2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Kizlar bugun tesadüfen baska saglik ocaginda tetanoz sordum var dediler ama kendi saglik ocaginda yaptir dedi
Bugun gittim kendi saglik ocagima ignemi vurdum
Ben araştirmasam aramaz sormazlar
Tansiyonum 12/8 nabzim 120 cikti
Aile hekimini soyledim normal dedi
Kan degerlerime bak dedim bundan 2ay once yapmişsin gerek yok dedi

Saglik ocagindan hic memnun degilim ya

Gerçekten bu doktorların ortası yok.
İyisine denk gelmek şans.

Gerçekten bu doktorların ortası yok.
İyisine denk gelmek şans.
Aynen oyle devlettekinden memnunum ama randevu zor bulunuyor
Evet aynen oyle dedi
Zaten kansizligim icin kan tahlili vermek istedim

Kizlar merhaba,
Bugun 31+6dayim ultraosndaydim. Doktor bebegin karin cevresinin %6 oranda geriden geldigini soyledi. Kac gun, haftaya tekabil ediyor diye sordugumda net bir sey soyleyemem dedi. Ama internette bebegin yeterince plasentadan kan akisi alamadigi icin gerileme soz konusu olabilir tarzi seyler yaziyor. Bu tarz bi durumla karsilasan var mi?

Merhaba canim
Plesantanin kan akisi yavaş olmasi tansiyonla alakali olabilir
Senin tansiyon kac cikiyor dikat ediyormusun?
Başka bi doktora gozuk bence

Geçmiş olsun, bugün resmen aynı şeyi yaşamışız bana da tek doz hatırlatma vuralım dediler yaptılar

Geçmiş olsun, bugün resmen aynı şeyi yaşamışız bana da tek doz hatırlatma vuralım dediler yaptılar
Ben daha tek doz olabildim geçen ay sonunda. Bu ayın sonu gibi ikinci dozu yapabiliriz belki dediler ama çok da umutlu konuşmadılar 33 haftada olcaksın bazı doktorlar istemiyo o kadar geç olunmasını dediler inşallah yaparlar

Benim ilk hamileliğimde yapmışlardı ama tabi 9 yıl oldu, sağlık ocaklarında da aşı sıkıntısı çok fazla sanırım sürekli oyaladılar, doktorum da evde doğum yapmayacaksın stres olma dese de bazı kaynaklarda bebeğin bağışıklığı için önemli olduğunu gördüm. Bilemiyorum ki bir acayipler, hele benim doktorum daha da acayip sadece hamileliğin başında değerlerime falan baktı. Önümüzdeki pazartesi kontrolüm var isyan etmeyi düşünüyorum

Kızlar biraz önce evi cektim cok tozlanmisti öyle dip kösede degil ama tüm evi cektim bi 15 dakika falan. Sonrasinda acayip bi sanci girdi sag kasigima öyleki bagirdim sancidan oglum da sesime korktu panik yapti. Simdi azaldi ama devam ediyor. Bilemedim napacagimi

Miss dünya Lissa trendyoldan aldım iki tane kumaşları güzel fiyatları ideal bakabilirsin canım
Baktım şimdi evet güzel görünüyorlar aklımda olsun sağ ol canım.
Benim de bu hafta yıkama işi kaldı sanırım çünkü kayınvalidem aldıklarını yıkamadan verecekmiş ben yıkayacağım o da haftaya verecekmiş. Hep birlikte aradan çıkarayım bari iki iki uğraşmak olmasın

Bende 31 oldum bugun :)
Aynı gidiyoruz ben de tam bugün 31 haftalık oldum

Canım ben artık süpüremiyorum evi eşim yapıyor. Riskli bir gebeliğim yok çok şükür veya karnım aşırı da şişmedi ama evi toparlarken bile bana ağrılar giriyor o yüzden eşim de yapma diyor. Onun yaptığı çok içime sinmiyor ama annem gelecek yakinda zaten genel temizlik yapacağız, doğumdan sonra inşallah zaten hallederiz bir şekilde..

Yani normal sanırım artık böyle şeyler

Cnm benm en başından itibaren bebişin ölçümleri hep bir hafta geriden geliyor dokdotorum bu gerileme artmadığı aynı gitdiği sürece sıkıntı olmaycağını her çocuğun illaki topik olması gerekmediğini minik olacak bizimkisi dedi... Çok şükür 31 haftaya giriyoruz hep istikrarlı bir şekilde o 1 hafta gerilik devam ediyor... Yani artmadığı sürece sıkıntı olmadığı sürece rahat ol bende ilk zamanlar tedirgindim alıştım artık bu duruma iyi olduğunuda biliyorum 2 hafta arayla kontrole gidiyorum...

Bana dediler bu hafta sonu 9 gün gerilik.Ben eski ultrasonlara da baktım hep varmış hiç söylememişler 5 gün falan.Yüksek tansiyon bende de var ama protein kaçağına bakılacak tekrar tahliller vericem.Kan sulandırıcı kullanıyorum.Cuma günü tekrar gidicem şöyle bi video izledim dün biraz rahatladım ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…