2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Aranızda emzirip vitamin takviye kullanan varmı kızlar? Bana 3 aya kadar kullanabilirsin dediler şuan takviyem bitti 3. Aya giricez diye almadım tekrar ama kendimi çok yorgun,uykusuz hissediyorum siz neler yapıyorsunuz bu konuda
Ben i mom latte kullanıyorum. Bi etkisi var mı bilmiyorum ama genel olarak iyi hissediyorum kendimi.

Yok canım onların işi sinir bozmak içimden ağla da gidelim içeri hadi diyorum çocuğa

Hamilelikte kullandigim miltivitamin ve demire devam ediyorum 6 aya kadar da devam dedi doktorum
Bana da 3 ay dedi bu doktorlar neden böyle bana tekrar doktor yolları gözüktü. Ocean mummy ve demir kullanıyordum bitti benimkilerde birden yere çakılmış gibi hissediyorum

Bana da 3 ay dedi bu doktorlar neden böyle bana tekrar doktor yolları gözüktü. Ocean mummy ve demir kullanıyordum bitti benimkilerde birden yere çakılmış gibi hissediyorum
Vitamin canim yaa istersen baktir degerlerine oyle kullan ama hem emziriyosun hem yeni bir hamilelik gecirdin yuksek cikicagini sanmam. Bence sen 6 aya kadar devam et. Acikcasi demiri 6.ayda birakicam ama decavit kullaniyorum ben onu birakmayi dusunmuyorum. Hem guzel bi multivitamin bagisikligi diri tutar hem depolar azalmaz ikinci cocuga hazirlik simdiden saglam vucut saglam yumurta hesabi

İkinci çocuk muuu suni sancıyla normal doğum oldu çok acı çektim, pek düşünemiyorum ikinciyi şuan ama herkes unutursun o acıları diyor bakalım nasip.Teşekkürler canım bilgiler için

Off bu eskilerle çocuk büyütmek ne zor ya. Çok sinir bozucu gerçekten

Teyzoşlar 2.ay aşımızı olduk geldik. Şimdi bu ateş çıkarsa ne zaman çıkar. Sıfır kol zıbın ve ince tulum giydirdim tulumun sadece bacaklarını kapattım karın üstü cıtcıtlar açık. Aşıyı atlatan anneler nelere dikkat edeyim. Bu arada rota için araya 4 hafta koycaz 4 hafta sonra gelin dediler

İkinci çocuk muuu suni sancıyla normal doğum oldu çok acı çektim, pek düşünemiyorum ikinciyi şuan ama herkes unutursun o acıları diyor bakalım nasip.Teşekkürler canım bilgiler için
Ahahahha kiz bende suniyle normal yaptim ogluma bakarken bu cabuk buyuyo arayi acmayayim diye dusunuyorum dogum dedigin 1 gun takma bosver hamilelik daha zordu bence rica ederiiim

Canim gecmis olsun sifa olsun oncelikle biz sabah 10da olduk aksam 7de atesi 37.5 olmustu 38i gormedim hic. Biraz perisanlik uyku hali emmede isteksizlik yapmisti. Benim tecrube ettigimi soyleyeyim sana elleri ayaklari soguk olucaktir korkma atesi olan cocugun oyle olurmus. Basi cok isinacak ellerini sogut arada basina tut islak havluda yapabilirsin ama pek etki etmiyo acikcasi. Yine emzirmeye calis ama uyuyosa hic elleme dinlensin. Saat basi ates kontrol et. Calpol icir 4 saatte bir. Atesi 37.5 iken sadece beziyle oturttum ben 37ye dusunce zibin giydirdim. 2 gun surebiliyo ben cok gerilmistim ama korkulacak bisey yok emerken basi terliyosa bil ki atesi dusuyodur atesli cocuk terlemez. Benden bunlar

Birde 38e kadar ates normal 38 olur ama huzursuzluk olmazsa oda normal. 38 ates aglama huzursuzluk varsa bir doktorunu ararsin

Birde 38e kadar ates normal 38 olur ama huzursuzluk olmazsa oda normal. 38 ates aglama huzursuzluk varsa bir doktorunu ararsin
Canım teşekkür ederim eşim şurup aldı parol vermişler hemşire verebilirsin dedi benimde aklıma hiç calpol al demk gelmedi. İnş iyi gelir. Çok teşekkür ederim tavsiyeler için

Canım teşekkür ederim eşim şurup aldı parol vermişler hemşire verebilirsin dedi benimde aklıma hiç calpol al demk gelmedi. İnş iyi gelir. Çok teşekkür ederim tavsiyeler için
Rica ederimmm insallah ateslenmez kimi bebek ateslenmiyoda parolu duymadim inan bebeklere verildigini istersen doktoruna sorda oyle ver yinede. Ben anladim ki saglik ocagi ebesi ve doktor arasinda daglar kadar fark var bu asi sureclerinde hep birinin a dedigine digeri b dedi

Benide bi düşündürdü aslında calpolu yıllardır biliyoruz

Reçetesinde bebek ve çocuk için diyor şimdi baktım

Kızlar bebeğimin kulağı yatarken hemen kivriliveriyor şimdi baktım da hafif kepcelesmis ne yapabilirim yada böyle sorun yaşayan oldu mu

Reçetesinde bebek ve çocuk için diyor şimdi baktım
İyi super dene bakalim bizede haber ver belki calpolden daha hizli dusuruyodur belli mi olur. Ben calpolu verdikten 40 45 dk sonra hafifledigini gordum. Bide istersen simdiden bir olcek ver. Kilosunun yarisi kadar veriliyo calpol oda oyle mi acaba.

Burun temizliğini serum fizyolojik ile yapmayı sevmeyen arkadaslar bunu kullanabilirsiniz. Banyodan çıktıktan sonra ben bununla temizliyorum

Eklentiler

• IMG_3262.webp
    17,2 KB · Görüntüleme: 59
6 saatte bir bir çay kaşığı ver dedi hemşire çıkmazsa verme dedi bekliyorum bakalım

Kızlar bebeğimin kulağı yatarken hemen kivriliveriyor şimdi baktım da hafif kepcelesmis ne yapabilirim yada böyle sorun yaşayan oldu mu
Bizimde katlanıyor kafa yastığı aldım onda daha çok katlanıyor bi çözüm bulamadım maalesef. Kafa yastığına koymasam kafa yamuluyor koysam kulak katlanıyor vallahi napcam şaşırdım

Bizimde katlanıyor kafa yastığı aldım onda daha çok katlanıyor bi çözüm bulamadım maalesef. Kafa yastığına koymasam kafa yamuluyor koysam kulak katlanıyor vallahi napcam şaşırdım
Kafa yastığında rahat mı peki. Ben de almayı düşünüyorum. Benim bebisim 4momsin ana kucağında uyuyor alıp beşiğine koyduğum anda cildiriyor. Orada da iki büklüm rahat edemiyormuş gibi geliyor. Boynu kizariyor bende bilmiyorum nasıl bir yol izlemeliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…