- Konu Sahibi LadyMorganas
-
- #22.021
Sağlık sorunum olduğu için izinli olduğu sırada doğumun başlama olasılığını yüksek görüyor, sıvı fazlalığım var hemde çok fazla bu yüzden kesem ve rahmim çok gergin, ancak bunun bebeğe herhangi bir riski yok sadece planlanan günden önce suyum gelebilir o zaman başka doktor yapacak sezeryanı, belkide bekleyecek 10 gün onuda bilemeyiz bekleyip görmeyi tercih ettim, yarın için doğum çantan hazır olsun diye espri yapsada doktorum kararlıyımEşler anlayışlı çok şükür o yüzden hersey daha kolay bence doğru karar vermişsin benim doktorum 38+4 ten önce sezeryan sen istesen bile yapmam dedi hayret sizinki baya aceleci davranmış. Umarım sorun olmaz doktorunla doğumun gerçekleşir. Çünkü insan takip eden doktor yapsın istiyor doğumu çok iyi anlıyorum. Benim 34+5 şu an da haftam.
Evet sakinleştiyse ağrı sebebi yorgunluktur çünkü gerçek sancı artarak sıklaşır. Çok sevindim böyle olmasına uyumaya çalışın bebik dinlensinŞuan su içtim soluma yattım son 1 saatte 1 kez ağrı girdi azaldı baya yordum sanırım kendimi
Bende sizin gibi düşünüyorum öncelik sıramız değişmek zorunda başkaları için yaşamayı bıraktım artık bende tecrübe ede edeSizde aynı benim gibisiniz insan ister istemez misafir muamelesi yapıyor yine yorgunluk oluyor . Ben yatayım onlar yapsın diyemiyorum bende . Sanki bensiz düzgün olmazmış gibi de geliyor napalim ev işi zaten nankör yapsak ertesi gün yine temizlik istiyor akışına bırakıp sağlıklı olmaya odaklanmak daha mantıklı ve doğru. Beğenmeyen gelmesin dogurunca hersey düzene tekrar oturacak zaten .
İnşallah yalancı sancıdır, arası açıldıysa anlarsınız zatenTek tek raflarini cikartio yikamadik bile sadece içini bosaltip sildim yerlestirdim. Son 1 saatte sadece bir kez girdi belli bir aralığı yok sanırım yalancı sancı kendimi serbest bırakırsam tamamen geccek gibi. Bencede bosverin temizliği eşimde şimdi söylendi sanane işten güçten felan diye çok haklı. Bebisler herşeyden onemli
O zaman geçecek gibi hadi inşallah sabaha iyiyim yazarsınŞuan su içtim soluma yattım son 1 saatte 1 kez ağrı girdi azaldı baya yordum sanırım kendimi
Sanırım akışına bırakmak yine de en iyisi bebik ne kadar kalırsa o kadar beslenir gelişir. En azindan doktorunuz gitmeden size iyilik yapmak istiyorsa tavsiye edeceği doktor olsa içiniz rahatlar acil durumda kimle muhatap olacağınızı bilirsiniz. Ama dedim ya yine de umarım doktorunuz geldiği zaman olur doğumda en güzeli buSağlık sorunum olduğu için izinli olduğu sırada doğumun başlama olasılığını yüksek görüyor, sıvı fazlalığım var hemde çok fazla bu yüzden kesem ve rahmim çok gergin, ancak bunun bebeğe herhangi bir riski yok sadece planlanan günden önce suyum gelebilir o zaman başka doktor yapacak sezeryanı, belkide bekleyecek 10 gün onuda bilemeyiz bekleyip görmeyi tercih ettim, yarın için doğum çantan hazır olsun diye espri yapsada doktorum kararlıyım
Yarın gitmeden kontrole çağırdı hastanedeki başka doktora emanet edip gidecek, 1 hafta yok, acil durum içinde anestezi hastane yatış vb işlemleri de halledeceğiz yarın, herhangi bişey olduğunda acilden giriş yapmamızın yeterli olduğunu söyledi, yinede umarım verdiği günü bekleriz en sakin öyle olurdu zaten bebek çikolatam ve kapı süsümde henüz gelmediSanırım akışına bırakmak yine de en iyisi bebik ne kadar kalırsa o kadar beslenir gelişir. En azindan doktorunuz gitmeden size iyilik yapmak istiyorsa tavsiye edeceği doktor olsa içiniz rahatlar acil durumda kimle muhatap olacağınızı bilirsiniz. Ama dedim ya yine de umarım doktorunuz geldiği zaman olur doğumda en güzeli buAllahim sağlıkla hayırlı zamanda kucağımıza almayı nasip etsin.
Sağolasın canım benim 28 haftada şekerim yüksek çıktı o zaman haftada 800 gr yakın aldı üç haftaya yakın 1 kilodan fazla aldı ben şekeri kontrol edene kadar sonra şekerim 33 haftalarda rejimle düzeldi ama bebek başta 1 kilodan fazla kilo almıştı zaten Dr bebeğin kilosu geri gitmez ama bu haftadan sonra dikkat edersek rejimle az alır en azından dedi bende hep gelişimini engellemeden ama kiloda aldırmadan diyet yaptım işe yaradı aslında ama o bir kilo üzerimize yapıştı kaldı bu erken doğuma sebep verdi mağlesef aslında 1 hafta daha giderdide bayram girdi arayaMaşallah canım benim sağlıkla gelsin inşallah bu haftafa bu kiloyu nasıl aldı bebek.
Kız dursun duracağı kadar ne kadar çok durursa o kadar sana doğunca rahatlık olur sancı çekmek zorda çogu gitti azı kaldı sağlıkla gelsin inş annesiAy yok gidip geliyo agrilar ama tik yokyarin kontrolum var tekrar ayni muayeneyi yaparsa baslar dogum kesin
Artık bende hayellerle yaşıyorum canım şu temmuz 15 olup hepimiz doğurup bebek kucağımızda poz verseydik birbirimize hayırlısıyla yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik şükür hepimiz ama şu son haftalar hiç geçmez oldu bana nedenseHayır hayır stres yapma bence sadece hayalini kur unan çok iyi gelecek
Hemen hemen bu hafta hergün doğum olcak ne güzel herkeze hayırlı sağlıklı doğumlar olsun inş çifte bayram olsun hepimizeYani ben olsam bende öyle isterdim zaten istege bağlı sezeryan olucam ben allah nasip ederse perşembe.
Canım telaş yapma ishal gibi bir şeyde varmı bende üşütmüşüm 2 gündür değişik bir sancıyla uyanıyorum ama dün nts ye bağladı sancı çıkmadı üşütme ayağını sıcak tut dedi Dr tarif edilmez bir sancı var bende de ama sancı çıkmıyor değişik birşey inş seninde öğledirKızlar ben pearlgirl hesabım kapandı bebeğimde gelişim geriliği var kordon dolanmasi var okuyanlar hatirlarneden oldu anlamadım. Akşam buzdolabinin içini temizledim, temizlerken kasıklarıma ağrı geldi ama böyle ağırlık gibi neyse işimi.bitirdim uzandım 1 saattir dinlenince geçecek diye bekliyorum. Ama değişik bı ağrı daha önce iki tane normal doğumum var. Biri suni sancıyla olmuştu o çok farkliydi ama ikincisi kendiliğinden başlamıştı. Böyle hissedilir bir agriydi unuttum gerçi yıllar oldu ama başı belli sonu belliydi araları belliydi. Suanki ne anlamadım tuvaletim var gibi tuvalete gittim yok. Sanki boğarsaklarimi usutmus gibi bişey tam tarif edemiyorum. Daha önce ilk nisanim gelmişti bunda kan gelme Nisan gelme yok. Şuan 34 haftaligim. Durduk yere eşimi kaldirmak istemiyorum böyle bişey yaşayan var mı?
Çok az kalmış senin kadar heyecanlıyım inanYani ben olsam bende öyle isterdim zaten istege bağlı sezeryan olucam ben allah nasip ederse perşembe.
Geçmiş olsun ikinizede evet ayaklarımızı usutmememk lazmCanım telaş yapma ishal gibi bir şeyde varmı bende üşütmüşüm 2 gündür değişik bir sancıyla uyanıyorum ama dün nts ye bağladı sancı çıkmadı üşütme ayağını sıcak tut dedi Dr tarif edilmez bir sancı var bende de ama sancı çıkmıyor değişik birşey inş seninde öğledir
Aminnnnnn sağ salim alalım kucagimizaHemen hemen bu hafta hergün doğum olcak ne güzel herkeze hayırlı sağlıklı doğumlar olsun inş çifte bayram olsun hepimize
Teşwkkür ederim canım benim ev aşırı güneş alıyor ona aldandım hep çorapsız gezdim ama çorapta resmen işkence bana şu anGeçmiş olsun ikinizede evet ayaklarımızı usutmememk lazm
Belliki sende uykusuzlar kervanındasınAminnnnnn sağ salim alalım kucagimiza
Benim acikligim var basladik biz bi ucundan da devami gelmediKız dursun duracağı kadar ne kadar çok durursa o kadar sana doğunca rahatlık olur sancı çekmek zorda çogu gitti azı kaldı sağlıkla gelsin inş annesi
Benim yiyenim açıklıkla 3 hafta Bekledi resmen çocuk gününde doğdu ama o üç hafta çok stresli geçti ha geldi ha gelecek diye hareket bile etmemişti Allah yardımcın olsun zor durumBenim acikligim var basladik biz bi ucundan da devami gelmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?