2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Son anda sezeryana donerlerse sikinti olmaz dimi , sezeryanda erken aldiklari icin bilemedim doktor planli sezeryan olsaydi 2 gun once alirdim seni dedi
Yok canım olmaz niye olsun benimki doğum başlarsa hiç korkma hemen gel iki saate alırız seni ameliyata diyo hep hiçbir şey olmazmış son anda dönülürmüş

Merhaba suyun gelmesi sakir sakir mi oluyor yoksa az mi geliyor ? Bir de su geldikten sonra hemeb doktora gitmek gerekiyor mu ?

Bende sakir sakir gelmisti, ama bazilarinda azar azar geliyormus. Suyun rengi cok onemli, beyazsa ara mutlaka ama yesil veya kahverengiyse direk hastaneye git, bebis suya isemis, tehlikeli olabilir.

Benim gibi olmuş.Bende bugün doktora gittim.Sancın var ben normalde 38+3-38+5 gibi alıyorum seni çok zorluyorsa cumartesi nöbetçiyim alırım dedi ben şok
Ama ben pazartesi salı öneriyorum sana bırakıyorum dedi.Pazartesi dedim bende.Önce bi durum olmazsa pazartesi yatışım var gibi gözüküyor şu an.

Saglikla gelsin bebegin sana 〈

Hadi hayirlisi canim
Bebiş gelincede peş peşe geliyor

Yok canım olmaz niye olsun benimki doğum başlarsa hiç korkma hemen gel iki saate alırız seni ameliyata diyo hep hiçbir şey olmazmış son anda dönülürmüş
tamam canım o zaman bekliyorum Allah nasip ederse normal doğum yoksa sezeryana alırlar zaten, Rabbim büyük inşallah kolay olur hepimizin.

Temmuz bebekleri sıraya dizildi hepsi yavaş yavaş dünyaya geliyor
Bugün ben de son kontrolüme gittim oğluşum aylar sonra ilk kez yüzünü de gösterdi bana baya benziyo çok duygulandımcuma sabahı erkenden doğacak inşallah 8 8 buçuk gibi alcaklarmış beni ameliyata 9da doğmuş olur heralde

Ay benim annem geldi. 3 gündür temizlik yapıyoruz. Uykusuzluktan ağlamak üzereyim gece uyuyamıyorum sıcaktan, sabahın köründe de annem kalkıyor, kapılarla falan uğraştığı için onun sesine uyanıyorum. Bi de durmuyor asla. Sesten uyuyamıyorum bu sefer de. Neden annelere göre temizlik illa sabah yapılmalı?

Ay maşallah ben kaldım ya pufff bakalım ben ne zaman doğuracam

Ya kızlar ultrasonda bebeğinin burnu kocaman adam burnu gibi resmen laz burnu gibi çıkıp doğunca okdr da kötü değildi diyen var mı oğluşumun burnu beni her gördüğümde şok ediyor ucu üçgen asağı düşük çok çirkin valla diyorum doğunca da böyle mi olacak ki geniş olsa sudan ödemden dicem ama hem geniş hem ucu düşük böyle üçgen ucu sivri çok kötü zavallı oğulcugum ya

La usagum bırak laz burnu olsun oy nenem düzelir orda öyle gozukuyodur

Alemsin valla yaa, ödemdir ödem o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…