2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Normal canım ben hala evim kendim süpürüyorum ama dinlenerek iki kerede süpürüyorum arada yarım saat uzanıp öyle yapıyorum toz alırken bile ayakta kalıyorum diye yoruluyorum dinleniyorum falan her şeyi yavaş yavaş yapıyorum mutfak dolapları gözüme çok batıyo ama sürekli erteliyorum sanırım ben de eve birini çağırcam iyice yaklaşınca köşe bucak temizlik için

28. Haftadayım ben, ilk hamileliğimde 2 doz aşım var diye (üzerinden neredeyse 9-10 yıl geçti koruyuculuğu kalmamıştır bence ) hatırlatma dozu yaptılar gönlüm olsun diye sanırım
5 yila kadar koruyuculugu var
İyi yaptin aşi olmakla

şuan sana imrendim resmen. benim eşimin her çıkardığı kıyafeti bi yandan topluyorum o konuda biraz muzdaribim herşeyi benden bekliyo hala ev pis dediği zaman temizle o zamn demeye başladım hem oğlan hem ev yemek vs zor oluyo benim oğlumda zatrn bi dakka desen durmuyo temizlediğim yeri dağıtıyo artık resmen boşverdim hele birde hastalanınca

Buarada mide yanmalarınız ne durumda, ben resmen nefes alamıyorum hatta boğazım tahriş oldu. Rennie duo verdiler ama sürekli de onu içmek istemiyorum yoksa iki günde bir şişe bitecek halde. Ekstra çözüm bulduğunuz iyi gelen bir şey var mı, çok perişanım

göbüşler ne durumda kızlar geçen en son uyuşmazlık iğnesine gittiğimde benle birlikte bir gebe daha vardı aynı haftalarda senin karnın sadece kilo gibi görünüyo dedi bana ben oğluma doğuma giderken yani 37 haftalıkken anca bu kadardı bunda daha çok çıkıyo desemde başka hamilelere göre galiba baya karnım küçük iç karın geniş olunca göbüş çok çıkmıyo ama yinede beni baya zorluyo

Yaa canım bizde çocuk yok o yüzden de daha rahat olabiliriz senin daha zor tabi ki işin.. Ağrıların olduğunu söyleyince korkup yardım etmez mi biraz olsun işimizi kolaylaştırmalı eşlerimiz gerçekten aynı evi paylaşıyoruz her şey bizde valla.. tamam normalde yaparız ki şimdiye kadar yaptık da ama hamilelik başka bir durummuş yeni anlıyorum ben de

Bana da rennie duo verdi doktorum ben de pek kullanmamaya çalışıyorum. Asitli şeyler yememeye çalışıyorum canım, öyle ki yemeklere salçayı dahi çok az atmaya başladım. Çünkü domates, salça, çikolata, portakal gibi özellikle asitli yiyecekler beni mahvediyor.
Benim de iç karnım geniş sanırım çünkü hamileliğim anca 6 buçuk aylık olunca belli olmaya başladı, şimdi de gören 8 aya yaklaştığıma inanmıyor. İnsanın hoşuna gidiyor öyle dediklerinde ne bileyim gerçi çok kilo da almadım belki onun da etkisi vardır sen çok aldın mı?

oda benden anlayış bekliyo canım akşama kadar yoruldum diyo kaynanalar kapatılsın hiç yakın olmaya gelmiyo gerçekten

ben en son 10 kilo almıştım ama ondan sonra kilom 70 olmuştur diye tahmin ediyorum 13 kilo falan oluyo 57 ile hamile kalmıştım benim ilk hamileliğimde bu haftalarda hamile olduğum bile belli değildi oğlumdada az çıkmıştı karnım ama her gebelikte öncekine göre daha çok çıkıyo

Aslında haklısın cnm yapmamak gerekiyor dayanamadim batti bana kalktim yaptim esim de ben yapardim diyor yapma diyor ama cektigi yerin yarisi duruyor, cer cöp yarisini cekiyor yarisi yerde sanirim idare edecegiz bi süre bu sekilde.

Benimki baya çıkmış durumda hareket etmemi zorluyo

Merhaba canim
Plesantanin kan akisi yavaş olmasi tansiyonla alakali olabilir
Senin tansiyon kac cikiyor dikat ediyormusun?
Başka bi doktora gozuk bence
Evet yuksek cikiyor :/ bugun de 14/9 geldi, doktor 15 olunca ilac tedavisine baslariz suan sadece gozlemleyebiliriz diyor, ne yapacagimi bilemedim

Canim seninkisi de mi sadece karin cevresi genisliginin geriden gelmesi? kilosu 1670 gr geldi, 31+6 yim suan normal oldugunu soyledi. Ama sanirim bu karin cevresi genisligi tansiyonla alakali olabilirmis, hatta bu gerilik devam eder ve ya artarsa erken dogum yaptiriyorlarmis, bilemedim ben de :/

günaydınlaar, acaba özel hastanelerden doğum için fiyat aldınız mı acaba? doktoruma da doğum planı sormak istiyorum da daha erken der diye çekiniyorum :) ama işte tez canlılık
Selamlar
Medipole gidiyorum normal 6500 sezeryan 8500 olması lazım. fakat doğumum öncesi bir zam daha gelecek diye düşünüyorum.

Benim ki karın ve baş çevresi.Kilosu araştırdığıma göre normal seninki de normal gözüküyor.Ama bana hep dediler bacakları uzun olacak falan diye hiç dememişlerdi diğer ölçümler geride.Ben ultrason ölçümlerini inceledim geçmişte de öyleymiş.Anne baba minyonsa da bebek için bi etkenmiş.Ben minyonum eşim keza iri yarı bi adam değil.
Aynı durumu yaşayan bi arkadaşımın doktoruna gittim cuma günü tahlilleri yapalım bakalım dedi ama hiç telaş yapacak bişeyler söylemedi çok rahattı açıkçası riskli gebelik takibi yapıyormuş zaten kendisi.Sende hareketlerini takip et benim gibi.Doktoruna güven.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…