2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Ben nefes egzersizi,perine masajı , hurma ve Meryem ana otu çayı tüketiyorum. Onun dışında 5 bin adım yürüyorum

Ben 37 de dogurdum
Bu gebelikte cok zorlandim
Diyordum kendime 35 te kuveze girmese keşke dogsaydi
Allah yardimcin olsun az kaldi biraz daha sık disini
Bugun kontrolden geldık 3 kılo gelısım 37 haftalık gozukuyor. Sancı 20 lerde yok yanı. İşimiz sancıya kaldı. Oda bır turlu gelmıyor. Uykusuz agrılı gunlere devam

Sağlıkla büyüsünler inşallah çok güzel bı ömürleri olsun

Bugun kontrolden geldık 3 kılo gelısım 37 haftalık gozukuyor. Sancı 20 lerde yok yanı. İşimiz sancıya kaldı. Oda bır turlu gelmıyor. Uykusuz agrılı gunlere devam
Sancı bende de asla çıkmıyo daha doğum pozisyonu bile almadı oğlum ama cuma sezaryen olcam sizin daha vaktiniz var sağlıkla kucağına al inşallah

Hem gözün aydın hem geçmiş olsun canım. Sağlıkla kavuş inşallah

Uzun sağlıklı çok güzel bı ömrü olsun inşallah minişinin

Benim ilk gebeligimde oldu ortopedi yengorundum.halk. Dilinde ismi kengiymis hiç bişey yapamayız dediler krem vs yok ağrı kesici yok sadece masaj yaptık sürekli sıcak duş masaj arada az sıcak uygulama

Harika tavsiyeler. Öncelikle geçmiş olsun ve gözünüz aydın. Sağşıklı mutlu ömür diliyorum

Harika tebrik ederim vallahi. Dikişiniz yok derken kesi ve yırtık hiç yok doğru mudur?

Yapacak pek bir şey yok ne yazık ki canım doğuma kadarmümkün olduğunca adım atarken doğru yük vermeye çalış bastığın yere dikkat et benim de gece ağrım çok fazla kalcamda aylardır ama hiçbir şey yapamıyorum ağrıyı çekmekten başkabiraz buz koyabilirsin belki yük vermeyle artan ağrı olduğuna göre ödem olma ihtimali yüksek iyi gelebilir en azından dene 10 dk kadar koymayı günde 4 5 kez

bugün 12 günlük olduk hastaneye bildiğiniz gibi 3 gün arka arkaya gittik anestezi onayı karar aşaması falan derken 3. gün doktor karnımdan ultrasonla ve alttan muayeneyle baktı sonra beni doğumhane katında nst ye bağladılar nst gayet iyiydi ama alttan muayeneden sonra doktor o günlerde sancımın başlayabileceğini ilk gebeliğim ölü doğum olduğu için oğlumda 37 haftalık doğduğu için riske atmak istemediğini söyledi bizden karar vermemizi istedi bizde eşimle doktorun dediğine uymaya karar verdik ve zaten o geceden yemek yemeyi ve su içmeyide bırakıp hazırlıklı gittiğim için yatışımı yaptılar sonrasındada doğuma hazırlık tekrar nst derken yarım saate ameliyathaneye aldılar beni sonra epidural yapıldı ve kısa siren bir ameliyat sonrasında odamıza alındık 6 saat kadar sadece serum ve iğne verildi sonrasında sıvı alımına başladık ve ilk ayağa kalkma yürüyüş derken 12 ye doğru ameliyattan çıktım akşam 7-8 gibi ayağa kalktım en çok şaşırdığım şey 3. doğumumdan sonra çift rahimli olduğumu ilk bebeğimi o yüzden kaybettiğimi oğlumuda o yüzden 37 haftalık hemen doğurduğumu öğrendim doktor iyiki beklememişiz yoksa bebeğe bişey olabilirdi dedi allah hayırlısını versin çok şükür şimdi iyiyiz iyice toparlanim özellikle bu sebepten dolayı doktora gidicem belki daha önceden bilseydim ilk bebeğimi kaybetmeyebilirdim

allah analı babalı büyütaün canım tebrikler benim kızda tam 37+1 de doğdu kaç gr oldu senin minnoşlar

Sancı bende de asla çıkmıyo daha doğum pozisyonu bile almadı oğlum ama cuma sezaryen olcam sizin daha vaktiniz var sağlıkla kucağına al inşallah
Amın sızede kolay dogumlar işşlh. Daha var ama bıde onu bıze sorun. 1 haftadır ne uyku ne yemek sıcaklar yaramadı hıc. Dogum pozisyonunda canı bıran once isteyip gelse cok memnun olucam

Oysss tosbige minyon tipli olucak annesi darısı inşallah bana

Nasıl ya çift rahim 3.dogum da mı anlaşıldı.ki senin yaşın daha çok küçük çift rahim de gebe kalma da zor derler sen o konuda masaalah sıkıntı çekmemişsin. Nasıl fark edilmemis

Canım benim de rahmimde perde vardı kalp şeklindeymis bugün sezeryanda aldılar perdeyi. Hamile kalmayı da zorlaştırıyor Muş. Doktor bu kadar derin perdeyle hamile kalıp 38. Haftaya kadar gelmen mucize dedi. İyiki ben de normal dogumda ısrar etmedim yoksa oksijensiz kailirdi dedi. Her şeyde var bı hayır bak sezeryan istemiyodun ama çift rahmi ogrendin bu sayede. Analı babalı olsun prensesin tekrardan

Hayirli olsun canim
Saglikla buyut bebegini〈
Ne guzel pozitif bi dogumun olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…