2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
gorumcemin oglunda inmemisti, bir yasina girdiginde ameliat oldu, fazla zorlanmadilar.
İnşallah kendisi iner ya biraz büyüsün de çocuk cerrahına göstereceğim. Ne kadar erken müdahale o kadar iyiymiş bir yaşı geçirmemek lazımmış. İnternetten bakınca da iyice korktum. Yok kanser riski artıyor yok kısırlık riski bilmem ne allah korusun bebeğimi çok üzülüyorum

Merhaba,denk geldim yorumunuza yazmak istedim.mhrs de perinatoloji için oyle yazar evet çünkü perinatoloji riskli gebelik bölümü normal kadın doğum doktorları oraya yonlendirmedikce herkes direk ordan randevu alamiyor o sebeple öyle yazıyor.riskli bir gebeliginiz yoksa perinatoloji ile işiniz olmaz zaten.orda takipli değilsiniz diye almama gibi bir durum olmaz randevunuz oldukça.randevu yoksa da 38 den sonraydı sanırım randevusu acilden aliyorlar.bende geçen sene temmuzda orda doğum yapdim sormak istediğiniz bişey olursa yardımcı olmaya çalışırım.

Hayırlı olsun. Gözünüz aydın. Darısı balımıza artık

Çok ilginç gerçekten bu zamana kadar o kadar ultrasona girip çıkıyoruz kimse fark etmemiş mi sadece ameliyat olduğunda mı fark edilebilen bişeymiş bu

Doktorum 40 gun sonra gelmemi istedi
Benimde 40 gün sonra vajinal muayene smear testi yapıcaz dedi birde sizler korunma yöntemi olarak ne düşünüyorsunuz emzirirken? Ben implant düşünüyorum ama kararsız da kaldım sprale güvenmiyorum açıkcası çevremde çok onunla hamile kalan oldu.

Sağlıkla büyüt inş. Canım gözün aydın

Merhaba herkese 36+4 üm ama bebek 33+6 da kalmış boyu diğerleri normal fl kısa çıkıyor 3 hafta geride uzamıyor böyle bisorun yaşayan oldu de neden olabilir internette down sendromu falan yazıyor. Bir de gecen ay çok hareketliydi son zamanlarda hareketi de azaldı böyle şeyler yaşayan oldu mu doktor perinatolojiye yönlendirdi

Bazı bebeklerde gelişim geriliği olabiliyo perinataloji daha detaylı bakıp bir şey söyleyebilir ama down sendromu için ikili test yaptırdıysanız sorunsuz çıktıysa olacağını sanmam başka bir nedeni vardır belki erken alırlar dışarda beslenip büyüsün diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…