2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Kizlar bende sabahtandir hastanedeym nst iyi çıktı. Sonra doktora göründüm suyun azalmış dedi perinatoloji ye yönlendirdi öğle arası olduğu için beklyrm bakalm ne dicek dua edelim birbirimizi
Duam senin le cnm güzel haberlerini bekliyoruz

V
Kızlar meraba bişey soracağım 1 saattir çok fazla akıntım arttı normal mi acaba hiç olmazdı böyle su gibi beyaz oturduğum yerde hıssedıyorum koku vs yok enfeksıyonum yok zaten
Cnm bir doktora acile git istersen

Kızlar meraba bişey soracağım 1 saattir çok fazla akıntım arttı normal mi acaba hiç olmazdı böyle su gibi beyaz oturduğum yerde hıssedıyorum koku vs yok enfeksıyonum yok zaten
Benimde olmuştu bir dönem enfeksiyon dedi doktor ama bu ilk başta suyu düşündürüyor hemen gel demişti bana suda sorun olmayınca enfeksiyon ilacı yazdı bir iki günede geçmişti ihmal etme canım git şeffaf su gibi akıntıydı benimki

Tamam canım bende bı giderım devam ederse zaten

Tek kat kordonu doktorlar hiç umursamıyor canım onu çoktan çıkartmış bile olabilir bizimki baya iki tam tur atmış kurtulamadı da maalesef
Anladım canım yok benimki de 2 aydır böyle tek dolama ama tam tur dolamış çıkaramıyor bundan sonra da çıkaramaz büyüdüğü için dedi. Bakalım ne olucak halimiz

Aynen bende taşınma işini doktora sordum doğumdan sonra yap dedi şimdi yorgunluk doğumu tetikler otur evinde keyfine bak dedi bende öyle yapıyorum şuan
bizde evi geçen sene yaptırmıştık henüz boyatmamıştık kardeşimle halıları falan yıkafık eşim boyacı getiricekti şimdi eşimin dayısı vefat ettiği için erteledik bikaç gündür halılardı cenazeydi falan derken baya yorucu geçti bu gidişle bebiş daha fazla beklemez dedim akşam eşime çocukları benim yanıma koyuyolar 4 çocuk birde benim oğlan 5 birnirlerini görüncede hiç durmuyolar akşama kadar doğru düzgün oturamadım dün ve akşam ayaklarımın ağrısına resmen oturdum ağladım yorgunluk gerçekten çok etkiliyo biz yaparım diye düşünüyoruz ama yapamıyoruz artık normalde hiç zorlanmicamız şeyler çok zorluyo eğer erteleme şansın varsa ertele canım bu gidişle bir anda doğuruvericez
canım vakti gelince kendisi istediği zaman gelsin kilo arttıkça doğum zorlaşsada bence bebek için doktor risk görmedikçe kendi istediği vakitte gelmesi iyi o acıyı zaten çekicez ve hatırlamicaz bile ben olsam beklerim

Selam kızlar, dün kontrolümüz vardı 36+4 olduk, nst de küçük sancılar çıktı, çatı muayenesi de oldum öyle korkutulduğu gibi değildi, doktor yumuşama başlamış ama açılma yok henüz bayrama el öpmeye gelirsiniz dedi başımızda kanala girmiş kendisini itmeye başlamış ama çok komik birşey oldu, çatı muayenesine başlarken doktor birden akıntı süzüldü gitti doktor bi dakika suyun mu geliyor dedi ben şok, annemler şok, neyseki değilmiş birde kültür aldı bakalım inşallah haftaya tekrar doğurmazsam görüşeceğiz

Selam herkese ,ben artık ayakta duramıyorum kızlar ,ilk bebeğimde hiç böyle olmamıstım o daha cok kasıklardaydı hep ama hiç bu baskı yoktu,bunda katiyen ayakta duramıyorum inanılmaz bir baskı var sanki ,inat etsem cıkıp gelecek aşağıdan,gecen acilde baş geliş dedi dr ama kanala girmiş falan demedi daha da 35+2 çok erken ,neden böyle oluyor anlamıyorum,cuma kontrolüm var bakalım ne diyecek Dr ? Benim gibi olan varmı ?

Canm benimde öyle okdr asgida hissediyorum.ki. Zaten bacaklarimin bile arası birlesmiyor ayakta çok duramyrm.hic iş yapamıyorum çok agirlastm

Kızlar ben dün demiştim ya kan idrar verdim idrarımda lökosit yüksek çıktı bı de keton çıktı diye kan sonucum da belli olmuş şekerim 68 çıkmış normalde 75den başlaması gerekiyormuş doktoruma yazdım ama bişey demedi henüz şekerin düşmesi bebeğe zarar verir falan diyo internette enfeksiyon da verir diyolar niye böyle oldum sizce ben normalde şekerim yok

Canm benimde öyle okdr asgida hissediyorum.ki. Zaten bacaklarimin bile arası birlesmiyor ayakta çok duramyrm.hic iş yapamıyorum çok agirlastm
Senin artık çok az kaldı ama ya her an gelebilir gerçekten bebek inşallah biraz daha dursun ama dikkat et yorma kendini aşağıda olması çok normal bence iş yapcam diye zorlama kendini

Bana kordon dolanması olan bir bebekde sezeryan olması daha güvenli geliyor,ben hiç risk alabilen biri değilim,hakkımızda hayırlısı neyse öyle olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…