2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Amin canim
Valla bilmiyorum tansiyonum bu aralar hep 12 lerde

Aynen takilma

Anladim canim
Sen ne yapiyorsun
Cokmu zorlaniyorsun artik?
Ben de agirlastim cnm ama midem eskiye göre iyi psikolojim bu yuzden daha iyi. Mide asiri sıkıntı vermisti bana. Simdi nefes darligi sabahları tikanik burun ve siskinlik var.

Ben de agirlastim cnm ama midem eskiye göre iyi psikolojim bu yuzden daha iyi. Mide asiri sıkıntı vermisti bana. Simdi nefes darligi sabahları tikanik burun ve siskinlik var.
Bende de aynilari var hemen hemen nefes darligi tikanik burun ve şişkinlik
Egilip kalmakta artik dahada zorlaniyorum

Bende de aynilari var hemen hemen nefes darligi tikanik burun ve şişkinlik
Egilip kalmakta artik dahada zorlaniyorum
Desenize burun tıkanıklığı herkez de var sanki dolmuş da nefes almasını zorluyor sonradan nasıl oluyorsa düzeliyor

Normal canim
Benimde oyle
Magnezyum kullaniyorum biraz rahatliyorum
Canım markası ne kullandığının? Devlette mi yazdırıyorsun eczaneden mi alıyorsun direk dün alacaktım eczacı kız doktora yazdır daha uygun olur niye boşa para veriyorsun dedi o yüzden soruyorum.

Desenize burun tıkanıklığı herkez de var sanki dolmuş da nefes almasını zorluyor sonradan nasıl oluyorsa düzeliyor
Sabah ilk iş burnumu yikamak
Allah kolaylik versin hepimize cnm yavaş yavaş zaten sonlara geliyoruz. Sen kac haftalik oldun şu an ben yarin 28 e giricem insallah.
29+5gunluk oldum ben canim

Canım markası ne kullandığının? Devlette mi yazdırıyorsun eczaneden mi alıyorsun direk dün alacaktım eczacı kız doktora yazdır daha uygun olur niye boşa para veriyorsun dedi o yüzden soruyorum.
İlk once tablet olani kulaniyordum icemiyordum simdi hap olanindan kulaniyorum magosittir adi
Saglik ocaginda yazdirabilirsin

kızlar dün akşam 2 -3 defa adet sancısı gibi belimden ağrı girdi çokmu stres yapıyorum abartıyomuyum bilmiyorum ama çak korktum çok küçük daha artsa yada devam etseydi hastaneye gidicektim artık biran önce 35 haftayı geçmek istiyorum acaba ufak bi çanta hazırda bulundursammı diye düşünüyorum siz hazırlıklara başladınızmı ne durumdasınız 32 haftalıkkenmi kıyafetlerini yıkayıp çantasını g
hazırlasam şimdidenmi çok kararsızım bide ev boyatıcaz evi boyatıp temizleyince hastane çantasını falan hazırlayıp koymayı düşünüyodum ma akşam baya korktum

Ben herşeyini hazırlayıp çantasına koydum bile bu ay da kendim için olanları hazirliycam hastane çıkışı pijama takımı havlu terlik felan koyucam yavaş yavaş hazırlamak daha mantıklı

ayın 15 inde falan bebek çantam gelicek o zamanı bekliyodum ama bu aıralar çok endişeliyim şimdilik bi çanta hazırlasammı diye düşünüyorum napıcam bilmiyorum eşyaları sadece yıkanıp ütülenip çantaya koyulucak annem pusetini almış bugün pusetide gelmiş buraya getiricekler

Eklentiler

• Screenshot_20230429-131334.webp
    23,1 KB · Görüntüleme: 91
İyi yapmışsın beşik bundan aldım ben yeter bana sonra zaten abisinin yanına yer yapicaz puseti felanda geldi çok şükür eksiğimiz bitmek üzere

Eklentiler

• images (8).webp
    22,4 KB · Görüntüleme: 77
Bebeği ters olan anneler vardı benimkisi de haftalardır dönmedi doktorum son iki hafta kala dönmezse sezeryan yaparız dedi ama çok şükür dün gördük kontrolde dönmüş. Youtube’da olan masajlar ve egzersizler son haftalar için aman doktorunuza sormadan yapmayın onları gerçekten hiçbir şey yapmasanız da dönüyormuş bunu gördüm. Fakat benim kız asla yüzünü göstermiyor aylardır detaylı ultrason da dahil plesantaya gömülü suratı dün de eliyle kapatmış yüzünü sadece tek kulağını gördük Doktor sabret 2 ay sonra görücen zaten diyor ama insan merak ediyor

Bende hazırladım canım hazırda bulundurmak en iyisi nolur nolmaz

Ben herşeyini hazırlayıp çantasına koydum bile bu ay da kendim için olanları hazirliycam hastane çıkışı pijama takımı havlu terlik felan koyucam yavaş yavaş hazırlamak daha mantıklı
Havlu ne için canım gerek var mı götürmeye

Bugunlerde sancim çok fazla.normal mi belimden bacaklarıma vuruyor

Kuzum inşallah yalancı sancıdır, benim de arada kasıklarıma dogru sancı oluyor diye ebeme sormuştum normal mi normalde sancı bele vurur diye biliyorum dedim
O da sancı çok farklı şekilde olabilir biraz dinlen geçmez ise ve sürekli oluyor ise beklemeden bir kontrole gitmen gerekir dedi gerçek sancı da olabilirmiş

Bugün nasılsın, geçti mi sancılar?

Merhabalarrr aylardır sizleri okuyorum bende 1 Ekim SAT olarak ve kız bebek bekleyen bir anne olarak aranızdayım beni de listeye eklerseniz çok sevinirim :) umarım tüm annelerin sorunsuz geçer bu süreci ve sağlıkla kucağımıza alırız bebişleri

Amin cnm inşallah hoşgeldin aramıza

Yurddisinda yaşıyorum, ne demek donmezse sezaryen yaparız. Burda dogumdan once elleriyle bebeği dondermek icin once ugrasiyolar. Dogumda bile sezaryen olmasın normal dogum olsun diye bebeği donderilenleri tanıyorum.
Insan sagligi Turkiyede gercekten cok ucuz. Sezaryen burda en son care.

Sezeryanda bir dogum sekli ama sonucta cok kotu biseymis gibi oldu boyle soyleyince

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…