2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Sağlık sorunum olduğu için izinli olduğu sırada doğumun başlama olasılığını yüksek görüyor, sıvı fazlalığım var hemde çok fazla bu yüzden kesem ve rahmim çok gergin, ancak bunun bebeğe herhangi bir riski yok sadece planlanan günden önce suyum gelebilir o zaman başka doktor yapacak sezeryanı, belkide bekleyecek 10 gün onuda bilemeyiz bekleyip görmeyi tercih ettim, yarın için doğum çantan hazır olsun diye espri yapsada doktorum kararlıyım

Bende sizin gibi düşünüyorum öncelik sıramız değişmek zorunda başkaları için yaşamayı bıraktım artık bende tecrübe ede ede

İnşallah yalancı sancıdır, arası açıldıysa anlarsınız zaten

Sanırım akışına bırakmak yine de en iyisi bebik ne kadar kalırsa o kadar beslenir gelişir. En azindan doktorunuz gitmeden size iyilik yapmak istiyorsa tavsiye edeceği doktor olsa içiniz rahatlar acil durumda kimle muhatap olacağınızı bilirsiniz. Ama dedim ya yine de umarım doktorunuz geldiği zaman olur doğumda en güzeli bu Allahim sağlıkla hayırlı zamanda kucağımıza almayı nasip etsin.

Yarın gitmeden kontrole çağırdı hastanedeki başka doktora emanet edip gidecek, 1 hafta yok, acil durum içinde anestezi hastane yatış vb işlemleri de halledeceğiz yarın, herhangi bişey olduğunda acilden giriş yapmamızın yeterli olduğunu söyledi, yinede umarım verdiği günü bekleriz en sakin öyle olurdu zaten bebek çikolatam ve kapı süsümde henüz gelmedi 10 gün boyunca sadece yatmayı düşünüyorum bu yüzden

Maşallah canım benim sağlıkla gelsin inşallah bu haftafa bu kiloyu nasıl aldı bebek.
Sağolasın canım benim 28 haftada şekerim yüksek çıktı o zaman haftada 800 gr yakın aldı üç haftaya yakın 1 kilodan fazla aldı ben şekeri kontrol edene kadar sonra şekerim 33 haftalarda rejimle düzeldi ama bebek başta 1 kilodan fazla kilo almıştı zaten Dr bebeğin kilosu geri gitmez ama bu haftadan sonra dikkat edersek rejimle az alır en azından dedi bende hep gelişimini engellemeden ama kiloda aldırmadan diyet yaptım işe yaradı aslında ama o bir kilo üzerimize yapıştı kaldı bu erken doğuma sebep verdi mağlesef aslında 1 hafta daha giderdide bayram girdi araya

Ay yok gidip geliyo agrilar ama tik yok yarin kontrolum var tekrar ayni muayeneyi yaparsa baslar dogum kesin
Kız dursun duracağı kadar ne kadar çok durursa o kadar sana doğunca rahatlık olur sancı çekmek zorda çogu gitti azı kaldı sağlıkla gelsin inş annesi

Hayır hayır stres yapma bence sadece hayalini kur unan çok iyi gelecek
Artık bende hayellerle yaşıyorum canım şu temmuz 15 olup hepimiz doğurup bebek kucağımızda poz verseydik birbirimize hayırlısıyla yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik şükür hepimiz ama şu son haftalar hiç geçmez oldu bana nedense

Canım telaş yapma ishal gibi bir şeyde varmı bende üşütmüşüm 2 gündür değişik bir sancıyla uyanıyorum ama dün nts ye bağladı sancı çıkmadı üşütme ayağını sıcak tut dedi Dr tarif edilmez bir sancı var bende de ama sancı çıkmıyor değişik birşey inş seninde öğledir

Geçmiş olsun ikinizede evet ayaklarımızı usutmememk lazm

Günaydın kızlar sabahın dortdunden beri ayaktayım karnım bir yandan ağrıyor sanki bıçakla kesiyolar sanki kasiklarimin oranlarını bir yandanda isal olmuşum. Ilık su hazırladım göğsümun altına koydum az da olsa rahatladım sizdede aynı durum varmı aşırı derecede uykum var ama uyuyamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…