2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Maşallah canım benim sağlıkla gelsin inşallah bu haftafa bu kiloyu nasıl aldı bebek.

Doktorum da normal dedi ama bu hafta sali bende sezeryan isticem bende o riski almak.istemyrm

Yok bende duyuyorm ara verince zor olur diyenleri ama öyle değilmiş her doğum kendine özgü

Ben bugün deneyim dedim videolara vs baktım ancak parmaklarımı ya tam içeri sokamadım ya da dar anlam veremedim doktorum çatı muaynemi rahat yaptı ben yapamadım sanırım
Ben ilk bir kaç gün eşimden destek aldım, sonra kendim rahatla yapabildim

Çok şükür bı sıkinti çıkmadı cnm iyi tansiyonum suanda

Kızlar bugün tahlil verdim. Kültür ve kanın sonuçları çıkmadı daha ama idrarın sonucunda lökosit 11 epitel 5.70 çıkmış. Dansite 1007. Anlayan var mı kurtulamadım bu enfeksiyondan.
Benimle değerlerin aynı çıkmış canım benim doktorum önemsemedi bol su iç ilaç kullanmanı istemiyorum dedi

36+5 teyim bugün göğsümün altında boşluk oldu ve bebeğin kafasının karnımın alt tarafına ve vajinaya baskı yaptığını hissediyorum sanırım kafası kanala girdi, eskilerin karnın aşağı inmiş dediği durum başladı, sizlerde durum nasıl?
38+1 gün olarak sezaryan günü planlanmıştı 10 gün daha bekler mi merak ediyorum.

Sorum tecrübeli annelere bebeğin kanala girdiğini hissedebildiniz mi ? Hissettiyseniz nasıl bi durum anlatır mısınız ?
Göğsümün altında boşluk oluştu bugün karnımın altında ve vajinada baskı hissediyorum sırt üstü yattığımda karnım yumuşaksa resmen kafası elime geliyor, 3 gün önce kontrolde kafası aşağı inmiş demişti doktor zaten, yarın tekrar kontrolüm var tahminim doğruysa kanala girdiğini düşünüyorum haber veririm

Keşke tüm anneler anne oksa

Kızlar ben pearlgirl hesabım kapandı bebeğimde gelişim geriliği var kordon dolanmasi var okuyanlar hatirlar neden oldu anlamadım. Akşam buzdolabinin içini temizledim, temizlerken kasıklarıma ağrı geldi ama böyle ağırlık gibi neyse işimi.bitirdim uzandım 1 saattir dinlenince geçecek diye bekliyorum. Ama değişik bı ağrı daha önce iki tane normal doğumum var. Biri suni sancıyla olmuştu o çok farkliydi ama ikincisi kendiliğinden başlamıştı. Böyle hissedilir bir agriydi unuttum gerçi yıllar oldu ama başı belli sonu belliydi araları belliydi. Suanki ne anlamadım tuvaletim var gibi tuvalete gittim yok. Sanki boğarsaklarimi usutmus gibi bişey tam tarif edemiyorum. Daha önce ilk nisanim gelmişti bunda kan gelme Nisan gelme yok. Şuan 34 haftaligim. Durduk yere eşimi kaldirmak istemiyorum böyle bişey yaşayan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…