- 18 Ağustos 2022
- 684
- 847
- 23
- 28
- Konu Sahibi LadyMorganas
-
- #21.801
Bende öyle düşünüyorum ama doktorum kesinlikle sezeryan olman lazım demedi acıkcası o yüzden hep catı muaynesini bekledim yarın canım yanar yada dar gibi bile dese sezeryan kendi teklif eder diye düşünüyorum etmezsede ben teklif edicem bakalımBana kordon dolanması olan bir bebekde sezeryan olması daha güvenli geliyor,ben hiç risk alabilen biri değilim,hakkımızda hayırlısı neyse öyle olsun
Açilmana bakmadi mi cnm? Hadi insallah en guzel sekilde hayirli nasilsa oyle olur risk görse zaten sezaryen derdiler.37+4 olduk canım kilosuda 3000 kilo dedi haftaya salı çağırdı normal doğum.icin bekletiyor beni sezeryanda vazgecti blmyrm bende ne derlerse ona uyuyorm.korku oluyor elbet. Normal doğum içinde:/
Anlık biseydir belki cnm normalde seker ölcümü yapiyor musun?Kızlar ben dün demiştim ya kan idrar verdim idrarımda lökosit yüksek çıktı bı de keton çıktı diye kan sonucum da belli olmuş şekerim 68 çıkmış normalde 75den başlaması gerekiyormuş doktoruma yazdım ama bişey demedi henüz şekerin düşmesi bebeğe zarar verir falan diyo internette enfeksiyon da verir diyolar niye böyle oldum sizce ben normalde şekerim yok
Ben de artik iş falan yapamiyorum bi yemek yapiyorum o da oturdugum yerde herseyi dogruyorum. Demin de oyle bi sancim oldu ki sol kasigimda bagirdim resmen neyseki azaldi bi 5 dakika sürdü. Günden güne daha agirlastigimi hissediuorum artik gecse zaman diyorumSelam herkese ,ben artık ayakta duramıyorum kızlar ,ilk bebeğimde hiç böyle olmamıstım o daha cok kasıklardaydı hep ama hiç bu baskı yoktu,bunda katiyen ayakta duramıyorum inanılmaz bir baskı var sanki ,inat etsem cıkıp gelecek aşağıdan,gecen acilde baş geliş dedi dr ama kanala girmiş falan demedi daha da 35+2 çok erken ,neden böyle oluyor anlamıyorum,cuma kontrolüm var bakalım ne diyecek Dr ? Benim gibi olan varmı ?
Yok yapmıyorum şeker yüklemesi yaptırdım ama onda bişey çıkmamıştıAnlık biseydir belki cnm normalde seker ölcümü yapiyor musun?
Canm benimde öyle okdr asgida hissediyorum.ki. Zaten bacaklarimin bile arası birlesmiyor ayakta çok duramyrm.hic iş yapamıyorum çok agirlastm
Gece bende hiç uyuyamiyorum hem agrilardan hem gün yaklaştı heycandanHayırlısıyla alsaydık kucağımıza gece bisürü soru geliyor aklıma uyuyamıyorum resmen
Sizin ilk çocuk mu Allahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin nedense bende bu sefer heyecan yok 3. Doğumum olcak benimde hem sezeryan doğumum oldu hem normal belkide ikisini de tattım ondan biraz rahatım ama geceler cidden eziyet olmaya başladı banadaGece bende hiç uyuyamiyorum hem agrilardan hem gün yaklaştı heycandan
Sizinde 2 ci gebelikmiş hemde aynı günmüşüz sizinle benimde 7 ekim son adetim benim haftaya cuma muhtemel doğum olcak gibi gözüküyor sizin bellimiGece bende hiç uyuyamiyorum hem agrilardan hem gün yaklaştı heycandan
Aynen öyle bende dün çok zorlandım akşam belim çok kötü ağrıdı ve evet erteleme şansım var ve ertelicem doğumdan sonra geçicem artık. Sende yorma ne yaranabiliriz ne iş biter kendimizi bitirmekte başka işe yaramıyor siye düşünüyorum sanırım duygusal olarak yıprandım hamile ben miyim çevrem mi bilemedim gerçektenbizde evi geçen sene yaptırmıştık henüz boyatmamıştık kardeşimle halıları falan yıkafık eşim boyacı getiricekti şimdi eşimin dayısı vefat ettiği için erteledik bikaç gündür halılardı cenazeydi falan derken baya yorucu geçti bu gidişle bebiş daha fazla beklemez dedim akşam eşime çocukları benim yanıma koyuyolar 4 çocuk birde benim oğlan 5 birnirlerini görüncede hiç durmuyolar akşama kadar doğru düzgün oturamadım dün ve akşam ayaklarımın ağrısına resmen oturdum ağladım yorgunluk gerçekten çok etkiliyo biz yaparım diye düşünüyoruz ama yapamıyoruz artık normalde hiç zorlanmicamız şeyler çok zorluyo eğer erteleme şansın varsa ertele canım bu gidişle bir anda doğuruvericez
canım vakti gelince kendisi istediği zaman gelsin kilo arttıkça doğum zorlaşsada bence bebek için doktor risk görmedikçe kendi istediği vakitte gelmesi iyi o acıyı zaten çekicez ve hatırlamicaz bile ben olsam beklerim
Bildiğim kadarıyla uzun açlıklarda vücut glikoz olmayınca protein ve yağ yakıyor bunun sonucunda da keton cisimcikler oluşuyor. Şeker yükselmese de seker metabolizması bozulmuş olabilir. Çünkü normalde seker dusukse de vücudumuz bunu kendi kendine yükseltir. Az az sık sık beslenirsen iyi olabilir. Bi de beslenmende karbonhidrata çok yer vermiyosan daha çok protein ve yağ ağırlıklı besleniyosan karbonhidratı biraz arttırabilirsin.Kızlar ben dün demiştim ya kan idrar verdim idrarımda lökosit yüksek çıktı bı de keton çıktı diye kan sonucum da belli olmuş şekerim 68 çıkmış normalde 75den başlaması gerekiyormuş doktoruma yazdım ama bişey demedi henüz şekerin düşmesi bebeğe zarar verir falan diyo internette enfeksiyon da verir diyolar niye böyle oldum sizce ben normalde şekerim yok
Bu ara iştahım çok kapandı ondan oldu galiba biraz daha dikkat ederim yediklerime teşekkür ederim içim rahatladıBildiğim kadarıyla uzun açlıklarda vücut glikoz olmayınca protein ve yağ yakıyor bunun sonucunda da keton cisimcikler oluşuyor. Şeker yükselmese de seker metabolizması bozulmuş olabilir. Çünkü normalde seker dusukse de vücudumuz bunu kendi kendine yükseltir. Az az sık sık beslenirsen iyi olabilir. Bi de beslenmende karbonhidrata çok yer vermiyosan daha çok protein ve yağ ağırlıklı besleniyosan karbonhidratı biraz arttırabilirsin.
Canim bende oyleyim ayakta iş yapamıyorumSelam herkese ,ben artık ayakta duramıyorum kızlar ,ilk bebeğimde hiç böyle olmamıstım o daha cok kasıklardaydı hep ama hiç bu baskı yoktu,bunda katiyen ayakta duramıyorum inanılmaz bir baskı var sanki ,inat etsem cıkıp gelecek aşağıdan,gecen acilde baş geliş dedi dr ama kanala girmiş falan demedi daha da 35+2 çok erken ,neden böyle oluyor anlamıyorum,cuma kontrolüm var bakalım ne diyecek Dr ? Benim gibi olan varmı ?
söz konusu cenaze olunca bakmam fiyemiyorum biraraya gelincede çok yaramaz oluyolar sabahtan beri doğru düzgün oturamadım bile eşim erken gelsede hemen kendi evimize gitsek kafam kaldırmıyo artık kendi kendime diyorum ben daha neden hamileyim ikisi bir olur böyle kavga eder yaramazlık yaparlarsa napıcam hiç bilmiyorumAynen öyle bende dün çok zorlandım akşam belim çok kötü ağrıdı ve evet erteleme şansım var ve ertelicem doğumdan sonra geçicem artık. Sende yorma ne yaranabiliriz ne iş biter kendimizi bitirmekte başka işe yaramıyor siye düşünüyorum sanırım duygusal olarak yıprandım hamile ben miyim çevrem mi bilemedim gerçekten
Aynen aynen zaten mesane doluluk gibi değişikMinaako Mormenekse89 bende aynıyim bi yürüyüse ckıyım dedım uc adım attim gerı döndüm degisiık bi agrı gibide degil bole sızı gibi wcye kalkarken yatakdan kalkarkende oluyor afedersin cisim gelincede bole bi baski gibi
İlki normal ya sezeryan için çok zorlamiyorlar normalo destekliyorlarAçilmana bakmadi mi cnm? Hadi insallah en guzel sekilde hayirli nasilsa oyle olur risk görse zaten sezaryen derdiler.
Normal.mi sence sezeryan mi:)Sizin ilk çocuk mu Allahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin nedense bende bu sefer heyecan yok 3. Doğumum olcak benimde hem sezeryan doğumum oldu hem normal belkide ikisini de tattım ondan biraz rahatım ama geceler cidden eziyet olmaya başladı banada
Acilma var mi onemli olan o galiba canim sancisiz acilma olunca suni sanci veriyolar bildigimSancı gelmeden doğurmak mümkün mü?
Ikiside senin olunca farklı olur merak etmesöz konusu cenaze olunca bakmam fiyemiyorum biraraya gelincede çok yaramaz oluyolar sabahtan beri doğru düzgün oturamadım bile eşim erken gelsede hemen kendi evimize gitsek kafam kaldırmıyo artık kendi kendime diyorum ben daha neden hamileyim ikisi bir olur böyle kavga eder yaramazlık yaparlarsa napıcam hiç bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?