- 4 Temmuz 2013
- 5.185
- 12.264
- 448
- Konu Sahibi LadyMorganas
-
- #9.521
Ayak ağrılarım çok oluyordu.Mineralli su tüketiyorum günde 1 küçük şişe iyi geliyor bana ilaç kullanmadan atlatiyorum.Sende dene bir canim iyi gelir inşallah .benim doktor kan tahlili yapıp yazıyor.Suanlik d vitamini verdi bana sadece
Buyuk ihtimalle bu sefer ilac yazarlar bundan iki hafta once kardiyolojiye gittim tansiyonum gene 140lardaysa dusuk bi ilac yazabiliriz dedi tekrar olcmemi istedi gel tekrar dediAynen bende valla iki gündür iyi oldum.Karnim agrimiyor sertlik oluşmuyor.Birden bu kadar rahatlıkta bizi sıkıntıya sokuyorDikkat et canım tansiyonuna ilaç falan alıyor musun tansiyon için.Hep iyi ol inşallah. Güzel haberlerini buradan alırız inşallah
Denerim canim saol tavsiyen icinAyak ağrılarım çok oluyordu.Mineralli su tüketiyorum günde 1 küçük şişe iyi geliyor bana ilaç kullanmadan atlatiyorum.Sende dene bir canim iyi gelir inşallah .benim doktor kan tahlili yapıp yazıyor.Suanlik d vitamini verdi bana sadece
Benim de önce kız demişti hep süslü püslü şeylere baktım. 10 gün sonra büyük ihtimal erkek dedi. Doktorlar farklıydı. Şimdi ikisine de adapte olamıyorumKızlar benzetmesinler bence de ... Benim iki oğlumu da kemikleri ince narin oldugundan kıza benzettiler de noldu 2 hjafta sonra ikisine de erkek dendi o daha kötü oluyor tam kendini alıştırıyorsun hoop değişiveriyor. varsın 2 hafta sonra söylesin ama net olsun
Benim de önce kız demişti hep süslü püslü şeylere baktım. 10 gün sonra büyük ihtimal erkek dedi. Doktorlar farklıydı. Şimdi ikisine de adapte olamıyorumsanırım bir dahaki Kontrolde netlik kazanır. Cinsiyet hiç önemli değil ama cicili bicili bebek kıyafetlerine veda etmek bi tık üzdü
Erkek bebekler içinde artık çok çok tatlı şeyler var annesi.. hiç üzülmeBenim de önce kız demişti hep süslü püslü şeylere baktım. 10 gün sonra büyük ihtimal erkek dedi. Doktorlar farklıydı. Şimdi ikisine de adapte olamıyorumsanırım bir dahaki Kontrolde netlik kazanır. Cinsiyet hiç önemli değil ama cicili bicili bebek kıyafetlerine veda etmek bi tık üzdü
Evet ya benim dışımda herkes kız hissediyordu. Onlar bildiğin üzüldüler erkek diyeİşte zaten sinir eden şey de o yaBirseye inanmak ve moda girmek. Yoksa tabii ki erkeğe de alışıp seviyorsun :)
Ya evet öyle ama yine de en güzel şeyler kızlara neyse olsun tokalara veda papyonlara merhabaErkek bebekler içinde artık çok çok tatlı şeyler var annesi.. hiç üzülme
Ben süslü püslü şeyleri geçtim çok derin düşünüyorum.Eşime nasıl yetiştiricez erkek çocuk sanki daha zor diyorum.Daha hareketli yarın öbür gün evlenmesi eğitimi işi gücüBenim de önce kız demişti hep süslü püslü şeylere baktım. 10 gün sonra büyük ihtimal erkek dedi. Doktorlar farklıydı. Şimdi ikisine de adapte olamıyorumsanırım bir dahaki Kontrolde netlik kazanır. Cinsiyet hiç önemli değil ama cicili bicili bebek kıyafetlerine veda etmek bi tık üzdü
Hı anladim canımTürkiyede 12 ile 14 arasında olan ikili tarama olması lazımdı galiba ona girecem
Umudum 12. Haftadan sonra azalmasiydi aynen hiç hafifleme azalma yok. Refluye çevirdi midem en sonunda. Süt felan içtim bı yudum geçsin diye yok bugün böyle çekeceğim sanirimKusmalarda daha bir hafifleme olmuyor 14 haftasındayım.Mide sıkıntı yaşadım çok.
Senin kide ikinci üç aylık dönemde reflu olabilir.
Kız erkek ikisinide yetiştirmek çok zor bence. Hani hareketlilik kedi felan gözümde yoksa nasıl insan olacaklar vatana millete bize hayırlı olsunlar diye bazen aksiyete krizine görebiliyorum. Seni çok iyi anlıyorum.LadyMorganas sat:13 Ekim erkek ilk çocuk yaş:34
Ben süslü püslü şeyleri geçtim çok derin düşünüyorum.Eşime nasıl yetiştiricez erkek çocuk sanki daha zor diyorum.Daha hareketli yarın öbür gün evlenmesi eğitimi işi gücü
Şaka gibi anksiyete sahibi biriyim zaten.Sanki ne farkı var sağlıklı olsun Rabbim güç kuvvet verir inşallah.
Canım keşke yılbaşından önce alsaydın şuan hepsi aşırı zamnlandiBir de doğum ücretlerini araştırıyorum
Memorial
Acıbadem
Medikal park bakayım dedim
Aman Allahım çocuuun kolej parasını da istiyorlar sanki
Benim de iki oğlum varya, herkes bunu kız hissediyor. Aslında kız olsun istiyorlar :) Bense erkek hissediyorum bazen de kızEvet ya benim dışımda herkes kız hissediyordu. Onlar bildiğin üzüldüler erkek diyecuma kontrol var netleşirse alışırım artık
Aynen evet tüm erkek yeğenlerim askere gitmemek için okula devam etmemek için çalışmamak için ellerinden geleni yaptı.Ne bileyim keza eşime bakıyorum babasız büyümüş 5-6 yaşından beri gerçekten kendini geliştirmiş merhametli düşünceli biri.Allah hepimize hayırlı evlatlar versin inşallah.Kız erkek ikisinide yetiştirmek çok zor bence. Hani hareketlilik kedi felan gözümde yoksa nasıl insan olacaklar vatana millete bize hayırlı olsunlar diye bazen aksiyete krizine görebiliyorum. Seni çok iyi anlıyorum.
Hiç öyle düşünme ebeveyn olmak başlıbaşına zor. Kız olmuş erkek olmuş biz düzgün yetiştirebildikten sonra hepsi olur gider. Allah önce sağlık versin dediğin gibiLadyMorganas sat:13 Ekim erkek ilk çocuk yaş:34
Ben süslü püslü şeyleri geçtim çok derin düşünüyorum.Eşime nasıl yetiştiricez erkek çocuk sanki daha zor diyorum.Daha hareketli yarın öbür gün evlenmesi eğitimi işi gücü
Şaka gibi anksiyete sahibi biriyim zaten.Sanki ne farkı var sağlıklı olsun Rabbim güç kuvvet verir inşallah.
Benim de iki oğlum varya, herkes bunu kız hissediyor. Aslında kız olsun istiyorlar :) Bense erkek hissediyorum bazen de kızKaynanam o gün yatak aldı çocuklarıma, satış yapan kız baktı ben kıvranıyorum saga sola, agrım vardı. Hamile misiniz dedi, şaşırdım evet dedim. Kaynanam diyor ki, "bir de kız denemek istedi" Hiçbir şey demedim de erkek olursa , en çok o hayal kırıklıgına uğrar sanırım.Çocuklarıma hep o baktı.Kendinin de İki oğlu olmuş. 3. sü kız doğmuş ama ölmüş , bana bir daha dene kız için deyip durmuştu ne diyeyim Rabbim herşeyin hayırlısını bilir verir...
Yavaş yavaş değişiyor canım 16. Haftayı bulabiliyormuş. Ben iki gündür iştah konusunda kendimdeyim. O da kendi hazırladığımda değil ya başkası hazırlayınca ya dışardaSelam kızlar
15+1 oldum bugün.
Öksürükten hapşırıktan bazen sol kasığım kramp gibi ağrıyor ama onun dışında bir sorunum yok.
Tek şaşkınlığım sıfır iştah. Acıkıyorım az birşey yemek yiyince bırakıyorum
Ne fast food ne acılı ne ekşili ne tatlı hiçbişy çekmiyor canım.
Bayağı garip geliyor bu durum çünkü ikinci trimester en güzel Homidi gırtlak olmamız gereken zaman diye bekliyordum
Benimde erkek :) haklsıın öyle olcak biraz ama olsun beee biz buluruz tatlıs seyler oğlanlarımızaYa evet öyle ama yine de en güzel şeyler kızlara neyse olsun tokalara veda papyonlara merhaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?