- 16 Kasım 2022
- 144
- 297
- 33
- 33
- Konu Sahibi LadyMorganas
-
- #35.101
Valla Bende çok seviniyorum.Ne demek yahu rica ederim çok sevindim gerçekten insanın moralini şevkini toparlıyor çocuğunun uyumasıdarısı yatağında kendi kendine uyumasına
Ozel bir sey paylasildi mi egitimle ilgili ben mayis basinda baslocam egitime video yok mu bakarak ogreneyimPheebs bu eğitim bir harika
Şimdi sadece saatleri düzenledim ama yine de uyku süreleri uzadı bu bile çok rahatlatıcı geceleri uyanmıyor ya da 1 kere uyaniyor o da sabah 5 gibi acıktığı için emip hemen uyuyor 7 de zorla uyandırıyorum. Allah senden razı olsun çok dua ettim sana
Ozel neler yaptin canimPheebs bu eğitim bir harika
Şimdi sadece saatleri düzenledim ama yine de uyku süreleri uzadı bu bile çok rahatlatıcı geceleri uyanmıyor ya da 1 kere uyaniyor o da sabah 5 gibi acıktığı için emip hemen uyuyor 7 de zorla uyandırıyorum. Allah senden razı olsun çok dua ettim sana
Mesela 1.30 da bitti 1. Uykusu gec uyuyor uyandiktan sonra hemen uyumuyor 10/11 gibi diyeyim her zaman , mesela simdi 2. Uyku cok gece sarkti 5 gibi bu 2. Uykuyu atlatip gece uykusuna gecirebilir miyim direk 6 gibiBenimki iki uyku yapıyor ama az değil her uykusu bı saati geçkin uyur o yüzden yeterli olabilir ama canım seninki üç uyku yapiyosa kısa kısa uyumasi normal. Bence yine de son uykuyu 4 en geç 4 buçukta bitirmeli ki akşam uykusuna verimli şekilde geçsin. Yavaş yavaş geciktire geciktire alıştır
Ben mesaj atmıştım birkaç dosya bana yazarsan atayım sanada senin mesajların kapalıOzel bir sey paylasildi mi egitimle ilgili ben mayis basinda baslocam egitime video yok mu bakarak ogreneyim
Onda da aynı şekilde istikrarValla Bende çok seviniyorum.
Amin insallah sıra ona da gelicek.
Aaa hemen acmaya calisayimBen mesaj atmıştım birkaç dosya bana yazarsan atayım sanada senin mesajların kapalı
YolladımPheebs canim ozelden attim sana mesaj geldi mi ? Kizimin Mesela 1.30 da bitti 1. Uykusu gec uyuyor uyandiktan sonra hemen uyumuyor 10/11 gibi diyeyim her zaman , mesela simdi 2. Uyku cok gece sarkti 5 gibi bu 2. Uykuyu atlatip gece uykusuna gecirebilir miyim direk 6 gibi
İnşallah gerek kalmazda kapanırKizlar bugün çocuk kardiyoloji ye götürdüm oglumu delik kapanmamiş malesef
4 yaşa kadar beklicez kapanmasa anjiyo dendi
6 ayda bir kontrol istedi
Benim bebeğim en erken 9 buçukta dalıyor genelde 10.30 11 gibi. Sabah da genelde 7 7.30 gibi kalkıyor 2 uyku da yapıyor toplam gündüz uyku süresi 2 2.5 saat gibi. Nasıl yetiyor bu kadar uyku bilmiyorum. Desteksiz dalıyor gece uykusuna ona rağmen saat başı kalkıyor yine desteksiz dalıyor nasıl düzelir bilmiyorum önerin var mı canım bana da?Yolladım5uykusu çok geç canım 6da erken açıkcası 5te uyuduysa mecbur gece uykusuna en erken 9.30ta geçer
Daha erken uyusun istiyosan sabah erken kaldırıcaksın canım. 6 6.30ta kalkmaya başlarsa otomatik geri çeker gece uykusu 8 8.30ta yatırırsın. Gece uykusu kısa evet 8 max 9 saat uyuyor gün içinde fena değil ama saat başı kalkıyosa önce oda ısısı kıyafeti diş çıkarma dön. emme isteği neyse onu bi çözmek lazım. Birde uyku aralığı fazla olup yorgun yatıyosa da çok uyanıyolarBenim bebeğim en erken 9 buçukta dalıyor genelde 10.30 11 gibi. Sabah da genelde 7 7.30 gibi kalkıyor 2 uyku da yapıyor toplam gündüz uyku süresi 2 2.5 saat gibi. Nasıl yetiyor bu kadar uyku bilmiyorum. Desteksiz dalıyor gece uykusuna ona rağmen saat başı kalkıyor yine desteksiz dalıyor nasıl düzelir bilmiyorum önerin var mı canım bana da?
uyutmadim bugun disari ciktim 6.45 de uyuttum insallah verimli olur uykusuYolladım5uykusu çok geç canım 6da erken açıkcası 5te uyuduysa mecbur gece uykusuna en erken 9.30ta geçer
Cok gecmis olsun canim insallah cok kisa surese kapanirKizlar bugün çocuk kardiyoloji ye götürdüm oglumu delik kapanmamiş malesef
4 yaşa kadar beklicez kapanmasa anjiyo dendi
6 ayda bir kontrol istedi
İkinci uykuyu 5 te yapiyosa gece uykusuna geç geçer canım.en erken 9 da uyur geceyi. Eğer geç uyusun istiyosan devam et ama en geç 8 de yatsın diyosan gündüz uykularina ayar vermen lazım. Çünkü akşam uykusuna 6 da geçmesi çok erken bence. Sjmdi bı de gündüzler de uzun hava kararmadan uyumasa daha iyi olur. Gündüzleri ayarla düzene girer inşallahMesela 1.30 da bitti 1. Uykusu gec uyuyor uyandiktan sonra hemen uyumuyor 10/11 gibi diyeyim her zaman , mesela simdi 2. Uyku cok gece sarkti 5 gibi bu 2. Uykuyu atlatip gece uykusuna gecirebilir miyim direk 6 gibi
Son uykudan 6da uyanırsa 10 gibi uyuyor 7de uyanirsa 11 gibi uyuyor genelde o aralık 4 saate denk geliyor. Oda ısısını 24de tutuyoruz kıyafeti de uygun aslında ama diş çıkarmadı henüz ondan kaynaklı mi bilemiyorum emmeyi de bırakalı aylar oldu sağarak veriyorum sütü ama biberon emme isteği de olabilir biberon verince genelde çabuk dalıyor uykuya doğru düzgün yemeden galiba asıl sorun buDaha erken uyusun istiyosan sabah erken kaldırıcaksın canım. 6 6.30ta kalkmaya başlarsa otomatik geri çeker gece uykusu 8 8.30ta yatırırsın. Gece uykusu kısa evet 8 max 9 saat uyuyor gün içinde fena değil ama saat başı kalkıyosa önce oda ısısı kıyafeti diş çıkarma dön. emme isteği neyse onu bi çözmek lazım. Birde uyku aralığı fazla olup yorgun yatıyosa da çok uyanıyolar
6.45 erken mi bugün beklettim 6.45 de uyuduİkinci uykuyu 5 te yapiyosa gece uykusuna geç geçer canım.en erken 9 da uyur geceyi. Eğer geç uyusun istiyosan devam et ama en geç 8 de yatsın diyosan gündüz uykularina ayar vermen lazım. Çünkü akşam uykusuna 6 da geçmesi çok erken bence. Sjmdi bı de gündüzler de uzun hava kararmadan uyumasa daha iyi olur. Gündüzleri ayarla düzene girer inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?