- 15 Eylül 2018
- 3.116
- 3.990
- 133
- Konu Sahibi LadyMorganas
-
- #21.781
Duam senin le cnm güzel haberlerini bekliyoruzKizlar bende sabahtandir hastanedeym nst iyi çıktı. Sonra doktora göründüm suyun azalmış dedi perinatoloji ye yönlendirdi öğle arası olduğu için beklyrm bakalm ne dicek dua edelim birbirimizi
Cnm bir doktora acile git istersenKızlar meraba bişey soracağım 1 saattir çok fazla akıntım arttı normal mi acaba hiç olmazdı böyle su gibi beyaz oturduğum yerde hıssedıyorum koku vs yok enfeksıyonum yok zaten
Benimde olmuştu bir dönem enfeksiyon dedi doktor ama bu ilk başta suyu düşündürüyor hemen gel demişti bana suda sorun olmayınca enfeksiyon ilacı yazdı bir iki günede geçmişti ihmal etme canım git şeffaf su gibi akıntıydı benimkiKızlar meraba bişey soracağım 1 saattir çok fazla akıntım arttı normal mi acaba hiç olmazdı böyle su gibi beyaz oturduğum yerde hıssedıyorum koku vs yok enfeksıyonum yok zaten
Cnm senin haftan 37 miydi? Hadi hayirli haberlerle gel insallahKizlar bende sabahtandir hastanedeym nst iyi çıktı. Sonra doktora göründüm suyun azalmış dedi perinatoloji ye yönlendirdi öğle arası olduğu için beklyrm bakalm ne dicek dua edelim birbirimizi
Aynen cnm gelişimi daha güzel olur herşeyini tamamlamis olurŞükür canım ya sorunum yok şimdilik dimi ya beklemek daha iyi ne kadar çok durursa o kadar çok gelişir
Devam ederse gıdecegım canım suan durdu sankı arka arkaya sureklı olmuştuV
Cnm bir doktora acile git istersen
Tamam canım bende bı giderım devam ederse zatenBenimde olmuştu bir dönem enfeksiyon dedi doktor ama bu ilk başta suyu düşündürüyor hemen gel demişti bana suda sorun olmayınca enfeksiyon ilacı yazdı bir iki günede geçmişti ihmal etme canım git şeffaf su gibi akıntıydı benimki
Onu dinliyorlar tabi ki sınırda bir değer çıkıyor tek dolanması sorun oluşturmuyormus canım iki ve üstü sorun oluyormus. İlk gördüğünde doktor ilerde büyümede sıkıntı yapabilir demişti öyle de oldu. Sanırım düğüm de var ama onu görmek çok zormuş zaten konuşurken plesanta kaynaklı beslenemiyor diyor.
Anladım canım yok benimki de 2 aydır böyle tek dolama ama tam tur dolamış çıkaramıyor bundan sonra da çıkaramaz büyüdüğü için dedi. Bakalım ne olucak halimizTek kat kordonu doktorlar hiç umursamıyor canım onu çoktan çıkartmış bile olabilir bizimki baya iki tam tur atmış kurtulamadı da maalesef
Hayırlısıyla alsaydık kucağımıza gece bisürü soru geliyor aklıma uyuyamıyorum resmenAynen cnm gelişimi daha güzel olur herşeyini tamamlamis olur
bizde evi geçen sene yaptırmıştık henüz boyatmamıştık kardeşimle halıları falan yıkafık eşim boyacı getiricekti şimdi eşimin dayısı vefat ettiği için erteledik bikaç gündür halılardı cenazeydi falan derken baya yorucu geçti bu gidişle bebiş daha fazla beklemez dedim akşam eşime çocukları benim yanıma koyuyolar 4 çocuk birde benim oğlan 5 birnirlerini görüncede hiç durmuyolar akşama kadar doğru düzgün oturamadım dün ve akşam ayaklarımın ağrısına resmen oturdum ağladım yorgunluk gerçekten çok etkiliyo biz yaparım diye düşünüyoruz ama yapamıyoruz artık normalde hiç zorlanmicamız şeyler çok zorluyo eğer erteleme şansın varsa ertele canım bu gidişle bir anda doğuruvericezAynen bende taşınma işini doktora sordum doğumdan sonra yap dedi şimdi yorgunluk doğumu tetikler otur evinde keyfine bak dedi bende öyle yapıyorum şuan
canım vakti gelince kendisi istediği zaman gelsin kilo arttıkça doğum zorlaşsada bence bebek için doktor risk görmedikçe kendi istediği vakitte gelmesi iyi o acıyı zaten çekicez ve hatırlamicaz bile ben olsam beklerimGünaydın kızlar resmen uyuyamadım bana akıl verirmisiniz şimdi ben en son 2 haziranda kontrole gittim sancım falan yoktu kilosu 2800 gr perşembe kontrolüm var kilo 3 geçmiştir bu 2 haftada doğumu haftaya cuma 37 haftayı tamamlamış olcam o zaman yap demiştim Dr kilo önemli değil ciğere bakarız biz vede 38 haftada ciğer tamamlar kendini demişti ama benim 38 haftam bayramın 3 gününe denk geldiğinden Dr yok sonraya kalıyor kiloda alıyor bir yandan beklersem 39 haftada alacak bebeği bu seferde 4 kiloyu bulur gibi üff sizce napmalıyım riske girip 37 de fırtlatmalımıyım yada 2 ci bir riske girip 39 haftada kilolu u doğurmalıyım
37+4 olduk canım kilosuda 3000 kilo dedi haftaya salı çağırdı normal doğum.icin bekletiyor beni sezeryanda vazgecti blmyrm bende ne derlerse ona uyuyorm.korku oluyor elbet. Normal doğum içinde:/Cnm senin haftan 37 miydi? Hadi hayirli haberlerle gel insallah
Canm benimde öyle okdr asgida hissediyorum.ki. Zaten bacaklarimin bile arası birlesmiyor ayakta çok duramyrm.hic iş yapamıyorum çok agirlastmSelam herkese ,ben artık ayakta duramıyorum kızlar ,ilk bebeğimde hiç böyle olmamıstım o daha cok kasıklardaydı hep ama hiç bu baskı yoktu,bunda katiyen ayakta duramıyorum inanılmaz bir baskı var sanki ,inat etsem cıkıp gelecek aşağıdan,gecen acilde baş geliş dedi dr ama kanala girmiş falan demedi daha da 35+2 çok erken ,neden böyle oluyor anlamıyorum,cuma kontrolüm var bakalım ne diyecek Dr ? Benim gibi olan varmı ?
Senin artık çok az kaldı ama ya her an gelebilir gerçekten bebek inşallah biraz daha dursun ama dikkat et yorma kendini aşağıda olması çok normal bence iş yapcam diye zorlama kendiniCanm benimde öyle okdr asgida hissediyorum.ki. Zaten bacaklarimin bile arası birlesmiyor ayakta çok duramyrm.hic iş yapamıyorum çok agirlastm
Allah Allah neden böyle olduk ki bizCanm benimde öyle okdr asgida hissediyorum.ki. Zaten bacaklarimin bile arası birlesmiyor ayakta çok duramyrm.hic iş yapamıyorum çok agirlastm
Bana kordon dolanması olan bir bebekde sezeryan olması daha güvenli geliyor,ben hiç risk alabilen biri değilim,hakkımızda hayırlısı neyse öyle olsunCok hecanlıyım yarın sezeryan mı normal mı belli olcak çatı muayenesi yapıcak doktor 2 tur kordon dolanması var catıya göre durum degerlendırmesi yapıp dogum şekline karar vercez korkuyorummmmm catı muayenesinden bi o kadarda hecanlıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?