2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Benim 3 gebelik ama sanki ilk gebelik gibi heyecanlıyım sabırsız bir şekilde bekliyorum ağlamasını dut kokusunu içime çekmeyi offf doğsun da yanımda uyutsam oglusumu

Ay aynen katılıyorum arada birde kaybım var 6 aylık ondan biraz daha pimpirikli oldum nedense

Ay grupta en son ben doğuracakmış gibi hissediyorum yazdıklarınızı okuyunca
Yalancı sancı dedikleri sancı yok, bebek kaburgamın altına girip girip duruyor. Geceleri bir kaç sefer uyansam da hala uyuyabiliyorum. Herkes çok ağırlaşmış ben hala hareket edebiliyorum falan. En sona kalırsam şaşırmam

Bende aynıyım sanki hiç doğurmayacakmış gibi hissediyorum 36+3 olmama rağmen hareketim hiç kısıtlanmadı

Canim tam anlamiyorum tahlilden
Neden saglik ocagindaki doktora sormadinki
Onlar anliyolar bi sikinti olsa yonlerdirirler seni acile kadin doguma yada onlar gerekli ilaci veriyolar

Benim 3 gebelik ama sanki ilk gebelik gibi heyecanlıyım sabırsız bir şekilde bekliyorum ağlamasını dut kokusunu içime çekmeyi offf doğsun da yanımda uyutsam oglusumu
Ay aynen katılıyorum arada birde kaybım var 6 aylık ondan biraz daha pimpirikli oldum nedense
Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepimize inşallah, bende rüyamda sürekli emziriyorum doğar doğmaz emzirmek içinde sabırsızlanıyorum, endişe korku heyecan tavan hormonlarla birlikte hepimizde anlaşılan

Allah yardımcın olsun canım ne guzel iste kilosu da iyi en önemlisi sağlıklı olmasi

Bide başında anne abla kardeş aile olmayınca hep yapayalnız oluyorsun
Benim Allah'tan annem var ya Allah yardımcın olsun canım annemin varlığının kıymetini anne olunca daha iyi anladım gerçekten iyi ki var benim ablam da hamile şu an o da bizden uzakta o napcak nasıl olcak diye aklım kalıyo onda

Amin inşallah cnm hepimizin kini sağlıklı bir şekilde kucaklarimiza almayı nasip etsin

Korkunun Ecele faydasj yok :))) haha bir doktora dedm korkuyorm diye oda böyle dedi. Gülümsetti ama
Üçüncüde olsa ilk ki gibi korkuyorum aradan dokuz yıl geçti banada ilk doğumun gibi sancılı olur dediler aradabaya mesefe var die çekilin yoldan ben geliyorum diyicek yakında zaten eşim dalga geçiyor benle çekilin yoldan annis geliyor die. Düdüklü tencere diyor bana patlamaya hazır boba gibisin diyor

Aynen ya Allah sonumuzu hayır etsin hepimizin inş

Yani bence riske atmaya gerek yok doktor sezeryan seçimini veriyorsa sana sezeryan olmak şahsen benim tercihim olurdu böyle bir durumda tabi kendin için en doğru kararı sen ve doktorun verirsiniz canım ama normal başlatıp sezeryana dönerse senin için kötü bir yaşanmışlık olacak bu durumda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…