- 22 Mart 2019
- 5.280
- 11.810
- 248
- 26
- Konu Sahibi LadyMorganas
-
- #17.821
Normal canimBugunlerde sancim çok fazla.normal mi belimden bacaklarıma vuruyor
Ben de agirlastim cnm ama midem eskiye göre iyi psikolojim bu yuzden daha iyi. Mide asiri sıkıntı vermisti bana. Simdi nefes darligi sabahları tikanik burun ve siskinlik var.Amin canim
Valla bilmiyorum tansiyonum bu aralar hep 12 lerde
Aynen takilma
Anladim canim
Sen ne yapiyorsun
Cokmu zorlaniyorsun artik?
Bende de aynilari var hemen hemen nefes darligi tikanik burun ve şişkinlikBen de agirlastim cnm ama midem eskiye göre iyi psikolojim bu yuzden daha iyi. Mide asiri sıkıntı vermisti bana. Simdi nefes darligi sabahları tikanik burun ve siskinlik var.
Desenize burun tıkanıklığı herkez de var sanki dolmuş da nefes almasını zorluyor sonradan nasıl oluyorsa düzeliyorBende de aynilari var hemen hemen nefes darligi tikanik burun ve şişkinlik
Egilip kalmakta artik dahada zorlaniyorum
Allah kolaylik versin hepimize cnm yavaş yavaş zaten sonlara geliyoruz. Sen kac haftalik oldun şu an ben yarin 28 e giricem insallah.Bende de aynilari var hemen hemen nefes darligi tikanik burun ve şişkinlik
Egilip kalmakta artik dahada zorlaniyorum
Canım markası ne kullandığının? Devlette mi yazdırıyorsun eczaneden mi alıyorsun direk dün alacaktım eczacı kız doktora yazdır daha uygun olur niye boşa para veriyorsun dedi o yüzden soruyorum.Normal canim
Benimde oyle
Magnezyum kullaniyorum biraz rahatliyorum
Sabah ilk iş burnumu yikamakDesenize burun tıkanıklığı herkez de var sanki dolmuş da nefes almasını zorluyor sonradan nasıl oluyorsa düzeliyor
29+5gunluk oldum ben canimAllah kolaylik versin hepimize cnm yavaş yavaş zaten sonlara geliyoruz. Sen kac haftalik oldun şu an ben yarin 28 e giricem insallah.
İlk once tablet olani kulaniyordum icemiyordum simdi hap olanindan kulaniyorum magosittir adiCanım markası ne kullandığının? Devlette mi yazdırıyorsun eczaneden mi alıyorsun direk dün alacaktım eczacı kız doktora yazdır daha uygun olur niye boşa para veriyorsun dedi o yüzden soruyorum.
Ben herşeyini hazırlayıp çantasına koydum bile bu ay da kendim için olanları hazirliycam hastane çıkışı pijama takımı havlu terlik felan koyucam yavaş yavaş hazırlamak daha mantıklıkızlar dün akşam 2 -3 defa adet sancısı gibi belimden ağrı girdi çokmu stres yapıyorum abartıyomuyum bilmiyorum ama çak korktum çok küçük daha artsa yada devam etseydi hastaneye gidicektim artık biran önce 35 haftayı geçmek istiyorum acaba ufak bi çanta hazırda bulundursammı diye düşünüyorum siz hazırlıklara başladınızmı ne durumdasınız 32 haftalıkkenmi kıyafetlerini yıkayıp çantasını g
hazırlasam şimdidenmi çok kararsızım bide ev boyatıcaz evi boyatıp temizleyince hastane çantasını falan hazırlayıp koymayı düşünüyodum ma akşam baya korktum
İyi yapmışsın beşik bundan aldım ben yeter bana sonra zaten abisinin yanına yer yapicaz puseti felanda geldi çok şükür eksiğimiz bitmek üzereayın 15 inde falan bebek çantam gelicek o zamanı bekliyodum ama bu aıralar çok endişeliyim şimdilik bi çanta hazırlasammı diye düşünüyorum napıcam bilmiyorum eşyaları sadece yıkanıp ütülenip çantaya koyulucak annem pusetini almış bugün pusetide gelmiş buraya getiricekler
Bende hazırladım canım hazırda bulundurmak en iyisi nolur nolmazkızlar dün akşam 2 -3 defa adet sancısı gibi belimden ağrı girdi çokmu stres yapıyorum abartıyomuyum bilmiyorum ama çak korktum çok küçük daha artsa yada devam etseydi hastaneye gidicektim artık biran önce 35 haftayı geçmek istiyorum acaba ufak bi çanta hazırda bulundursammı diye düşünüyorum siz hazırlıklara başladınızmı ne durumdasınız 32 haftalıkkenmi kıyafetlerini yıkayıp çantasını g
hazırlasam şimdidenmi çok kararsızım bide ev boyatıcaz evi boyatıp temizleyince hastane çantasını falan hazırlayıp koymayı düşünüyodum ma akşam baya korktum
Havlu ne için canım gerek var mı götürmeyeBen herşeyini hazırlayıp çantasına koydum bile bu ay da kendim için olanları hazirliycam hastane çıkışı pijama takımı havlu terlik felan koyucam yavaş yavaş hazırlamak daha mantıklı
Bugunlerde sancim çok fazla.normal mi belimden bacaklarıma vuruyor
Bendeki huy canım ya illaki doğumdan sonra bacaklarımı yıkarım kurulamak için kullanicam havluyuHavlu ne için canım gerek var mı götürmeye
Amin cnm inşallah hoşgeldin aramızaMerhabalarrraylardır sizleri okuyorum bende 1 Ekim SAT olarak ve kız bebek bekleyen bir anne olarak aranızdayım beni de listeye eklerseniz çok sevinirim :) umarım tüm annelerin sorunsuz geçer bu süreci ve sağlıkla kucağımıza alırız bebişleri
Bebeği ters olan anneler vardı benimkisi de haftalardır dönmedi doktorum son iki hafta kala dönmezse sezeryan yaparız dedi ama çok şükür dün gördük kontrolde dönmüş. Youtube’da olan masajlar ve egzersizler son haftalar için aman doktorunuza sormadan yapmayın onları gerçekten hiçbir şey yapmasanız da dönüyormuş bunu gördüm. Fakat benim kız asla yüzünü göstermiyor aylardır detaylı ultrason da dahil plesantaya gömülü suratı dün de eliyle kapatmış yüzünü sadece tek kulağını gördükDoktor sabret 2 ay sonra görücen zaten diyor ama insan merak ediyor
Sezeryanda bir dogum sekli ama sonucta cok kotu biseymis gibi oldu boyle soyleyinceYurddisinda yaşıyorum, ne demek donmezse sezaryen yaparız. Burda dogumdan once elleriyle bebeği dondermek icin once ugrasiyolar. Dogumda bile sezaryen olmasın normal dogum olsun diye bebeği donderilenleri tanıyorum.
Insan sagligi Turkiyede gercekten cok ucuz. Sezaryen burda en son care.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?