2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Kizlar nstde sanci cikti serum verceklermiş tekrar nst yapacam
Kizlar doguma almazlar beni degilmi
Normalde bayramda sezeryan olursun ama bun sanciyla daha erken olursun
Merhaba cnm korkma bebeğin gelmek istiyordur belki sağlıklı şekilde kavuşursun inşallah

O iyi doğum değilde bir anda su gelirse korkusu insanı tedirgin eden de bir yandan doğurmak istiyorsun bir yandan az daha beklesin diyorsun ne tuhaf birşey büründüm bende
Yok be yahu takilma su gelsede uzun sure duruyo cocuklar dayanikli gayet vakti geldiginde geliyolar biliyolar onlar

36+5 te erken degil mi iyi yaptin
38 de daha iyi bi sorun olsa zaten acildeki doktor bakar sana
Benimde 37 haftada yapcaklar doktorum bayramdada bayramdan sonrada izinli
Baska doktora gozukecem
Evet erken olduğunu düşündük bizde, sağlık sorunlarım olunca doktorda izne gideceği için öyle dedi ama sonradan anlaştık ayarladık herşeyi bugünde kontrolüm vardı daha iyiyim çok şükür, çalıştığım için yazamıyordum foruma ama okuyordum haftamız günümüz aynı sizinle

Kizlar nstde sanci cikti serum verceklermiş tekrar nst yapacam
Kizlar doguma almazlar beni degilmi
Normalde bayramda sezeryan olursun ama bun sanciyla daha erken olursun
Umarım serumdan sonra normal çıkar nst, ama artık çok şükür ki iyi haftalardayız doğuma alsalar bile moralinizi bozmayın, şimdi yatırsalar bile açılma su gelmesi yoksa bu sancıla zaman kazanırsınız

Merhaba cnm korkma bebeğin gelmek istiyordur belki sağlıklı şekilde kavuşursun inşallah
AMİN saol canim Daha erken degil 36+4 teyim
İyi yaptin bende hastanedeyim.
Serum takili sancim varmis

40 ın üzerinde 20 dk süren düzenli en az 3 sancı varsa doğum sancısı kabul ediliyor, şuan sizde sancı var ama daha kısa süreli inşallah serum rahatlatacaktır sizi, herhangi özel durumunuz yoksa 36+4 de alınsa bile ki pazartesiyede bekler 37 olursunuz Allahını izniyle sağlıkla alırsınız kucağınıza haber verin bizede

Haftan güzel, sancın da var, bugün ayın 16sı. 5 gün sonraya kadar sancın çoğalmazsa planlı sez yaptırırsın yoksa zaten bugün yarın kucaklarsın
Grup başkanı olarak ilk doğurmak (zamanında) sana yaraşır sonra biz arkandan geliriz

Evet hersey guzelde
Genede kendi doktorum yapsa daha iyi
Zaten carsambaya sezeryan gunum

Kızlar özellikle sezeryan olacaklar, şok markette L beden depent kilot bezler var hala almadı iseniz internetten ben favoriledim hala şokun altına fiyat olarak inmedi, ben memnun kalmıştım,aklınızda bulunsun
Benim de daha sabah aklımdan geçmişti hala almadım diye teşekkür ederim canım l beden almak lazımdır heralde dimi bana da boyum 1.74 kilom da şu an 73 falan

Dün bebeğin kanala inmesiyle ilgili konuşmuştuk burada dünkü belirtilerim aşağıda yoğun baskı vardı karın altı ve vajinada ayağa kalkıp yürürken ağrıda vardı , ama sabah kalktığımda geçmişti ultrasonda bebeğin transvers pozisyona yani yan yatış pozisyonuna geçtiğini gördük sıvı fazlalığığı oldu için pozisyon değiştirir sürekli ancak bu yan yatış çok görülen bir pozisyon değil, dünkü halimden bahsettim doktor kanala girip çıktığını söyledi büyük ihtimalle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…