2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Kızlarım hepınıze cok tesekkur ederim bebisde bende iyiyz ck sukur hemence oldu ck sukur biraz agrılarım var dua ettim dogumda sizlereiyiki sezeryan olmusum bebege kordon dolanmıs boynnına uc kez
Gözün aydın canım. Riske atmadığın iyi oldu. Sağlıklı güzel ömrü olsun bebişin

Çok geçmiş olsun canım

Yumurtayı kırınca içinde kalan bir kısım var ya akından onu sür hergün ben bebekken benim uyluk kemiklerime sürmüşler öyle anlatırlar hep raşitizm hastasıymışım dr geç yürür filan demiş ama 9 aylık ayakta duruyormuşum yaşım gelmeden yürümüşüm. İnşallah şifa olur. Tabi yine dr una danış biraz koca karı işi. Rabbim tez şifa versin inşallah

Amiin amin vallahi bilmiyorum ki ilk defa duydum ben bu isi megerse eskiden dogum zorlasinca hekimin kendisi kiriyomus bile. Cabuk kayniyomus bu kemik ama iste kirik mi evet kirik.

Amiin amin vallahi bilmiyorum ki ilk defa duydum ben bu isi megerse eskiden dogum zorlasinca hekimin kendisi kiriyomus bile. Cabuk kayniyomus bu kemik ama iste kirik mi evet kirik.
Bende bugün dr daydım karnı 40+2 olmuş burada doğuramazsın kan kaybın çok olursa kan bankamız yok filan dedi doğumda bebeğin omzu çıkabilir sen parçalanabilirsin falan filan korkuttu bayağı perinatolojiye sevk yazdı. Bakalım bizim başımıza neler gelecek bende dualarınıza talibim sağ salim bir doğum olsun inşallah

Çocuk 2 hafta öne mi geçmiş.
Normal değilde sezeryan onermediler mi?
Bu saatten sonra çapa falan alır mı acaba ya

Devlet Hastanesi'ne gidiyordum hep önceki 2 gebelik normal doğum olduğu için sezeryan yapmıyorlar sanırım. Çam sakuraya sevk etti yarım gidicem inşallah orası da sen burada takipli değilsin diyip başından savmaz

Beybi benim normalde anne Trabzon Sürmene anne Bayburt aslen giresunlu değilim bendede burun yok annem dede yok Allah veriyor işte vericegine

Bir de kafası bacak boyu normal haftası, sadece karnı çok büyümüş dedi. Benim çocuklarımın kafası genelde büyük olurdu ama ilk defa böyle birşey geliyor başıma. Yani böyle riskler varsa inşallah sezeryan yaparız diyip alırlar. Bende artık normal doğurabileceğimi düşünmüyorum çok ağırlaştım kilomda çok fazla dayanamıyorum artık

Geçmiş olsun canım Allah'ım şifasını versin inşallah sağ sağlim düzelir en yakın zamanda

Hakkınızda hayırlısı olsun. Baştan beri devlete.gitseniz de çapa kabul etmeyebilirdi. Benim aynı gün devlet Hastanesi'nde yaptirdigim.kan tahlillerin kabul etmemişlerdi.
Bende son 1 ay çok kilo aldım.bebek ne yaptı bilmiyorum cuma gideceğim

Hay allahim daha neler duyucaz yaa sen mutlaka ikinci bir gorus al. Baska hastaneylede gorus.

İyi akşamlar kızlar benim oğlanın hareketi canımı çok yakıyor yemek yiyemiyorum daha çok acıtıyor karnım yerinden çıkacak sanki devamlı lavabodayim hem küçük hem büyük için şimdide isale çevirdi sizde durumlar hamileliğin son zamanları nasıldı canımı fena yakiyor artik

Merhaba suyun gelmesi sakir sakir mi oluyor yoksa az mi geliyor ? Bir de su geldikten sonra hemeb doktora gitmek gerekiyor mu ?
Doğum yapmamış arkadaşları korkutmak istemem ama uzanıyordum içimde güm diye birşey patlar gibi oldu ne olduğu anlayamadan sırılsıklam oldum 1 de geldi suyum 3 de ameliyata kadar halen devam ediyordu benim aşırı fazla geldi

Kızlar bebeğim meme almıyor benim de sütüm damla damla anca geliyor mecbur mama veriyorum sma markasını, bi öneriniz tavsiyeniz var mı?
Sen meme teklif et yine almiyo diye pes etme 40dk ugras eger hala almiyosa mamayi ver kasik biberonla. Benim ilk 3 gun sutum gelmedi seffaf bir sivi geldi oda cooook az. Sonra bebem emmeyi birakti 3 gun mamayla besledim ama yine meme verdim. Gelmeye baslayincada bir iki gun daha almadi ama hep ugrastim bunaltmadan bende bunalmadan. Simdi emiyo sukur. Emer yani sen vazgecme yeter ki sutten gelir sakir sakir bestlak damla al. Koca kase yesillikli salata ye bir ogununde ve uc litre su mutlaka. Sagabilirsende her bos vaktinde sag

Gerçekten çok çabuk kırılan ve omuz eklemi zarar görmesin diye kendini feda eden bı kemik aslında köprücük kemiği kırılmasaydı omzunda ciddi bı sorun olabilirdi çok çabuk kaynar hiç canını sıkma

Bende çam sakura ya gidiyorum, devlet hastanelerinin değişik prosedürleri oluyor ama geçen ben şunu sormuştum benim evime uzak bir hastane oldugu için toplasan 2 defa kontrole gittim şimdi dedim sallıyorum 1 ay sonra gelsem doğum için sen bizden tskipli değilsin diye sıkıntı çıkarır mısınız? Olur mu öyle şey dediler? (

Yaa oyleymis evet bir bakimdan dusununce iyi ama keske olmasaydi. İste yanlis kaynar bir sakatlik olur diye endiseleniyorum sadece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…