2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Beni de artık temizlik zorluyo ama ev işi anneme kalacak diye de bir yandan birşeyler yapmaya çalışıp duruyorum eşim aşırı yoğun çalışıyo çünkü yaz aylarında eve gelip bı saat iki saat anca oturup uyuyo kıyamıyorum ona yap demeye anneme de kıyamıyorum yavaş yavaş yapayım diyorum en ufak şey yapınca sancı giriyo bırakıyorum öyle olunca temizlik de asla bitmiyo

Yapma cnm boşver günü geçiştir senden bebeğinden önemi değil bugün doktorum özellikle tembih etti eşime doğuma hazırlık diye son hafta temiz işine girenler soluğu hastanede alıyor bide bayram temizliği yapanlar var dün 8 doğum yaptırdım bu yüzden dedi

Dun cok tuhaf bir sekilde enerjim vardi, evi süpürdüm sildim. Hatta 3 yaşındaki ogluma aktivite gibide oldu. Yerleri ona sildirdim, cok seviyor suyla oynamayı. Sonrasında biraz fazladan is cikmis olsada, onu oyalamis olmakta onemli. Yoksa artık zaman geçmiyor. Bu ara koltukta oturduğumda bile yanıma oturmak yerine, kucağıma oturma istegi var. Koca göbeklede cok zorlanıyorum bu yüzden.
Bugunse kasılmalar arttı sanki, sanırım istemeden kendimi yordum..

O iyi doğum değilde bir anda su gelirse korkusu insanı tedirgin eden de bir yandan doğurmak istiyorsun bir yandan az daha beklesin diyorsun ne tuhaf birşey büründüm bende
Bende bugün aynı korkumdan bahsettim doktora anestezi doktoru da vardı yanımızda sıvı fazlalığıdan dolayı suyum gelirse diye korkuyorum dedim, anestezi uzmanı bayan doktor çok pozitif biriydi lütfen doğumun doğal bir süreç olduğunu unutma suyun gelmesi bunun bir parçası sancıda parçası sen olayları akışına bırak sadece yapman gereken hastaneye gelmek ve anneliğinin tadını çıkarmak olsun dedi, doğum sürecini anlattı neredeyse sezeryandan vazgeçip normal doğum isteyecek kadar rahatlattı beni

Ya bu konularda doktor çok önemli sanırım benim bir kaybım var diye pimpirikli davranıyor bende ona uyuyorum

Normalde 36 ama doktor bir hafta geri çekince 35 haftaligim
Bnmkide 36 haftalık bnmkide doktorum sürekli adet tarihimi soruyor eminmisin falan diyor ewt diyorum geriden mi geliyor yoksa diyorum hayır haftasıyla uyumlu diyor ama her gitmeme adet tarihimi bu şekilde soruyor bilgide vermiyor sanırım bnmkide geriden geliyor öyle rahim ediyorum

AMİN saol canim Daha erken degil 36+4 teyim
İyi yaptin bende hastanedeyim.
Serum takili sancim varmis
Benim de daha sabah aklımdan geçmişti hala almadım diye teşekkür ederim canım l beden almak lazımdır heralde dimi bana da boyum 1.74 kilom da şu an 73 falan

Canım ben büyük beden alıyorum, şuan 33.haftadayım 62 kiloyum
65 falan olurum doguma kadar
l beden aldım büyük beden olunca iyi oluyor (yüksek bel oluyor ya onlar, dikiş yerini sıkmayacak şekilde güzel oluyor)

Ya bu konularda doktor çok önemli sanırım benim bir kaybım var diye pimpirikli davranıyor bende ona uyuyorum
Bende çok pimpirikliyim doktorum çok sakin biri, ama sizin özel durumunuz var doktor ne derse onu yapın, sizin kaçıncı hafta sanırım haftaya gün vermişti, bebekte tombişti dimi, sizin kadar değil ama bizimde fena değil 3600 olmuş 4 civarı olabilir dedi 10 gün daha var

Kızlar hamile kaldığınızdan beri ne kadar kilo aldınız ben tam 10 kilo aldım ve daha 4 haftam var tahminen
Tam 20 kilo aldım 15 kilosunu zaten ilk zamanlarda aldım çıldırmış gibi yiyordum sonra şeker çıktı diyete başlayınca kilo almam durdu son 3 aydır 3 kilo aldım, sizin çok iyi 10 kilo son haftalarda kilo alımı duruyor

Kizlar bebeğin harwketleri bugün az geldi bana inslalah. Düzelir geçen hafta bile daha hareketliydi bugün. Sürekli vücudumu dinlicem sanırım

Kizlar bebeğin harwketleri bugün az geldi bana inslalah. Düzelir geçen hafta bile daha hareketliydi bugün. Sürekli vücudumu dinlicem sanırım
Annesi çikolata varsa yedikten sonra su içip bekle bakalım ne yapacak, büyüdükçe hareket azalması normal uykusuzluk yorgunluk ve açlık durumunda da az hareket ediyor

Ulturosonda normal gözüküyor ama yatış felan olucagi zaman adet tarihi gerekli diyolar bende söyleyin ce bir hafta geri düştüm olsun çok yoruldum ya kızla oğlan karne aldı hava yaniyo resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…