2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Ya cok şaşirdim
Nasil anlayamadilar okadar ultrasyona falan girdin
Benimde 3 kistim varmiş ultrasyonda gozukmedi
Sezeryanda gorduler 3 kistini aldik dedi

Gozun aydin canim
Allah anali babali buyutsun
Benimde ilk basta sutum gelmedi
Sıksık emzir insallah gelir

Hayirli olsun canim
Saglikla büyüsünler
İnsallah diger bebeginde işitme testinden gecer

Darısı sana dualarimdasin canım benim yarın miydi kontrolün
Aynen cnm yarın konturolum ya çok farklı bir şey oldum ben sanki insan enfeksiyon kapar alt bölgeden sızlama ağrı hisseder ama ne kasindi var nede idararda yanma var bakalım doktorum ne diycek 11:30 randevum

Nasıl ya çift rahim 3.dogum da mı anlaşıldı.ki senin yaşın daha çok küçük çift rahim de gebe kalma da zor derler sen o konuda masaalah sıkıntı çekmemişsin. Nasıl fark edilmemis
bende sonradan biraz araştırdım dediğin gibi zor hamile kalınıyomuş hamileyken regl oluyomuşsun bende hiç böyle şeyler olmadı hatta tam tersi bizim hemen hiç zorlanmadan beklemeden çocuğumuz oluyodu bende anlamadımnasıl fark edilmediğini sonuçta ilk gebelikte değil
doktora nasıl çift rahim o nasıl bişey diye sorduğumda kalp şeklinde olduğunu söyledi ama bana perde falan demedi ilk bebeğiminde o yüzden karnımda öldüğünü söyledi allah hepimizede bebeklerimizi sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin ben başkada istemiyorum artık helede bu durumu öğrendikten sonra
Ya cok şaşirdim
bende o konuda şaşkınım bunda ayrıntılı ultrasona giremedim ama diğer gebeliklerimde ayrıntılı ultrasona falan hep girmiştim onlardada bişey demediler sezeryandan sonra söyledi doktor çift rahimli olduğumu daha fazla bekleseydik karnında ölebilirdi dedi herşeyde var bir hayır eğer ters gelmeseydi normal doğumla olsaydı belkide hiç öğrenemicektim çift rahim falan yinede aklımda soru işaretleri var iyileştikten sonra doktora bu yüzden görünmeyi düşünüyorum bakalım ne dicek

Gercektende herseyde bi hayir vardir
Diger gebeliginde 37 de olmustu dedin
Allah korusun belki bu gebeliginde plumsuz seyler olabilirdi

Kizlar ben sut verirken bebegim surekli nefesiz kaliyor boğazına kacmiş gibi öksürüyor
Sizde de oluyormu bebekte?

Ya cok şaşirdim

Benim de miyomum var, gebelik boyunca hep de takip ettiler, ilki sezeryan olunca bu da sezeryan olacak, açmış iken alın diyorum çoğu hastane kanama çok olur diye almak istemiyor, seninkini bak ne güzel almışlar
Doktor ile yine konuşacağım ama çok da zorlamak istemiyorum doktora güvenmek istiyorum ama artık çoğu doktor işin kolayına bakıyor

Bencede sezeryan esnasinda alsaniz daha iyi miyomu
Eger bi risk varsa doktor soyler kanama falan olur
Benimki de iç çeker gibi ses çıkarıyor hep. Korkuyorum genizine kaçacak diye süt akışı çok olunca yapıyor bunu hep
Benim oksuruyor gibi memeyi tutuyor hemen birakiyor nefes darligi var icince
Dedigin gibi bende korkuyorum genizine kacacak diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…