2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Ay sagolasin Hala uyumadi mesela normalde 7 7.30 gece uykusuna geciyo ellerini yemekle mesgul
Doğduğundan beri hiç kundak yapmayan ben
Süt içmese bile illa o anne yatağına uzanılarak yan yana koyniş koyniş olunup uykuya geçilecek bizde de
Yorucu oluyor dışarı çıkma durumunda.
Alışır annesi, o eller bal şerbeti olduğundan vazgeçemez ondan

Bizimkide yazin dogdu kiz sanki baska zaman dogurmusum gibi geldi ahahah keske bende yapmasaydim ama mecburdum koprucuk kemigi kirilmisti dogumda sipanin kolunu sabit tutmam gerekiyodu sicriyo uyaniyo suan aliyoeum aynen geziyoruz geri yatiriyorim 10 dk anca sanirim bu gece boyle gecicek

Ay ne guzel yaa kibar cocuk ama belli sevgi istiyo o kadar disarda sorun dedigin gibi nasil yapiyosun??
Bizim altta dislerin yeri gorundu doktorumuz 4.5 5 aylikta cikar o disler 5te ek gidaya baslariz dedi ben şok hic ama hic hazir degilim.
Kundak mecburduk yaa biz kirigimiz vardi kolu sabit tutmak lazimdi simdi tam 14.hafta atagi ve yuvarlanma carpisti uykusuz her geceee ,

Ay bana bile iyi geldi ışık. Kırmızı ışıkta uyuyorum. Bebe uyanıksa oynamaktan evi pavyona çeviriyorum resmen dışarıdan gören ne düşünüyordur acaba.
Benimki emzik tutmuyor ya. Philips aldım, gelmesini bekliyorum. Bi de onu denicem bakalım. Zaten memeyle oynuyorsa eşimin eline veriyorum bazen yine de ağlamaya devam ediyor. O zamaan tekrar meme
Ay sagolasin Hala uyumadi mesela normalde 7 7.30 gece uykusuna geciyo ellerini yemekle mesgul
Benim de ellerim öyle olsa ben de yerim. Benimki de 8 buçuk gibi geçiyor ama 2 saat sonra uyanıyor. 2 saat emiyor. Sonra 2 saat sonra tekrar uyanma. 2 saat emmese iyi bebe aslında
Hala herhangi bir kötü anda doğum geliyor aklıma. İnsan tuvalette bile doğum anını düşünmemeli ama işte travma böyle bir şey demek ki. Doğum sonrası da sıkıntılıydı benim.
Şu an düşünmüyorum diyelim. Zaman ne gösterir bilemem tabii ama dediğin gibi tek çocukluk krallık resmen.
Ben bu bebeyi yaparken bile maddi olarak refaha ermeden düşünemedim. En büyük erteleme sebeplerimden biri arabaydı mesela. Ne zaman araba aldık aaa tamaam düşünebiliriz dedik. Psikolojik olarak da hazır hissetmeyi bekledik. Bence zamanında geldi bebem.
Koyniş koynişlik hoş ama ateş topuna dönüyoruz bi süre sonra bebemin de o hoşuna gidiyor. Yanalım kavrulalım istiyor ya. O sıcaklık azaldığı zaman basıyor çığlığı
Kanguru kullanmaya başladım ben. Göbüşler birleşiyor. Sıcaklık oluyor. Onun da pek hoşuna gidiyor bu durum. Uyuyor kanguruda. Ben de o arada yarım saat falan yürümüş oluyorum. İyi geliyor.

Kizlar bebekleriniz hala moro refleksi yapiyo mu? Kundakla mi yatiriyosunuz elleri acik mi?
Ben 1 hafta öncesine kadar yarım kundak yapıyordum bıraktım koltuk altından battaniyesini sıkıştırıp kollarını üste çıkarıp yatıyorum çok şükür alıştı gibi. moro devrede 6.aya kadar sürer diyorlar.

Aynen bende renkli renkli yakıyorum bazen renkleri değiştiriyorum eşim dışardan ne diyorlar acaba diyor ben doğmadan philips aldım zor tuttu bazen kusuyor almaya çalışırken falan başka emzik düşünüyorum araştırmam lazım elim değmedi bir türlü

Aynen öyle 2.ci dedikçe yapabilirsen buyur doğur diyorum yaş 32 ilk çocuğu erteleye erteleye yaş gitti 2.ci ye cesaret edebilir miyim cidden bilmiyorum.

Biz 1 aydır böyleyiz tam diyorum ki ohh bu defa derin uykuya daldı 5 dakika sonra 3 dakika kestirip gezmeye çıkan dedeler gibi sanki hiç uyumamış gibi gözleri açıyor eşimle gülüyoruz hallerine inşallah 1 gün bile öyle geçmez yorucu oluyor

Valla bende bugun kollari acik yatirdim cebellestik ama uyuyi sukur insallah aynen devam eder

Amiiin insallah yaa bide ben uykuyu cok severim asiri duskunum sen naptin bebikonun atesi oldu mu

Ahahaha dogurmaya nefesim yeter mi tam olarak normal dogumun tanimi valla 2 yil ugrastim bunu yapmak icin qcaba ikincide de ugrasir miyim diyorum ona gore davranayim sonra şak diye olursa ne b.k yerim diyorum senin yine yas farki var erken anne oldun sanirim ben 30da oglumu aldim kucagima 32de ikinciyi dogurmak isterim inan belki 35 gibide ucuncuyu yaparim sonrasinda da bi gemi kazintisi olmazsa kapatirim cocuk defterini allah nasip ederse tabi aksiyonum bu yonde

Valla bende bugun kollari acik yatirdim cebellestik ama uyuyi sukur insallah aynen devam eder
İnşallah ilk korktum çeker yüzüne falan diye sonra koltuk altına iyice sıkıştırdım rahatladım bütün gece öyle yatıyor kollar dışarda ama iyice havalar soğuyana kadar sıkıntı olmaz

İnşallah ilk korktum çeker yüzüne falan diye sonra koltuk altına iyice sıkıştırdım rahatladım bütün gece öyle yatıyor kollar dışarda ama iyice havalar soğuyana kadar sıkıntı olmaz
Battaniye evet ya korkutuyo benide tulumun kollari citcitli simdi torba tulum gibi giydirdim kollari disarda sadece battaniye bende anksiyete yapiyo. 1 tog ve 2.5 tog kollu bacakli falan uyku tulumu alicam karar verdim alicaklarimada zaten 1 yasina gelir onlarla sonra yastik battaniye yorgan olaylarina baslanir belki idareten bi tulum daha alirim o zamana biter gider dedim

Ay aynı ben uyku manyağıyım bazen kalkarken ağlamak istiyorum çok şükür çıkmadı ateşi canım inşallah gece de çıkmaz
Masallah masallah bazi bebeklerde ates yapmiyomus insallah seninkide o bazi bebeklerdendir evet yaaa oglumda bana benziyo ama sabah 7de uyaniyo kapiyorum hemen yanima yastiklardan kale yapiyorum etrafima emzirirken uyuyo yine 10a 11e kadar ahahaha sonra sokaga cik kahvalti kahve derken yine uyuyo. 4.ay uyku gerilemesi olayi baslamadan uyuyabildigimiz kadar uyuyoruz anlicagin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…