda. Rabbim bebeklerimizinde bizim de yardımcımız olsun. Bende senin gibi sağlıkla doğurur bı stresi en azından üstümden atarim

İnşallah darısı da sana olsun. Sağlıklı doğsun dışarda hızla aldır kg annesi.
Ben İmom omega3 kullandım. Şimdi bıraktık artık. Ama o ciddi kg aldırıyor. Bir de sevmesem bile kemik sulu yemek çok yaptım. O da baya geliştiriyor bebeği.
İstersen 1 hafta süreyle bir dene sende.

2-3 gün sürmüştü benim (çatıdan sonra çok kanamam olmuştu kramplı şekilde. Sonra suyum geldi birkaç güne ve doğum)

Bebeğin boynunda iki kez kordon dolandı canım beslenmemle alakası yok şuan beslenemiyor

Herkeste Su gelmiyor ama benmde Nisan geldi kahve pembesi karışık ilk oglumda sancı Başladı ama suyum gelmedi hastane yatış yaptılar ve acilamada olmadığı için sezaryan oldum gece gitmiştim hastene ve ertesugun saat 12.30 sezaryan aldılar hemen hemen 1 güne yakın beklettiler tabi doktor ebe kontrolünde ve sürekli nts takiliydi keşke bu doktora gidip söylesin ewde beklemesen

kızlar ben çatı muayenesinden çekiniyorum ve korkuyorum da doktor mu yapıyor ebe mi ? siz rahat mısınız bi ben mi kasılıyorum böyle ( bir de zorunlu bir şey mi bu çatı muayenesi ?

Evet doktor da oyle soyledi, premature olmayacak, kilosu, gelisimi yerinde vs. Bebek hazir dedi. Tabiki bebek kendisini hazir hissettiginde gelmesini isterdim ama doktorlari da anliyorum bebek zaten hazirken risk almayalim diye dusunuyorlar.
Aynen öyle sana ya da bebeğe bir şey olmasın istediklerinden gönlünü ferah tut benim arkadaşım 34 haftada 1500 kilo doğurdu bebeğini ve şimdi 4 yaşında canavar gibi ki seninki artık normal sıkıntı yaşamayacak Allahını izniyle bir bebiş

Yesss planim bir dus almak sancilar sıklasana kadar hareket etmek ve evde olmak onceligim kendi evimde daha rahat olurum diye dusunuyorim tabi istanbul trafiginide hesaba katarak sekilleniriz bakalim
Kalabalık olur İstanbul trafiği şimdi

Benim 3 gün önce gelmişti ama 1 ay önceden gelen de var o tam bir zaman belirleniyor sancı ya da su gelmesi ile başlıyor ki benim suyum 5cm açılmadan sonra geldi. Keşke zamanı bilsek değil mi

kızlar ben çatı muayenesinden çekiniyorum ve korkuyorum da doktor mu yapıyor ebe mi ? siz rahat mısınız bi ben mi kasılıyorum böyle ( bir de zorunlu bir şey mi bu çatı muayenesi ?

Canım normal vajinal ultrasonda bile insan çekiniyor, geriliyor ama benim ilk gebeliğimde ev hastane yakındı hergün git gel yapıyordum hergün çatala çıkıp muayene ediyordu doktor ama inan ki öyle sıkıntılı olmamıştı, hatta çevremdeki herkes muayene ettirme öyle yok suyunu patlatıyor yok birşeyler oluyor dedi hiçbiri de olmadı sadece birgün yogun kıvamlı sıvı akıntım gelmişti o da nişan olabilirmiş ama doktorum başka sebepten dolayı sezeryana almıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…