2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Sezeryanda bir dogum sekli ama sonucta cok kotu biseymis gibi oldu boyle soyleyince

Degil tabiki, ama anneye yazık, ameliyatla iyileşmesi daha zor. Burda gercekten hayati tehlikeniz yoksa asla sezaryen olamazsanız, gönüllü olarak isteseniz bile. Doktorlar sezaryen yapınca dahaki cok para kazanıyor acaba?

Degil tabiki, ama anneye yazık, ameliyatla iyileşmesi daha zor. Burda gercekten hayati tehlikeniz yoksa asla sezaryen olamazsanız, gönüllü olarak isteseniz bile. Doktorlar sezaryen yapınca dahaki cok para kazanıyor acaba?
Vallahi onu bilmiyorum hic belki oyledir her doktorun tutumuda bir olmuyo iste benimki her halukarda normal yapariz yeaaa takma kafana modunda herif sanki kendi dogurucak ama iste kimiside riske girmiyo bebek tombul anne minyonsa sezeryan diyo mesela bu tarz ornek cok... Sen nerde oturuyosun?

Benimki de simdiye kadar bir kez gösterdi sadece onun da üstünden 1.5 ay falan geçti insan merak ediyo o kadar doktora gitmeden çikolata yiyorum hareket ediyorum vs ama yok inatçı doktorla dönsün diye uğraşıyoruz asla istifini bozmuyo beni rahat bırakın der gibi tekme atıyo sadece

Ben de bugün 1 aydir kusmuyordum bugün 2 kere cikarttim cok zorladı beni. Bi de sabcisi olanlar ben de dün bi 15 dakika araliksiz sanci oldu kasiklarimda korkuyorum evet ama yalanci sanci da olabilir. Daha henüz hastane cantami ben de hazirlamadim ev temizligini halledeyim sonra hazirlarim diyorum ama gec mi olur bilmiyorum. Anne bebek cantasi, biberon, pijama takımı, gogüs kalkani aldım simdilik cogu seyler duruyor. Baya rahat gördüm kendimi

akşam kımıldamayan yerimden zor kalkan ben gündüz oğlumla yaptığımız dansları kocam görse ne der acaba bazen içim kıpır kıpır oluyo napim zor hareket etsemde oğluşumla yinede dans ediyoruz sizde durumlar ne tek benmi böyleyim acaba

Merhaba canim
Benimde 3 ekim sat
Tabikide eklerim listeye
Bilgilerini msj olarak yaz ekliyim

Sezeryan doktorlara gore daha rahat en fazla yarim saat aliyolar
Ama normal dogum olunca suni sanci aciklik falan bebegin gelmesi daha ugraştirici onlar icin

Ben Hollandada yasiyorum. Hepimizin hakkında hayirlisi. Bebek büyükse gününden once suni sancıyla dogum yaptiriyolar. Benim prenseste yan yatıyor, insjallah kendiliğinden doner. Yoksa gönderirler, anladigim kadarıyla biraz can yakici olabiliyormuş bebeği çevirmek

Sezeryan doktorlara gore daha rahat en fazla yarim saat aliyolar
Ama normal dogum olunca suni sanci aciklik falan bebegin gelmesi daha ugraştirici onlar icin

Evet, doktor icin sezaryen hem daha kolay hem zaman konusunda daha karlı. Hakkimizda hayirlisi olsun.
Ben sezeryandan baya korkuyorum ya, ne yalan söyleyim. Hatta epidurelden felanda odum kopuyor.
Ilk dogumum cok şükür cok kolay oldu. 4 saat icinde, ağrı kesicisiz felan. Bi ara sacilarin arkası kesilmeyince epidurale dusundum ama cok fazla açılmadan dolayı geç kaldınız dediler, ve dogum ağrı kesicisiz başladı.

Kızlar merhaba , benim ellerim çok ağrıyor inanılmaz hemde, sabahları ya da uyuya kalıp uyandıktan sonra resmen donmuş şekilde kalkıyorum parmak uçlarım uyuşuk ve karıncalanmalı. Doktoruma sordum karpal tunel sendromu yapacak birşey yok dedi ama dayanılmaz. Tavsiyesi olan var mıdır ?

34.haftaya kadar donermis donecekse eger. İnsallah donerde ugrastirmaz nasip bakalim hepimizin istedigi bi dogum sekli var ama Allah bilir neyle karsilasicaz. Kolaylik olsun vakitli olsun saglikli olsun yeter

Kızlar ben bilmiyordum belki benim gibi bilmeyenler vardır diye yazmak istedim. LCW birçok gece kuponlu indirimler yapıyor. Hastane için 2 pijama takımı aldım biri 180e diğeri 110 tlye geldi. Hastane için aldığım büyük beden olduğu için ve evde hep elbise gecelik giydiğimden nadiren giyeceğim şeylerdi. Ucuz olsun istiyordum. Ucuza halletmek isteyenler mutlaka her gece baksın. Birde lohusa olarak belirtilen bir pijama almadım. Normal pijamalardan aldım. Lohusa / hamile diye ayrılınca fiyat bir anda artıyor piyasada.

Benim ilki sezeyanda dusundugum gibi kotu degil sadece dogumdan sonra toparlanma icin biraz zaman lazim
İnsallah normal dogum nasip olur sana

Benim sabahlari yeni uyandigimda oluyor ellerim ve ayaklarimda uyuşmuş oluyor ellerim
Kipirdana kadar 2 dk falan geciyo
Magnezyum eksikligindenmiş

Ben de lcw den aldım 1 takım 194 tl ye geldi benzerleri pazarda 350 ydi. Yedegi evden koyarim diye dusunuyorum bilmiyorum. Bi dr bazi bebek kiyafetlerimde de guzel indirim oluyor ama beden bulmak zor gercrkten hemen tükeniyor

Ben de lcw den aldım 1 takım 194 tl ye geldi benzerleri pazarda 350 ydi. Yedegi evden koyarim diye dusunuyorum bilmiyorum. Bi dr bazi bebek kiyafetlerimde de guzel indirim oluyor ama beden bulmak zor gercrkten hemen tükeniyor
Evet sürekli tükeniyor. 194de süper valla. Kıytırık yerlerde bile 300-400

Kizlar gunaydin
Kizlar kasimin altinda gozumun altinda kirmizi hafif benekler cikmiş bide bu sabah 3 kere kustum bogazim yaniyor sizce neden boyle oldu

Mesela internette gordum bak boyle olmus benim ama gozlerimin altinda da cikmiş

Germe yapabilirsin canım elini olabildiğince öne doğru bük içinden 30a kadar say bırak 5 tane öne 5 tane arkaya biraz olsun rahatlatır internete karpal tünel egzersizleri de yazabilirsin onları uygulayabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…