- 16 Kasım 2022
- 144
- 297
- 33
- 33
- Konu Sahibi LadyMorganas
-
- #22.001
Bence farklı birseyler hissediyorsan erkenden kontrol edilsin. Haftamız bir sayılır bende 34+5 im böyle şeyler hissetmiyorum. Arada yalancı sancılar oluyor sadece. Belinde ağrı var mı peki tecrübe edenler hep belde de ağrı oluyor diyorKızlar ben pearlgirl hesabım kapandı bebeğimde gelişim geriliği var kordon dolanmasi var okuyanlar hatirlarneden oldu anlamadım. Akşam buzdolabinin içini temizledim, temizlerken kasıklarıma ağrı geldi ama böyle ağırlık gibi neyse işimi.bitirdim uzandım 1 saattir dinlenince geçecek diye bekliyorum. Ama değişik bı ağrı daha önce iki tane normal doğumum var. Biri suni sancıyla olmuştu o çok farkliydi ama ikincisi kendiliğinden başlamıştı. Böyle hissedilir bir agriydi unuttum gerçi yıllar oldu ama başı belli sonu belliydi araları belliydi. Suanki ne anlamadım tuvaletim var gibi tuvalete gittim yok. Sanki boğarsaklarimi usutmus gibi bişey tam tarif edemiyorum. Daha önce ilk nisanim gelmişti bunda kan gelme Nisan gelme yok. Şuan 34 haftaligim. Durduk yere eşimi kaldirmak istemiyorum böyle bişey yaşayan var mı?
Bence farklı birseyler hissediyorsan erkenden kontrol edilsin. Haftamız bir sayılır bende 34+5 im böyle şeyler hissetmiyorum. Arada yalancı sancılar oluyor sadece. Belinde ağrı var mı peki tecrübe edenler hep belde ağrı oluyor diyorKızlar ben pearlgirl hesabım kapandı bebeğimde gelişim geriliği var kordon dolanmasi var okuyanlar hatirlarneden oldu anlamadım. Akşam buzdolabinin içini temizledim, temizlerken kasıklarıma ağrı geldi ama böyle ağırlık gibi neyse işimi.bitirdim uzandım 1 saattir dinlenince geçecek diye bekliyorum. Ama değişik bı ağrı daha önce iki tane normal doğumum var. Biri suni sancıyla olmuştu o çok farkliydi ama ikincisi kendiliğinden başlamıştı. Böyle hissedilir bir agriydi unuttum gerçi yıllar oldu ama başı belli sonu belliydi araları belliydi. Suanki ne anlamadım tuvaletim var gibi tuvalete gittim yok. Sanki boğarsaklarimi usutmus gibi bişey tam tarif edemiyorum. Daha önce ilk nisanim gelmişti bunda kan gelme Nisan gelme yok. Şuan 34 haftaligim. Durduk yere eşimi kaldirmak istemiyorum böyle bişey yaşayan var mı?
Kızlar ben pearlgirl hesabım kapandı bebeğimde gelişim geriliği var kordon dolanmasi var okuyanlar hatirlarneden oldu anlamadım. Akşam buzdolabinin içini temizledim, temizlerken kasıklarıma ağrı geldi ama böyle ağırlık gibi neyse işimi.bitirdim uzandım 1 saattir dinlenince geçecek diye bekliyorum. Ama değişik bı ağrı daha önce iki tane normal doğumum var. Biri suni sancıyla olmuştu o çok farkliydi ama ikincisi kendiliğinden başlamıştı. Böyle hissedilir bir agriydi unuttum gerçi yıllar oldu ama başı belli sonu belliydi araları belliydi. Suanki ne anlamadım tuvaletim var gibi tuvalete gittim yok. Sanki boğarsaklarimi usutmus gibi bişey tam tarif edemiyorum. Daha önce ilk nisanim gelmişti bunda kan gelme Nisan gelme yok. Şuan 34 haftaligim. Durduk yere eşimi kaldirmak istemiyorum böyle bişey yaşayan var mı?
Benim iki oglumdada makattan doğru belin asagisinda girmişti ağrı. Bu kasiklardan girdi acaba yoruldugum için mi oldu onu çıkaramadım. Çünkü sancılar çok düzenli aralıklarla girer bu öyle değil. Eşimde çok yorgun uyuyor boşuna gece gece hastanelere goturmeyim dedim. Yalancı sanciniz nasıl oluyorBence farklı birseyler hissediyorsan erkenden kontrol edilsin. Haftamız bir sayılır bende 34+5 im böyle şeyler hissetmiyorum. Arada yalancı sancılar oluyor sadece. Belinde ağrı var mı peki tecrübe edenler hep belde de ağrı oluyor diyor
Şuan bı hafifledi 1 saat daha takip edeceğim belli araliklarla girerse mutlaka gideceğim. Sancida hatırladığım çok düzenli araliklarla girmesiydi bunda bir düzen yok henuzCanım ben doğum sancısı hiç hissetmediğim için ilk gebeliğim sezeryan olmuştu ama saydıgın tüm belirtiler benim zamanında okudugum araştırdığım, gebelik okulunda ebe hemşiremizin söylediği gerçek sancıya çok benziyor, kendini az biraz daha dinle ama sonrasında vakit kaybetmeden bir doktora görün derim (şu anda bile eşini düşündün ya seni onun içinde ayrı bir tebrik ederim)
Benim ilk gebeligim siz daha tecrübelisiniz aslında ama ben olsam paniklerdim. Eşinde bence uyandirmani isterdi bebek iyi olsun yeter ki . Hastane yakında ise biraz daha bekle ama değilse bence eşini uyandır. Yalancı sanci da önce karnım taş gibi oluyor daha sonrasında kasiklarima regl olcakmisim gibi bir ağrı giriyor bu çok kısa sürüyor ve günde 3 , 4 kere oluyor sadece . düzenli bir ağrı değil genelde yorulunca , eğilip kalkınca oluyor.Benim iki oglumdada makattan doğru belin asagisinda girmişti ağrı. Bu kasiklardan girdi acaba yoruldugum için mi oldu onu çıkaramadım. Çünkü sancılar çok düzenli aralıklarla girer bu öyle değil. Eşimde çok yorgun uyuyor boşuna gece gece hastanelere goturmeyim dedim. Yalancı sanciniz nasıl oluyor
Bence onu bizim yapmamız çok zor ya. Ancak eş yapabilir.Ben bugün deneyim dedim videolara vs baktım ancak parmaklarımı ya tam içeri sokamadım ya da dar anlam veremedim doktorum çatı muaynemi rahat yaptı ben yapamadım sanırım
Aynı tarif ettigin gibi bir ağrı karnım taş kesiliyor regl gibi bir ağrı giriyor önceki doğum sancılarına benzetemedim hastane yakın evet. Acaba kendimi çok mu yordum bı buzdolabini temizleyim dedim altı üstü çok pişman oldum kaldırdım eşimi şimdi. Biraz daha gozlemleyim kendimiBenim ilk gebeligim siz daha tecrübelisiniz aslında ama ben olsam paniklerdim. Eşinde bence uyandirmani isterdi bebek iyi olsun yeter ki . Hastane yakında ise biraz daha bekle ama değilse bence eşini uyandır. Yalancı sanci da önce karnım taş gibi oluyor daha sonrasında kasiklarima regl olcakmisim gibi bir ağrı giriyor bu çok kısa sürüyor ve günde 3 , 4 kere oluyor sadece . düzenli bir ağrı değil genelde yorulunca , eğilip kalkınca oluyor.
Buzdolabı temizlerken ayakta kalıp eğilip kalktığınız içinde olabilir 1 saat dinlenip ona göre hareket edin, geçmediyse bebeğinizdede kordon dolanması olduğu için hemen hastaneye gidin derimKızlar ben pearlgirl hesabım kapandı bebeğimde gelişim geriliği var kordon dolanmasi var okuyanlar hatirlarneden oldu anlamadım. Akşam buzdolabinin içini temizledim, temizlerken kasıklarıma ağrı geldi ama böyle ağırlık gibi neyse işimi.bitirdim uzandım 1 saattir dinlenince geçecek diye bekliyorum. Ama değişik bı ağrı daha önce iki tane normal doğumum var. Biri suni sancıyla olmuştu o çok farkliydi ama ikincisi kendiliğinden başlamıştı. Böyle hissedilir bir agriydi unuttum gerçi yıllar oldu ama başı belli sonu belliydi araları belliydi. Suanki ne anlamadım tuvaletim var gibi tuvalete gittim yok. Sanki boğarsaklarimi usutmus gibi bişey tam tarif edemiyorum. Daha önce ilk nisanim gelmişti bunda kan gelme Nisan gelme yok. Şuan 34 haftaligim. Durduk yere eşimi kaldirmak istemiyorum böyle bişey yaşayan var mı
Çok şükür o zaman yalancı sancidir ve yorgunluktur sebebi diye düşünmek istiyorum. Haber verin bize de.. haftamız daha küçük bebikler heycan yaratmayı seviyor. Sağlıkla kucağımıza alalım hepimiz inşallah zamanı geldiğinde.Aynı tarif ettigin gibi bir ağrı karnım taş kesiliyor regl gibi bir ağrı giriyor önceki doğum sancılarına benzetemedim hastane yakın evet. Acaba kendimi çok mu yordum bı buzdolabini temizleyim dedim altı üstü çok pişman oldum kaldırdım eşimi şimdi. Biraz daha gozlemleyim kendimi
Ben ilk yalancı sanci yaşadığımdan beri herseyi bıraktım eşim sagolsun yardımcı oluyor yemek bile yapmıyor ayakta kalmıyorum zaten belimde sorun olduğu için son zamanlar çok zor geçiyor yürümekte zorluk çekiyorum. Bence de önemli olan bebikler gerisi hiç mühim değil. Sizin kaçıncı hafta .Bırakın buzdolabı temizlemeyi bulaşık makinesini boşaltıp mutfağı toplayıp 15 dk lık bir ayakta kalma eğilme kalkma sonucunda bile son 1 haftadır adet sancısı gibi ağrı kasılma sertleşme anlattığınız gibi tuvalete çıkma istediği ama yok tabi benzer şeyler yaşıyorum ilk hamileliğimde son günü bile hiç böyle değildim kuş gibi hafiftim, her hamilelik farklı geçiyor, artık evi temizliği bırakıp şu son günlerde kendimizi riske atmamamız gerek bugün itibariyle herşeyi bırakıyorum ben de bugün korktum çünkü
Bu arada yalancı sanci anında doktorumun söylediği şey su iç ılık duş al ve sol tarafına dönük olarak dinlen bacak arasına da yastık koy belin yükünü alsin bende işe yarıyor özellikle şu içmek çok iyi geliyorAynı tarif ettigin gibi bir ağrı karnım taş kesiliyor regl gibi bir ağrı giriyor önceki doğum sancılarına benzetemedim hastane yakın evet. Acaba kendimi çok mu yordum bı buzdolabini temizleyim dedim altı üstü çok pişman oldum kaldırdım eşimi şimdi. Biraz daha gozlemleyim kendimi
36+5 teyim aslında doktorum bana yarın için sezeryan teklif etti ama kabul etmedim, kendisi haftaya izinli çünkü, bebeğin riskli bir durumu yok benim sıkıntılı durumumdan dolayı teklifte bulundu aynı zamanda ama ben razıyım çektiğim sıkıntıya, en son olarak 26 sında yani 38+1 de karar verdik, eğer doktorum izinliyken acil bir durum olursada hastanedeki başka doktor sezeryana alacak, kendi doktorum olsun isterdim ancak bebeğim için böylesi daha iyi, sizin kaçıncı haftanız, benimde eşim artık çok yardımcı oluyor doktor sıkı sıkı tembih ettiği için onadaBen ilk yalancı sanci yaşadığımdan beri herseyi bıraktım eşim sagolsun yardımcı oluyor yemek bile yapmıyor ayakta kalmıyorum zaten belimde sorun olduğu için son zamanlar çok zor geçiyor yürümekte zorluk çekiyorum. Bence de önemli olan bebikler gerisi hiç mühim değil. Sizin kaçıncı hafta .
Eşler anlayışlı çok şükür o yüzden hersey daha kolay bence doğru karar vermişsin benim doktorum 38+4 ten önce sezeryan sen istesen bile yapmam dedi hayret sizinki baya aceleci davranmış. Umarım sorun olmaz doktorunla doğumun gerçekleşir. Çünkü insan takip eden doktor yapsın istiyor doğumu çok iyi anlıyorum. Benim 34+5 şu an da haftam.36+5 teyim aslında doktorum bana yarın için sezeryan teklif etti ama kabul etmedim, kendisi haftaya izinli çünkü, bebeğin riskli bir durumu yok benim sıkıntılı durumumdan dolayı teklifte bulundu aynı zamanda ama ben razıyım çektiğim sıkıntıya, en son olarak 26 sında yani 38+1 de karar verdik, eğer doktorum izinliyken acil bir durum olursada hastanedeki başka doktor sezeryana alacak, kendi doktorum olsun isterdim ancak bebeğim için böylesi daha iyi, sizin kaçıncı haftanız, benimde eşim artık çok yardımcı oluyor doktor sıkı sıkı tembih ettiği için onada
Sizde aynı benim gibisiniz insan ister istemez misafir muamelesi yapıyor yine yorgunluk oluyor . Ben yatayım onlar yapsın diyemiyorum bende . Sanki bensiz düzgün olmazmış gibi de geliyor napalim ev işi zaten nankör yapsak ertesi gün yine temizlik istiyor akışına bırakıp sağlıklı olmaya odaklanmak daha mantıklı ve doğru. Beğenmeyen gelmesin dogurunca hersey düzene tekrar oturacak zaten .Benimde yanımda hiç yakınım yok hastanede bile eşimle oğlum kalacak yanımda çünkü oğlumu bırakacak kimse de yok, evdede yapılacak bir sürü iş vardı herşeyi erteledik, yeterki sağlık olsun halıda yıkanır perdede yıkanır dolaplarda düzene girer, sonradan pişman olacağım hiç bişey yapmıyorum artık, günlük robot süpürge çalışıyor haftada birde eşim dip bucak süpürüyor idare edip gidiyoruz, temizlik için yardımcıda bilerek almıyorum çünkü canım tez biri evde temizlik yaparken duramam hiç bişey yapmasam bile ayakta dolanıp dururum ne yersin abla ne içersin abla misafir moduna geçerim hiç gerek yok
Bana monutol şase verdi yine sağlık ocağı. İyi gelmiyor dedim ama son kez iç dedi. Bir de tsh yüksekmiş şubat ayından beri. Nasıl farketmemişim bunu ilaç başlanması lazımdı. Geç kaldın artık. Bebeğin topuk kanından bakıp varsa rahatsızlık çocuk doktoruna gidersin artık dedi. Üzüldüm. Bildiğim bir şey de değildi benim.Benimle değerlerin aynı çıkmış canım benim doktorum önemsemedi bol su iç ilaç kullanmanı istemiyorum dedi
Tek tek raflarini cikartio yikamadik bile sadece içini bosaltip sildim yerlestirdim. Son 1 saatte sadece bir kez girdi belli bir aralığı yok sanırım yalancı sancı kendimi serbest bırakırsam tamamen geccek gibi. Bencede bosverin temizliği eşimde şimdi söylendi sanane işten güçten felan diye çok haklı. Bebisler herşeyden onemliBuzdolabı temizlerken ayakta kalıp eğilip kalktığınız içinde olabilir 1 saat dinlenip ona göre hareket edin, geçmediyse bebeğinizdede kordon dolanması olduğu için hemen hastaneye gidin derim
Şuan su içtim soluma yattım son 1 saatte 1 kez ağrı girdi azaldı baya yordum sanırım kendimiBu arada yalancı sanci anında doktorumun söylediği şey su iç ılık duş al ve sol tarafına dönük olarak dinlen bacak arasına da yastık koy belin yükünü alsin bende işe yarıyor özellikle şu içmek çok iyi geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?