2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Canim dualarimda olcaksin
Erken dogumun sebebi neydi canim
Bende 1 ay bekledim bebislerimi cok zor allah sana sabir versin
İnsallah bebeğini kavusursun tez zamanda
Amin canım çok teşekkürler plasenta previ vardı aşını kanamadan dolayı bebeğin eşi ayrılmış onu da ameliyatta fark ettiler Doktorlar sağ olsun zamanla yarıştılar son dakika kurtardılar bebeğimi

Ay canım moral oldu evet çevremde çok var bu durumu yaşayan ama insan çok korkuyor yine de. 7 yıl sonra 3 tane tüp bebek düşükten sonra geldi o bana mucize bebek oldu

Ay canım moral oldu evet çevremde çok var bu durumu yaşayan ama insan çok korkuyor yine de. 7 yıl sonra 3 tane tüp bebek düşükten sonra geldi o bana mucize bebek oldu

Canım dualarımız seninle ve bebişinle, inşallah bebeğini evine çıkardın haberini de alacağız inşallah

Allah'ım size yardimciniz olsuninşallah bir an once toparlar ve kavuşursunuz mucize bebeğinizle

Süt biraz rahatlatıyor beni gaviscon içiyorum geçmezse

gecmis olsun canim ateşe dikkat et bol bol sıvı tüket bebeğe zarari olmasın bence ateşte varsa acile git daha kotu hissedersen hiç bekleme

Ben yeni katıldım benide alin

Bebek eşinden ayrılmış karnımda doktorlar seni zor kurtardık dedi lütfen daha fazla soru sormayın yorgunum dayanacak konuşacak gücüm yok
Başın sağ olsun Allah sana güç kuvvet sabır versin. Diyecek tek bir kelime yok maalesef, lütfen kendine iyi bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…