2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Evet canim ben de minyonum, esim de keza ayni dedigin gibi iri birisi degil, bize de bebegin minyon olacagini soyledi. Ama ben yurtdisinda yasiyorum ve bir sonraki randevum 4 hafta sonra yani ben 36+2 olunca olucak, bence gec bir sure. En iyisi ben de 2 hafta sonra ozel bir klinige gidip emin olayim.

Ayaklarını uzat dinlen geçmezse ılık duş al

Bence de geç bi süre.Ben bekleyemedim peşine başka doktora kontrole gittim.Devlette de tahlillerimi yaptırıcam muhtemelen oda ultrasonda görmek ister.

Sorma benim top gibi yuvarlak
Cok rahatsiz oluyorum egilip kalmakta cok zorluk cekiyorum
Evet yuksek cikiyor :/ bugun de 14/9 geldi, doktor 15 olunca ilac tedavisine baslariz suan sadece gozlemleyebiliriz diyor, ne yapacagimi bilemedim
Evet yuksek kardiyolojjiye gitsen ilac verirler
Tansiyondan dolayi gerilim olabilir
Baska bi doktora gozuk bence
Snowlake dünden beri hiç girmemiş.ne durum da acaba
Bende cok merak ettim durumunu
İnsallah bebegiyle durumu iyidir

Bana doktor omeprazole kullanabilirsin dedi. Ilk hafta her sabah ac karnına bir tane ictim, suan iki gunde bir iciyorum, bazen uc. Valla dünya varmış. Icat edip bulandan Allah razı olsun..

Bence de geç bi süre.Ben bekleyemedim peşine başka doktora kontrole gittim.Devlette de tahlillerimi yaptırıcam muhtemelen oda ultrasonda görmek ister.
Ben ge gitmek istiyorum cok ama doktor bugunluk icin sadece %6lik bir gerileme var, cok degil kabul edilir duzeyde diye bahsetti. 2 hafta sonra gidersem en azindan fark azaliyor mu artiyor mu daha iyi bir analiz cikar ortaya diye dusundum. Lutfen sen de paylas bizimle randevundan sonra doktor ne diyecek, umarim her sey yolunda ilerler, internetten okudum kadariyla yaygin bir durummus

Evet canım geçen hafta salı günü 28 haftalık doğum yaptım bebek küvez'de ben de bugün hastaneden çıktım dua edin: (
Dualarımız seninle Allah kucagına biran once almayı nasıp etsin ama toparlar annesi sen merk etme benım gorumcelerimde 27.haftada dogum yaptılar smdi biri20yasında dieri19 sende iyi bak kendıne guzel annesi B balbocegi34

Evet canım geçen hafta salı günü 28 haftalık doğum yaptım bebek küvez'de ben de bugün hastaneden çıktım dua edin: (
Canim dualarimda olcaksin
Erken dogumun sebebi neydi canim
Bende 1 ay bekledim bebislerimi cok zor allah sana sabir versin
İnsallah bebeğini kavusursun tez zamanda

2hafta sonra kesin git
Ama tansiyonun icin endiseleniyorum ben hafife alma sakin

Kizlae badem yagi kullaniyorum her gun , gobek bolgesinde killanma yapar mi ? Baska bir yag ile karistirmam mi gerekiyor yoksa bu sekilde kullanan var mi ? Sanki killar gucleniyor gibi geldi dee emin olamadim ???

Kizlae badem yagi kullaniyorum her gun , gobek bolgesinde killanma yapar mi ? Baska bir yag ile karistirmam mi gerekiyor yoksa bu sekilde kullanan var mi ? Sanki killar gucleniyor gibi geldi dee emin olamadim ???
Badem yağı kaş kirpik çıkarsın diye kullanıyorlar genelde, susam yağını bir araştır istersen onun yerine ya da bio oil gibi birşey deneyebilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…