- 7 Mart 2019
- 3.030
- 1.481
- 133
- 33
- Konu Sahibi LadyMorganas
-
- #29.481
Aynen iyi ki başka şehirdeyim diyorum o yüzdenOff bu eskilerle çocuk büyütmek ne zor ya. Çok sinir bozucu gerçekten
Nasıl kullanıldığı çözemedim. Bebekler bir tarafı tercih edermiş. Benim bebeğim sağa yattı 28.günlükken farkettim sol yapmaya çalıştım düz yatırdım destek falan koydum fayda etmedi. Yine sağa döndü sağa dönmese düz yattı. Düz yatınca arkada düzlük oluştu bu defa. Sağ ve arkada hafif düzlük var. Kafa yastığını çok önceden aldım ama çok korkuttular nette orda burda aman kullanmayın aman şu olur bu olur diye keşke baştan kullansaydım. 2 tane aldım biri babyjem kafa yastığı biri de ilin baby diye bir yastık. İlin baby ile gece yatırmaya başladım sağa yatmasın diye sağını büzüp yatırıyorum. Gündüz de babyjem kullanıyorum. Şuan gözle görülür birşey yok saçını tarayınca kafası güzel duruyor saçı dağınıkken düzlük belli. Merak ettiğim kafa yastığı kullanınca yine sağ sol yatırmak mı lazım yoksa kafa yastığında istediği gibi mi yatacak bilen varsa aydınlatırsa sevinirim. Kafa yastığının mantığı istediği gibi yatıp düzleşmeyi önlemek için çukur mu yapılıyor. Kafam allak bullak ya çok taktım bu kafa işine yamuk olur ilerde üzülür takıntı yapar diye çok tedirginimKafa yastığında rahat mı peki. Ben de almayı düşünüyorum. Benim bebisim 4momsin ana kucağında uyuyor alıp beşiğine koyduğum anda cildiriyor. Orada da iki büklüm rahat edemiyormuş gibi geliyor. Boynu kizariyorbende bilmiyorum nasıl bir yol izlemeliyim
Bir an önce şu zamanları geçseydi bir sıkıntı olmadanNasıl kullanıldığı çözemedim. Bebekler bir tarafı tercih edermiş. Benim bebeğim sağa yattı 28.günlükken farkettim sol yapmaya çalıştım düz yatırdım destek falan koydum fayda etmedi. Yine sağa döndü sağa dönmese düz yattı. Düz yatınca arkada düzlük oluştu bu defa. Sağ ve arkada hafif düzlük var. Kafa yastığını çok önceden aldım ama çok korkuttular nette orda burda aman kullanmayın aman şu olur bu olur diye keşke baştan kullansaydım. 2 tane aldım biri babyjem kafa yastığı biri de ilin baby diye bir yastık. İlin baby ile gece yatırmaya başladım sağa yatmasın diye sağını büzüp yatırıyorum. Gündüz de babyjem kullanıyorum. Şuan gözle görülür birşey yok saçını tarayınca kafası güzel duruyor saçı dağınıkken düzlük belli. Merak ettiğim kafa yastığı kullanınca yine sağ sol yatırmak mı lazım yoksa kafa yastığında istediği gibi mi yatacak bilen varsa aydınlatırsa sevinirim. Kafa yastığının mantığı istediği gibi yatıp düzleşmeyi önlemek için çukur mu yapılıyor. Kafam allak bullak ya çok taktım bu kafa işine yamuk olur ilerde üzülür takıntı yapar diye çok tedirginim
Ahh canım annelik ne zormuş ya. Tırnağından saç teline takılıyor insan çok şükür ki geçmiş gitmiş. Kafası nasıl sorun yok inşallahBir an önce şu zamanları geçseydi bir sıkıntı olmadanbizim topuk kanında bir değer yüksekti ilk iki ay onunla uğraştık onun dışında hic biseyi düşünemiyordum çok şükür şimdi düştü yeni yeni farkediyorum farklı sorunlara odaklanmaya başladım.
Yeni kullanmaya başladıysan bir iki haftaya net belli olur ama bence ilin olanı gündüz diğerini gece kullan uyurken kusar görmezsen Allah korusun bişi olmasın gündüz görürsün kusarsaNasıl kullanıldığı çözemedim. Bebekler bir tarafı tercih edermiş. Benim bebeğim sağa yattı 28.günlükken farkettim sol yapmaya çalıştım düz yatırdım destek falan koydum fayda etmedi. Yine sağa döndü sağa dönmese düz yattı. Düz yatınca arkada düzlük oluştu bu defa. Sağ ve arkada hafif düzlük var. Kafa yastığını çok önceden aldım ama çok korkuttular nette orda burda aman kullanmayın aman şu olur bu olur diye keşke baştan kullansaydım. 2 tane aldım biri babyjem kafa yastığı biri de ilin baby diye bir yastık. İlin baby ile gece yatırmaya başladım sağa yatmasın diye sağını büzüp yatırıyorum. Gündüz de babyjem kullanıyorum. Şuan gözle görülür birşey yok saçını tarayınca kafası güzel duruyor saçı dağınıkken düzlük belli. Merak ettiğim kafa yastığı kullanınca yine sağ sol yatırmak mı lazım yoksa kafa yastığında istediği gibi mi yatacak bilen varsa aydınlatırsa sevinirim. Kafa yastığının mantığı istediği gibi yatıp düzleşmeyi önlemek için çukur mu yapılıyor. Kafam allak bullak ya çok taktım bu kafa işine yamuk olur ilerde üzülür takıntı yapar diye çok tedirginim
cumartesi kullanmaya başladım. Geceleri gözüm üstünde gündüz yatırdığım yere o yastık olmaz diye yatağında kullanıyorum babyjem i gündüze uydurdum. Kullanmayı deneyeyim bi. Şimdi başında oturuyorum sağına yatırdım düzleşen yerin üzerinde bombe var orası insin dedim bir süre bu şekilde yatırcam uyanıkken düz yatırıp kafa yastığı koyuyorum. Merak ettiğim kafa yastığında da mı pozisyon değiştirmek lazım ben zaten değiştiremediğim için kafa yastığı aldım. Ben çevirdikçe o geri sağa dönüyor dönemezse ağlıyorYeni kullanmaya başladıysan bir iki haftaya net belli olur ama bence ilin olanı gündüz diğerini gece kullan uyurken kusar görmezsen Allah korusun bişi olmasın gündüz görürsün kusarsa
Ya kafasında sıkıntı yokta kulakları kıvrılıyor bizde bir de doktor bana ince bir yastıkta yatır demişti o yüzden o kafa yastıklarından almak istiyorum bir de kulak bandı varmış onu alcamAhh canım annelik ne zormuş ya. Tırnağından saç teline takılıyor insan çok şükür ki geçmiş gitmiş. Kafası nasıl sorun yok inşallah
Ay evet hala var refleks. Ben hiç kundak yapmamıştım. Yazın çok sıcak, pişer diye kıyamadım, sonra da yaptığımda açtı. Çok sıkı da tavsiye etmiyorlar malum. O yüzden kundak yapmadan yatırıyorum. Moro yüzünden uyanır gibi olursa kendisi dönebiliyor uykuya. Ama eğer çok sert bi şekilde sıçradıysa mızırdanıyor. Pişpiş yapınca dönüyor. Zaten uyku süresi yarım saat falanKizlar bebekleriniz hala moro refleksi yapiyo mu? Kundakla mi yatiriyosunuz elleri acik mi?
Ne zaman gecicek bu zimbirti yaa cocuk zombinin uyanisi gibi kalkiyoAy evet hala var refleks. Ben hiç kundak yapmamıştım. Yazın çok sıcak, pişer diye kıyamadım, sonra da yaptığımda açtı. Çok sıkı da tavsiye etmiyorlar malum. O yüzden kundak yapmadan yatırıyorum. Moro yüzünden uyanır gibi olursa kendisi dönebiliyor uykuya. Ama eğer çok sert bi şekilde sıçradıysa mızırdanıyor. Pişpiş yapınca dönüyor. Zaten uyku süresi yarım saat falan
Hayır unutmuyorsun fakat bi deli cesareti gelip bebek özlüyorsunİkinci çocuk muuusuni sancıyla normal doğum oldu çok acı çektim, pek düşünemiyorum ikinciyi şuan ama herkes unutursun o acıları diyor bakalım nasip.Teşekkürler canım bilgiler için
Ay senin yorumlarına bayılıyorum, gerçekten zombi gibi hahdhshhshs kundağa alışması da kötü, kundaksızlık da kötü. Yorum yapamıcam bu konuda.Ne zaman gecicek bu zimbirti yaa cocuk zombinin uyanisi gibi kalkiyoben 40 gunluktu kundakli uyku tulumu kullandim o zamandan beride kullaniyorum cok irkiliyo diye ama artik donuyo elleri acikta olmasi sart e bu defada alisti elleri acikta uyumuyo ugras dur napcam bilmiyorum
Bende alayım ondan kulaklar kıvrılıyor aynenYa kafasında sıkıntı yokta kulakları kıvrılıyor bizde bir de doktor bana ince bir yastıkta yatır demişti o yüzden o kafa yastıklarından almak istiyorum bir de kulak bandı varmış onu alcam
Doğum benim açımdan o kadar travmalıydı ki hamilelik ihtimali yüzünden adam bana yanaşmasın istiyorumHayır unutmuyorsun fakat bi deli cesareti gelip bebek özlüyorsun
Milletin bebeğini değil kendi bebeğini istiyorsun
O lamba çok iyi gerçekten bende aldım. Ben odada doğduğum ndan beri sarı ışık yakıyorum geceleri. Benimde öyleydi canım yavaş yavaş düşürdüm. Baktın bırakıp almaya başlıyor o zaman indir konuş bebeğinle durmazsa emzik ver. Doyuyorlar memeyi emzik gibi kullanıyorlarBu arada geceleri daha rahat alt değiştirmek için, uykuya geçtiğinde ışıktan rahatsız olmasın diye akıllı ampul almıştım. Dün sanki onun sayesine uzun uyudu. Normalde geceleri koridorun ışığını açık bırakıyordum, o da sarı ışık ama etkiliyormuş bebeyi. Dün kırmızı ışık yaptım ampulü, bi de parlaklığı bayağı kıstım. Uyku süresi uzadı.
Bir de benimki hala çok uzun emiyor ya. Bildiğiniz en az 2 saat aralıksız emziriyorum. Ne zaman kısalacak bu süre?
Eşim şimdiden kardeşsiz olmaz diyor benimde aklıma doğumum geliyor bir daha doğurur muyum Allah bilir tabi ama düşünmüyorumHayır unutmuyorsun fakat bi deli cesareti gelip bebek özlüyorsun
Milletin bebeğini değil kendi bebeğini istiyorsun
Ay sagolasinAy senin yorumlarına bayılıyorum, gerçekten zombi gibi hahdhshhshs kundağa alışması da kötü, kundaksızlık da kötü. Yorum yapamıcam bu konuda.
Yazın doğdu çok sıcaktı bi de güzelce uyuyordu hep o yüzden kundak yapmadım o yüzden o reflekse alıştı olsa da uyanmıyor güçlü şekilde sıçrarsa uyanıyor o zaman pışpış yapıyorm uyumazsa göğsüme yatırıyorum gezerek geri dalıyorKizlar bebekleriniz hala moro refleksi yapiyo mu? Kundakla mi yatiriyosunuz elleri acik mi?
Doğum benim açımdan o kadar travmalıydı ki hamilelik ihtimali yüzünden adam bana yanaşmasın istiyorumo deli cesareti bana uzun zaman gelmez gibi hissediyorum. Tek çocuk da iyidir, hem ben de tek çocuğum.
Şu erkeklerin de hiçbi acı sıkıntı çekmeden kucaklarını doldurdukları yetmiyormuş gibi kadının hislerini fiziki şartlarını düşünmeden zırt diye ikinci üçüncü planlamaları yok muEşim şimdiden kardeşsiz olmaz diyor benimde aklıma doğumum geliyor bir daha doğurur muyum Allah bilir tabi ama düşünmüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?