2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Evet perinatolojiye gönderdi ama haftaya verdi randevu İkili yaptırdım detaylı yaptırdım normal çıktı ama ikili test %100 değil olasılık veriyor sadece normal çıkıp hasta doğan ya da riskli çıkıp normal doğan varmış. Ama burun kemiği oluşumu var demişti. Detaylı da da bişey çıkmadı. Bu aya kadar hep haftasıyla uyumlu geldi bu ay kemik gelişimi durdu sanırım 33+6 da kaldı neden anlamadım beslenmemi artırsam gelişir mi acaba yoksa down ya da başka bir hastalık mı var ki

Hepınıze guzel temennılerden dolayi tesekkur ederim canlarım dogumda bu gruba dua ettim bgn ikinci günümğz ayaga kalkmak pek istemiyorum ama bes altı adım atıtorum cnkı ck agrım oluyor alt bolgede gaz cktı ama doktor afedersiniz büyük tuvalete ckmadan taburcu etmiyor kayısı falan sadece gaz yapıyor sıvı besleniyorum baska onerisi olan varmi ben idrara zati zor ckıorum otururken vs.. ck acıtıyor bde cocuk emmek istiyor lansınoh falan sürüyorum ama sütde yok goguslerde kan topladi gogus kalkanı ve pes kullanıyorum onerilerinizi beklıom

Ben prezervatif dusunuyorum emzirirken hic bisey kullanamam valla

Beslenmeyle ilgili sorun yaşamış olabilirsin bence bol bol süt yoğurt peynir yemeye gayret et bu haftaya kadar uyumluysa beslenmeni ihmal etmiş olabilirsin

Benim gazım çıkmamıştı, bir ilaç vermişti gazım çıkınca taburcu etmişlerdi
Şimdi büyük tuvalette mi istiyorlar

Doğum tecrübem yok canım ama bağırsaktan ameliyat geçirdim gaz için tuvalete çıkmak için en iyi şey yürüyüş kendini yürümek için zorla ve sabah kuru kayısı yiyip aç karnına bol su iç faydası olur yardım eder tuvalete çıkmana

Kizlar doğumdan ne kdr süre sonra kadın doğuma gittiniz kontrole
Beni dogumdan iki hafta sonra cagirdi birde 35 gunluk olunca gel dedi. Dikislerime bakti hafif spora basla dedi dogumla kaslar once gerilio emzirmeyle gevsiyomus jole gibi kaslar simdi bebegine egilirsin bel fitigi olursun biraz kaslari guclendirmeye basla dedi.

Arkadaşlar ayakları bir gece balon gibi şişen var mı ?
Önceki gün bir şey yoktu, sabah kalktığımda ayaklarım, bacaklarım şişmişti bayaaa bi 40.haftama girdim bu arada
Evet canım 35/36. Haftadan itibaren bende se bir anda şişti malesef iniyor yüksek yere koyunca sonra tekrar şişiyor

Beslenmeyle ilgili sorun yaşamış olabilirsin bence bol bol süt yoğurt peynir yemeye gayret et bu haftaya kadar uyumluysa beslenmeni ihmal etmiş olabilirsin
bikaç gündür yükleniyorum yogurt peynir süt. Beslenmeyle mi alakalı diye sordum değildir demişti o yüzden tereddüt ettim detaylı ve ikili testim normaldi bir videoda da bebeğin baş çevresi gelişimi 3 hafta geri 32. Haftada kalmış down olarak doğmuş internette de fl kısalığı down ihtimali olabilir yazıyor ama detaylıda bi belirtisi olurdu heralde değil mi

Evet canım 35/36. Haftadan itibaren bende se bir anda şişti malesef iniyor yüksek yere koyunca sonra tekrar şişiyor
Benim de çok şişiyor ama dikkat ettim ayakta durunca şişiyor yürüyüş yapınca çok şişmiyor evde iş yaparken vs ayakta durunca şişiyor ama bana günde 2-3 kez tansiyon ölçtür demişti tansiyon takibi yapabilirsin bi de tuzsuz yiyip boş su içmek lazım

Benim de şişti inmiyor, yüksek tansiyon için ilaç alıyorum o normal tutuyor tansiyonu şükür, suya limon ya da sirke eklesek etkisi olur mu acaba

Ben tuvalete kayısı hoşafıyla çıkmıştım ama gaz yapıyor diyorsun, ilk 2 gün hiç geçmeyecek ağrım diye düşündüm ama çok şükür geçiyor 5.gün den sonra normale dönmüştüm ben, gümüş kapak kullanıyorum süreki, yara olacak gibi kızarıyor ama hemen geçiyor lansinoh krem almana rağmen kullanmadım hiç

Bunları biliyorum. Dr sistemden yönlendirmezse randevuları göremiyorsun zaten uzmanlık gerektiren bölümlerde. Ama orası ve Hamidiye hastanesi perinatoloji randevularında böyle bir uyarı vardı yani önce oranın kadın doğumuna gitmeniz ve onların yönlendirmesi gerekiyormuş. sırf bu yüzden şişli ye gidiyordum ben prof.dr. Cemil Taşçıoğlu na.

Orada doğum nasıl merak ediyorum açıkçası kendi deneyiminizi paylaşırsanız memnun olurum.

Oda makul benimde kafam karıştı hormon salgılıyor sonuç olarak

Canım ben isimleri hiç aklımda tutamam, çam sakura ya gidecek olan sen miydin?

Canm alttan muayene yaptı mı yoksa rahim için ultrason ile mi bakti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…