2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Gündüz uyuyabiliyosan ara ara uyu ya ben de gece uyku uyuyamıyorum asla dönüp duruyorum yatakta ama gündüz ara ara yarım saat bı saat içim geciyo o bana çok iyi geliyo temizlik için de kendini çok yorma annen yapabiliyosa o yapsın daha çok ben yapayım diye zorluyorum kendimi ama ağrım oluyo artık bırakıyorum bugün bişey yapmıcam

Ay maşallah ben kaldım ya pufff bakalım ben ne zaman doğuracam
Normal olsa bizimkinin de hiç doğmaya niyeti yok daha doktor onun keyfi fazla yerinde ama biz bozcaz rahatını diyo senin de daha vardır bence 10 günün falan

Benim ultrasonda da öyle canım. Kime baktım da kime benzedi diye kızıyorum kendime. Yok ailede hiç. Milletin ultrasonunda minicik düğme gibi. Benimki koca insan çok takmıştım da bakalım sağlıkla doğsunlar göreceğiz. Kız bi de benim

Kızlar uyuyordum uyandım çamaşırım ıslanmış baya. Ter değil, çiş zaten olamaz suyum mu geldi acaba şaşırdım. Sürekli ıslanıyor zaten ben ter mi diyorum da. Bebeğin suyu azalmış demişti dün doktor. Sızıntı şeklinde geliyorsa panik oldum şimdi. Çocuk susuz kalır bişi olur. doktorum da yok haftasonuna kadar

Kızlar doğumlarınıza yakın hepinizin göbeği düştü mü yoksa düşmeden doğuma giden de var mı illa düşecek mi bu göbek
Benim baya indir göbek izsasinda önde gidiyor göğüs altım baya bos önüne gelen doğum yakın göbek aşağıda diyolar

Normal olsa bizimkinin de hiç doğmaya niyeti yok daha doktor onun keyfi fazla yerinde ama biz bozcaz rahatını diyo senin de daha vardır bence 10 günün falan
Ara sıra ağrı yaşıyorum düzensiz zaten bakalım ne zaman dünyaya gelir dün sağlık ocağındaki ebe bir haftaya veya 10 güne doğar dedi persenbe randevum var bakalım doktor ne diycek

La bende lazım kolay kolay burunlar öyle olmaz merak etme doğduğunda görürsün zaten tatlis bir burnu olucak
Bende Karadenizliyim seninle komşu ildeniz giresundasn sen galiba biz laz değiliz aksine sülalecek burnumuz estetik gibi anne babamın da benimde öyle ama eşim ve tarafı bebemin baba tarafı yani biraz vukuatlı burundan tek çekmesini istemediğim yeri de burnuydu huyu suyu yüzü herseyi babasına benzesin ama burnu bi bana benzesin dyodum gitmiş onuda baba tarafından almış

Yaaa özelden atsana bana bi fotosunu bende sana atyım merak ettim cidden çünkü ben daha oğlumun burnu gibi olan bi ultrason fotosu hiç görmedim okdr bebek sayfalarna baktım hepsi kısa geniş ama doğumdan sonra belli küçük olacak burunlar bennimki çıksa direk estetiğe gitmelik Allah da başka dert vermesin valla bazen lafını ettiğim için bile kendime kızıyorum ama her doktor çıkışı da nüksediyor resmen

Çok iyi anlıyorum her ultrasonda değişiyor bir de. Atayım

kızlar doğurduğumdan beri fazla takip edemez oldum başım baya kalabalıktı diyebilirim doğum yapan arkadaşlara çok geçmiş olsun allah analı babalı büyütsün biz şimdilik iyiyiz cuma günü göbek bağınıda düşürdü kızım ama biraz kıskançlık başladı bakalım napıcaz ilerleyen zamanlarda anne sütüne ek olarak mamada veriyorum şuan çünkü doktor uyuşmazlık olduğu için sarılık riski daha fazla dedi önce doğsa diyodum şimdide biraz toparlansa diyorum bakalım hayırlısı zaman su gibi akıp geçiyo

Ay boşversene.Bu devirde burnunu yaptırmayan bi sen bi ben kaldık der hep kardeşim.Gerçektende öyle Benim yakın arkadaşım Oflu burunları aşırı eğri ama korkudan yaptıramıyor.Tüm erkek kardeşleri gitti yaptırdı.Çokta hoş oldular şimdi çaresi var Buraya ilçeye bi doktor gelmiş KBB ben başım dönüyor diye gittim meğer adam sırf estetiğe çalışıyormuş.Beni senin bişeyin yok diye salladı.İnstagram hesabı var bide.İlçede yapmadığı burun kalmamış

Teyzeleri dualariniza talibiz oglusumun dogumda koprucuk kemigi kirilmis. Normal dogumlarda olurmus yaygin biseymis ama iste ana baba yuregi hop ediyor dua ve tavsiyenizi istiyoruz suan kolunu mumkun oldugu kadar vucuduna sarili tutuyoruz 10 gun sonra kontrol edilecek. Ben ilikli kemik suyu iceyim diyorum sutten gecer belki faydasi olur. Aklima baskada bisey gelmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…