- 26 Temmuz 2017
- 4.210
- 8.847
- 158
- 31
- Konu Sahibi LadyMorganas
-
- #24.661
Çok haklısın ama zaten şu an bebişlerin kemikleri bizimki gibi değil ki onların kaynaması çok kolay gerçekten için rahat olsun hemencik iyileşcek inşallah Allah daha beterinden korudu diye düşün her zamanYaa oyleymis evet bir bakimdan dusununce iyi ama keske olmasaydi. İste yanlis kaynar bir sakatlik olur diye endiseleniyorum sadece.
Çapa çok uzak zaten dr çam sakura, kanuni, ya da bakırköy e gidebilirsin dedi bende eşimin işine yakın diye çam sakura dedim. İnşallah güzel gelişmiştir bebeğin.Hakkınızda hayırlısı olsun. Baştan beri devlete.gitseniz de çapa kabul etmeyebilirdi. Benim aynı gün devlet Hastanesi'nde yaptirdigim.kan tahlillerin kabul etmemişlerdi.
Bende son 1 ay çok kilo aldım.bebek ne yaptı bilmiyorum cuma gideceğim
Yani en olmadı geçen arkadaşın söylediği medilife a gidicem. Bakalım hakkımızda iyi hayırlısı olsun.Hay allahim daha neler duyucaz yaa sen mutlaka ikinci bir gorus al. Baska hastaneylede gorus.
Ya buna çok sevindim çünkü yorumlarda öyle olduğunu söyleyenler vardı birde ben MHRS randevu alırkende öyle bir noy okumuştum perinatoloji için yani orada takipli kafın doğuma giden hastalar sadece randevu alabilir yazıyordu.Bende çam sakura ya gidiyorum, devlet hastanelerinin değişik prosedürleri oluyor ama geçen ben şunu sormuştum benim evime uzak bir hastane oldugu için toplasan 2 defa kontrole gittim şimdi dedim sallıyorum 1 ay sonra gelsem doğum için sen bizden tskipli değilsin diye sıkıntı çıkarır mısınız? Olur mu öyle şey dediler? (
Çok geçmiş olsun canım.Allahım tez zamanda şifasını versin inşallah.Teyzeleri dualariniza talibiz oglusumun dogumda koprucuk kemigi kirilmis. Normal dogumlarda olurmus yaygin biseymis ama iste ana baba yuregi hop ediyordua ve tavsiyenizi istiyoruz suan kolunu mumkun oldugu kadar vucuduna sarili tutuyoruz 10 gun sonra kontrol edilecek. Ben ilikli kemik suyu iceyim diyorum sutten gecer belki faydasi olur. Aklima baskada bisey gelmiyor
Teyzeleri dualariniza talibiz oglusumun dogumda koprucuk kemigi kirilmis. Normal dogumlarda olurmus yaygin biseymis ama iste ana baba yuregi hop ediyordua ve tavsiyenizi istiyoruz suan kolunu mumkun oldugu kadar vucuduna sarili tutuyoruz 10 gun sonra kontrol edilecek. Ben ilikli kemik suyu iceyim diyorum sutten gecer belki faydasi olur. Aklima baskada bisey gelmiyor
Geçmiş olsun. Duamızda olacaksın canımBende bugün dr daydım karnı 40+2 olmuş burada doğuramazsın kan kaybın çok olursa kan bankamız yok filan dedidoğumda bebeğin omzu çıkabilir sen parçalanabilirsin falan filan korkuttu bayağı perinatolojiye sevk yazdı. Bakalım bizim başımıza neler gelecek bende dualarınıza talibim sağ salim bir doğum olsun inşallah
Çapa çok uzak zaten dr çam sakura, kanuni, ya da bakırköy e gidebilirsin dedi bende eşimin işine yakın diye çam sakura dedim. İnşallah güzel gelişmiştir bebeğin.
Yani en olmadı geçen arkadaşın söylediği medilife a gidicem. Bakalım hakkımızda iyi hayırlısı olsun.
Ya buna çok sevindim çünkü yorumlarda öyle olduğunu söyleyenler vardı birde ben MHRS randevu alırkende öyle bir noy okumuştum perinatoloji için yani orada takipli kafın doğuma giden hastalar sadece randevu alabilir yazıyordu.
Yarın ola hayrola bakalım.
Teyzeleri dualariniza talibiz oglusumun dogumda koprucuk kemigi kirilmis. Normal dogumlarda olurmus yaygin biseymis ama iste ana baba yuregi hop ediyordua ve tavsiyenizi istiyoruz suan kolunu mumkun oldugu kadar vucuduna sarili tutuyoruz 10 gun sonra kontrol edilecek. Ben ilikli kemik suyu iceyim diyorum sutten gecer belki faydasi olur. Aklima baskada bisey gelmiyor
Amin amin insallah dogru diyosunÇok haklısın ama zaten şu an bebişlerin kemikleri bizimki gibi değil ki onların kaynaması çok kolay gerçekten için rahat olsun hemencik iyileşcek inşallah Allah daha beterinden korudu diye düşün her zaman
Çok geçmiş olsun canım.Allahım tez zamanda şifasını versin inşallah.
Çok geçmiş olsun. Ama normal doğumlarda çok duydum olduğunu. Sanırım çokta sıkıntılı bir durum değil. Yine de insan korkuyor tabii.
İnsallah kizlar onumuzde ki 10 gunde belli olcak bakalim sag salim gecer gider umarimoyy, gecmis olsun caniim. Allah acil sifalar versin, bu ikinci duydugum. Insallah cabuk toparlanir minik..
Cnm çok geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda iyileşirYaa oyleymis evet bir bakimdan dusununce iyi ama keske olmasaydi. İste yanlis kaynar bir sakatlik olur diye endiseleniyorum sadece.
İnşallah hızlıca toparlanır sen gönlünü ferah tut onların şuanki gelişimleri bizlerden çok farklı hemen toparlar bebişimşzİnsallah kizlar onumuzde ki 10 gunde belli olcak bakalim sag salim gecer gider umarim
Güle güle büyüt bebeklerini canım.Kizlar dün ben de dogum yaptim ikizlerimi 37+1 de biraz minikler ama şükür. Bi de hemen isitme testi yaptilar bu sabah biri isitme testinden gecemedi 10 gün sonra tekrarlayacaklarmis. Kucuk olduklari icin veya kulaklarina sivi kactigi icin olabiliyor dediler. Tabii kafaya takmamak ne mümkün. Bi ara detayli yazarim. Tum dogum yapan ve yapacak arkadaşlara kolayliklar versin Rabbim.
Hayırlı olsunKizlar dün ben de dogum yaptim ikizlerimi 37+1 de biraz minikler ama şükür. Bi de hemen isitme testi yaptilar bu sabah biri isitme testinden gecemedi 10 gün sonra tekrarlayacaklarmis. Kucuk olduklari icin veya kulaklarina sivi kactigi icin olabiliyor dediler. Tabii kafaya takmamak ne mümkün. Bi ara detayli yazarim. Tum dogum yapan ve yapacak arkadaşlara kolayliklar versin Rabbim.
Çok teşekkür ederim daha doğuramadım ben karnımda henüz bu önceki bebeğim ama güzel dileklerin için çook teşekkür ederimHayırlı olsun kızlar, cennet kokulu yavrularınıza kavuştunuz ve pozitif dogum hikayeleri bunlarinşallah hemen toparlarsınız bebişleriniz ile ev maceralarını merak ediyoruz şimdide
Selamlar tam 35+0 da aldım bebeklerimi kucağıma. Kızlarımın Bir tanesi benimle bir tanesi küveze girdi kilosu 1800 çıktığı için. Şimdi 2 kilo olmasını bekleyeceğiz. Başka bir problemimiz yok şükürSaglikla kucagani almak nasip olsun
Kac haftalik olcaksin ozamn
Allah şifa versinTeyzeleri dualariniza talibiz oglusumun dogumda koprucuk kemigi kirilmis. Normal dogumlarda olurmus yaygin biseymis ama iste ana baba yuregi hop ediyordua ve tavsiyenizi istiyoruz suan kolunu mumkun oldugu kadar vucuduna sarili tutuyoruz 10 gun sonra kontrol edilecek. Ben ilikli kemik suyu iceyim diyorum sutten gecer belki faydasi olur. Aklima baskada bisey gelmiyor
Geçmiş olsun canım uzuldumİnsallah kizlar onumuzde ki 10 gunde belli olcak bakalim sag salim gecer gider umarim
Ay canım gözünüz aydın ikiside tez zamanda toparlar kavuşursunuz inşallah seninle olan yavrunu bol bol kokla canm mis kokulularSelamlar tam 35+0 da aldım bebeklerimi kucağıma. Kızlarımın Bir tanesi benimle bir tanesi küveze girdi kilosu 1800 çıktığı için. Şimdi 2 kilo olmasını bekleyeceğiz. Başka bir problemimiz yok şükür
Çok sevindim canm doğum yapıp bebeklerine kavusmanq inşallah ikiside sağ salim kucağına gelir dua ediyormKizlar dün ben de dogum yaptim ikizlerimi 37+1 de biraz minikler ama şükür. Bi de hemen isitme testi yaptilar bu sabah biri isitme testinden gecemedi 10 gün sonra tekrarlayacaklarmis. Kucuk olduklari icin veya kulaklarina sivi kactigi icin olabiliyor dediler. Tabii kafaya takmamak ne mümkün. Bi ara detayli yazarim. Tum dogum yapan ve yapacak arkadaşlara kolayliklar versin Rabbim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?