2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Hahahh yok aman aman geçen ki sancılar yetti bana serum ciğer geliştirici hap felan derken şuan hiç sancım yok kafam rahat
Aman zaten hepsi zamanında keyifle gelsin Rabbım hastane kapısında bekletmeyin bekleyen herkesede bir an önce kucağına alıp evine gitmeyi nasip etsin çok zor

Allaaaaah benim belimde agri basladi oglan pek hareketli asagiya baski yapiyo ve karnim bol bol kasiliyooorr aceba kavusma vakti mi
Benimde akşam ilk defa belime bir ağrı girdi ki baya acıttı dedim acaba belime ağrıyla mi gelecek niyeti mi var diye diye uyuya kalmışım

benim de ailevi bazı sebeplerden birkaç gündür çok moralim bozuk üzgündüm. Dün ağrım girdi aşağı doğru baskı falan oldu ağrı da baya şiddetliydi. Doktoruma söyledm nst çektirdim neyseki bir şey çıkmadı,akşam olmasına rağmen doktor kliniğe geldi muayene etti hem ultrasonla hem alttan. Doğum başlamamış merak etme dedi. Stresten olmuş sanırım yani..doğum öncesi içime ferahlık versin allah inşallah bana dua eder misiniz

Kizlar yeni gordum gece boyu oturup yeni uyandigim icin gece devamli agrim vardi cok bekledim arasi kisalir mi diye yok sakinlesti sonrada uyuyakalmisim sakaci cocuk dalga geciyo benlen yada cati muayenesi sonrasi hassasti bunye sonradan mi yatisti dogum baslangici mi bikac gun boyle mi devam edecek onumuzdeki gunlerde anlicaz artik

Aynen cnm belli olur bir iki güne sancın siklasincadayanamaz duruma gelirsen git doktora nst ye sokarlar hemen zaten seni sancinin durumuna bakıp hareket ederler

Bende dun acile gitmiştim orda cati muayenesi yapildi bana aciklik yok
Eve geldigimde inanilmaz agrilarim oldu
Seninde buyuk ihtimalle cati muayenesi yüzündendir

Selam canlarım bgn kontrolden geldim catı muayenesı kalkmıs mubtemelen ıdrarda 28lokosit vardi son zamanlar ılaca gerek yok skayetin ve eger üreme yksa dedi idrar kültüründe üreme yok hamd olsun normal dogum ıstıodum kafası büyük odlugundan sezeryan daha mantklı ama sen bilirsin dedi muhtemelen Allah ızın verirse bende sezeryan gibi epidural sezeryan dusunduk 6temmuzda anlastk sindi evlılık yıldonumum die6temmuz istedim 38+4 oluyorum hepımız Allahın izniyle bebısleirmizi kucagımıza alalım

Bende dun acile gitmiştim orda cati muayenesi yapildi bana aciklik yok
Eve geldigimde inanilmaz agrilarim oldu
Seninde buyuk ihtimalle cati muayenesi yüzündendir
Olabilirde valla iste ayirt edemedim henuz bugunde devam ederse ayni sekilde dogum dicem cunku hala ara ara adet agrim oluyo

Evet evet suanlik ara sira gelen adet agrisi var ama istikrarli degil bakalim
İki güne artar ağrıların bende ilk gebeligimde öyleydim gün geçtikçe daha çok artıyor ağrılar gece hiç uyuyamaz hale geliyor insan inşallah kolay bir şekilde atlaticaksin kucağına alicaksin bana daha çok var ya keşke alsam şimdiden kucağıma diyorum ne güzel 36 haftaya girmiştim bir hafta geri alındı ufff

İnsallah ya bakalim bugun kisisel temizligimi yapicam yarinda kadin gelicek cam perde evi sil supur derken iyi hareket etmiste olurum diyorum artarsa ne ala nede. Bir hafta geri alindi

İnsallah ya bakalim bugun kisisel temizligimi yapicam yarinda kadin gelicek cam perde evi sil supur derken iyi hareket etmiste olurum diyorum artarsa ne ala nede. Bir hafta geri alindi
Gecen hafta sancım.vardi iğne ilaç serum derken doktor bir hafta geriye alıyoruz dedi adet tarihine göre ilerliycez dedi ona gore tedavi uyguladılar bende olsun ya bir hafta erken yada bir hafta geç sorun yok dedim erken gelmesinde randevu al gel bir hafta sonra dediler ama.randevu bulamadım mecbur bekliyorum şimdi randevu sisteme düşünce bilgi verilecek ona göre gidip muayene olucam

Fazlada yorma kendini iş yapicam die sancı olsun derken tam aksine bel ağrın felan olur sancin olmaz dikkat et

Kızlar meraba bişey soracağım 1 saattir çok fazla akıntım arttı normal mi acaba hiç olmazdı böyle su gibi beyaz oturduğum yerde hıssedıyorum koku vs yok enfeksıyonum yok zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…