2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Yaa oyleymis evet bir bakimdan dusununce iyi ama keske olmasaydi. İste yanlis kaynar bir sakatlik olur diye endiseleniyorum sadece.
Çok haklısın ama zaten şu an bebişlerin kemikleri bizimki gibi değil ki onların kaynaması çok kolay gerçekten için rahat olsun hemencik iyileşcek inşallah Allah daha beterinden korudu diye düşün her zaman

Çapa çok uzak zaten dr çam sakura, kanuni, ya da bakırköy e gidebilirsin dedi bende eşimin işine yakın diye çam sakura dedim. İnşallah güzel gelişmiştir bebeğin.

Hay allahim daha neler duyucaz yaa sen mutlaka ikinci bir gorus al. Baska hastaneylede gorus.
Yani en olmadı geçen arkadaşın söylediği medilife a gidicem. Bakalım hakkımızda iyi hayırlısı olsun.
Ya buna çok sevindim çünkü yorumlarda öyle olduğunu söyleyenler vardı birde ben MHRS randevu alırkende öyle bir noy okumuştum perinatoloji için yani orada takipli kafın doğuma giden hastalar sadece randevu alabilir yazıyordu.
Yarın ola hayrola bakalım.

Çok geçmiş olsun canım.Allahım tez zamanda şifasını versin inşallah.

Çok geçmiş olsun. Ama normal doğumlarda çok duydum olduğunu. Sanırım çokta sıkıntılı bir durum değil. Yine de insan korkuyor tabii.

Geçmiş olsun. Duamızda olacaksın canım

Hayırlısı bakalım ama tabi şu olayı da anlatayım, benim bir tane gebeliğimde 8 haftada kalp atışları durmuştu oraya gittim acilden giriş yaptım doktorun notu olmasına rağmen bana dedi ki hafta olarak belki kalp atışı yeni oluşacak o nedenle hemen işlem yapamayız ben dedim bakın böyle böyle oldu diye ama acilde ki doktor beni dinlemedi (doktoruna göre de değişiyor da olabilir) hayırlı haberler ile gel inşallah bizi de bilgilendir

oyy, gecmis olsun caniim. Allah acil sifalar versin, bu ikinci duydugum. Insallah cabuk toparlanir minik..

Çok geçmiş olsun canım.Allahım tez zamanda şifasını versin inşallah.
Çok geçmiş olsun. Ama normal doğumlarda çok duydum olduğunu. Sanırım çokta sıkıntılı bir durum değil. Yine de insan korkuyor tabii.
oyy, gecmis olsun caniim. Allah acil sifalar versin, bu ikinci duydugum. Insallah cabuk toparlanir minik..
İnsallah kizlar onumuzde ki 10 gunde belli olcak bakalim sag salim gecer gider umarim

Kizlar dün ben de dogum yaptim ikizlerimi 37+1 de biraz minikler ama şükür. Bi de hemen isitme testi yaptilar bu sabah biri isitme testinden gecemedi 10 gün sonra tekrarlayacaklarmis. Kucuk olduklari icin veya kulaklarina sivi kactigi icin olabiliyor dediler. Tabii kafaya takmamak ne mümkün. Bi ara detayli yazarim. Tum dogum yapan ve yapacak arkadaşlara kolayliklar versin Rabbim.

Güle güle büyüt bebeklerini canım.

Hayırlı olsun

Hayırlı olsun kızlar, cennet kokulu yavrularınıza kavuştunuz ve pozitif dogum hikayeleri bunlarinşallah hemen toparlarsınız bebişleriniz ile ev maceralarını merak ediyoruz şimdide
Çok teşekkür ederim daha doğuramadım ben karnımda henüz bu önceki bebeğim ama güzel dileklerin için çook teşekkür ederim

Saglikla kucagani almak nasip olsun
Kac haftalik olcaksin ozamn
Selamlar tam 35+0 da aldım bebeklerimi kucağıma. Kızlarımın Bir tanesi benimle bir tanesi küveze girdi kilosu 1800 çıktığı için. Şimdi 2 kilo olmasını bekleyeceğiz. Başka bir problemimiz yok şükür

Allah şifa versin

Ay canım gözünüz aydın ikiside tez zamanda toparlar kavuşursunuz inşallah seninle olan yavrunu bol bol kokla canm mis kokulular

Çok sevindim canm doğum yapıp bebeklerine kavusmanq inşallah ikiside sağ salim kucağına gelir dua ediyorm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…