- 10 Kasım 2022
- 5.134
- 4.224
- 103
- Konu Sahibi LadyMorganas
-
- #11.241
Erkek kıza göre daha erken kendini gösteriyor cnmBende buna sığınıyorum ha valla.
12 haftada neye göre tahmin edip söylüyorlar bilmiyorum. Bende gün sayıyorum , az kaldı inşallah netleşir.
Bilmiyorum ya bana 11 haftada erke dedi. 13.haftada kız dedi kızım 4 yaşında.Bana 11 haftayken erkek dedi yarin kesin ogrenicez bakalim erkek erken gosteriyo teorisi dogru mu
Sağlıkla afiyetle gelsinler. Yanılma payı denen şey bana uğradı, ondan dolayı 16 haftaya kadar bekleyeceğim.Erkek kıza göre daha erken kendini gösteriyor cnm
Amin insallahBilmiyorum ya bana 11 haftada erke dedi. 13.haftada kız dedi kızım 4 yaşında.
Bunda da 12.haftada kız gibi dedi tahmin etti bacak arasında çıkıntı görmediği için. Ama bakalım 2 şubatta öğreneceğimiz inşallah. 16.haftayı bitirmiş olacağım sağlıkla öğrenelim.
Çok teşekkür ederim canımCanım benim bir sıkıntı olacağını sanmıyorum. Şifa olsun
Tekrar sürme konusunda içeriğini okuyup kullan.
Çok geçmiş olsun.
Rabbim bizim için en iyisini hayrılısını yazdı bakalım nasipte yazılan ne . Sende yarın yaz inşallah merakla bekliyorum. Benim daha var kontrolüme.Amin insallahdoktorum daha once 500 betayla sag tupumde gebelik kesesi yakaladigi icin ne diyosa guveniyorum kendisine masallahi var. Ama bakalim yarin netlesicek bizimde
Ayy keşke hatırlatmasaydın kendimi alıştırmaya çalışıyordum 15 gün evde napcaz diyeBu aralar hava gene bir hayli sıcak. Muhtemelen ondan dolayı baş ağrımız oluyor.
Lekelenme yok ya elhamdülillah çok şükür iyiyiz
Ay hayırlısı ile mide bulantısıda geçeydi. Sağlıkla afiyetle
Bende detaylı ulturoson için bekliyorum bakalım ne diyceklerSağlıkla afiyetle gelsinler. Yanılma payı denen şey bana uğradı, ondan dolayı 16 haftaya kadar bekleyeceğim.
Amin valla ilk cocugum o yuzden gonlum suna kayiyo desem yalan olur saglik olsun yeter belki ikincide icimden geciririm kiz erkek diyeRabbim bizim için en iyisini hayrılısını yazdı bakalım nasipte yazılan ne . Sende yarın yaz inşallah merakla bekliyorum. Benim daha var kontrolüme.
Hosbulduk cnm. Ah ikiz gebelikler daha zor sanırım doktor etkileri iki kat fazla hissedilir demisti ikiz gebeliklerde. Rabbim hepimize kolaylik versin.Hoşgeldin canim
Benim ilk gebeligim ikizdi 5 ci aya kadar bende cektim baya kusmalarim oluyordu
İlaclarda fayda etmiyordu bana
İstersen bilgilerini yaz listeye ekliyim seni
Sana da cok gecmis olsun cnm insallah yavas yavaş azalir hepimizin ben de artik manevi olarak da yorgun hissediyorum kendimi bazen aksamları agliyorum midem yüzünden sanirim psikolojimi cok etkiledi bu durum. Sen calisiyorsun bir de Rabbim kolaylik versim ben evde oldugum halde bir o yana bir bu yana napacagimi bilmiyorum.Merhaba Bende 13 haftaligim ve hergun sürünerek geçiyor bişey yiyemiyorum yersemde hazmedemiyorum dün midem delincek gibiydi yaniyo agriyo bulaniyor. Şuan ofiste sandalyede bı o yana bi bu yana kivraniyorum öğürmekten boğazım felan ağrıyor artıkbide seninki ikiz belki daha ağır geçebilir. Hayat enerjim zaten hiç yok yemekhaneye yürüyünce dönmeye dermanım kalmıyor kalp hastası gibi hemen yoruluyorum
U Umutlu Begonya bende aynı konudan müzdaripim. Yaşadıklarımız çok benziyor benim de ilk gebeliğim. Benim kanamalarım da oluyor. Allah sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsinBak ben ilk kontrolumekese görmeye gittim bi heyecanla. Bakar bakmaz rahminde perde var bu çocuk sana tehlike aldirmanlazım dedi. Dünyam başına yıkıldı. O gün eve geldim ve o geceyi nasi geçirdim sana anlatamam. Ertesi gün özele gittim iyi bi doktora. Doktor o nasi bi saçmalık dedi. Evet rahminde perde var ama bu doğuramazsın anlamına gelmiyor erken dogum riskim var dedi rahatlattı nasıl bi stresti. Düşün o doktoru dinlesem o gün orda bebeğime kıyacaktım. Şimdi aklıma geldikçe kötü oluyorum bakma sen doktora. Allaha emanetiz hepimiz. Mutlaka başka görüş almak şart. Hiç sıkma kendini. Bi şey olmaz Allahın izniyle
Benim doktorum da risk oranı çok yüksek çıkarsa nift yaptırmak istersen yaptırırsın dedi. :)Benim doktorum bana gore yapilmasina gerek yok dedi karari bana bıraktı mesela. Ben kendi kendime kurtlandimAllah vicdanli durust doktorlara denk getirsin hepimizi
Canım nasılsın? 18 inde randevun vardı diye hatırlıyorum. Bebiş nasıl cinsiyetiniz belli oldu mu?Benim doktorum da risk oranı çok yüksek çıkarsa nift yaptırmak istersen yaptırırsın dedi. :)
Benim öyle bir başım ağrıyor ki bir de annem ameliyat oldu yanıma getirdik baş ağrısından genelde uyuyorum. Cinsiyetleri öğrenmişsiniz çoğunuz şöyle bir baktım daBende iyiyim bu aralar sabah aksam baş agrilarim oluyor tansiyonumda iyi şuan
Kiz sesin cikmiyor seni merak ediyorum bide gecen şekerim var dedin acaba durumun nasil sormak istedim
Gecmiş olsun canim iyi yaptin anneni yanina getirmekleBenim öyle bir başım ağrıyor ki bir de annem ameliyat oldu yanıma getirdik baş ağrısından genelde uyuyorum. Cinsiyetleri öğrenmişsiniz çoğunuz şöyle bir baktım da
Bana da erkek dediler de yarın netleşecek. Bir oğlum var idi bir tane de kızım olsun istedim ama nasipGecmiş olsun canim iyi yaptin anneni yanina getirmekle
Evet cogumuz ogrendik cinsiyete bakalim bizimki degişmese erkek gozukuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?