2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Bana kordon dolanması olan bir bebekde sezeryan olması daha güvenli geliyor,ben hiç risk alabilen biri değilim,hakkımızda hayırlısı neyse öyle olsun
Bende öyle düşünüyorum ama doktorum kesinlikle sezeryan olman lazım demedi acıkcası o yüzden hep catı muaynesini bekledim yarın canım yanar yada dar gibi bile dese sezeryan kendi teklif eder diye düşünüyorum etmezsede ben teklif edicem bakalım tabi yinede rabbim en kolay en güzel sekilde hangisiyle öyle yapmak nasip etsin hepimizede cok hecanlıyım

37+4 olduk canım kilosuda 3000 kilo dedi haftaya salı çağırdı normal doğum.icin bekletiyor beni sezeryanda vazgecti blmyrm bende ne derlerse ona uyuyorm.korku oluyor elbet. Normal doğum içinde:/
Açilmana bakmadi mi cnm? Hadi insallah en guzel sekilde hayirli nasilsa oyle olur risk görse zaten sezaryen derdiler.

Anlık biseydir belki cnm normalde seker ölcümü yapiyor musun?

Ben de artik iş falan yapamiyorum bi yemek yapiyorum o da oturdugum yerde herseyi dogruyorum. Demin de oyle bi sancim oldu ki sol kasigimda bagirdim resmen neyseki azaldi bi 5 dakika sürdü. Günden güne daha agirlastigimi hissediuorum artik gecse zaman diyorum

Canm benimde öyle okdr asgida hissediyorum.ki. Zaten bacaklarimin bile arası birlesmiyor ayakta çok duramyrm.hic iş yapamıyorum çok agirlastm
Minaako Mormenekse89 bende aynıyim bi yürüyüse ckıyım dedım uc adım attim gerı döndüm degisiık bi agrı gibide degil bole sızı gibi wcye kalkarken yatakdan kalkarkende oluyor afedersin cisim gelincede bole bi baski gibi

Gece bende hiç uyuyamiyorum hem agrilardan hem gün yaklaştı heycandan
Sizin ilk çocuk mu Allahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin nedense bende bu sefer heyecan yok 3. Doğumum olcak benimde hem sezeryan doğumum oldu hem normal belkide ikisini de tattım ondan biraz rahatım ama geceler cidden eziyet olmaya başladı banada

Aynen öyle bende dün çok zorlandım akşam belim çok kötü ağrıdı ve evet erteleme şansım var ve ertelicem doğumdan sonra geçicem artık. Sende yorma ne yaranabiliriz ne iş biter kendimizi bitirmekte başka işe yaramıyor siye düşünüyorum sanırım duygusal olarak yıprandım hamile ben miyim çevrem mi bilemedim gerçekten

Bildiğim kadarıyla uzun açlıklarda vücut glikoz olmayınca protein ve yağ yakıyor bunun sonucunda da keton cisimcikler oluşuyor. Şeker yükselmese de seker metabolizması bozulmuş olabilir. Çünkü normalde seker dusukse de vücudumuz bunu kendi kendine yükseltir. Az az sık sık beslenirsen iyi olabilir. Bi de beslenmende karbonhidrata çok yer vermiyosan daha çok protein ve yağ ağırlıklı besleniyosan karbonhidratı biraz arttırabilirsin.

Bu ara iştahım çok kapandı ondan oldu galiba biraz daha dikkat ederim yediklerime teşekkür ederim içim rahatladı

Canim bende oyleyim ayakta iş yapamıyorum
Elimden geldikce oturarak bi iş yapiyorum
Bende 36+3 teyim

söz konusu cenaze olunca bakmam fiyemiyorum biraraya gelincede çok yaramaz oluyolar sabahtan beri doğru düzgün oturamadım bile eşim erken gelsede hemen kendi evimize gitsek kafam kaldırmıyo artık kendi kendime diyorum ben daha neden hamileyim ikisi bir olur böyle kavga eder yaramazlık yaparlarsa napıcam hiç bilmiyorum

Normal.mi sence sezeryan mi:)

Ikiside senin olunca farklı olur merak etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…