- 22 Mart 2019
- 5.280
- 11.810
- 248
- 26
- Konu Sahibi LadyMorganas
-
- #18.441
Saglik ocagindan hic memnun degilim yaKizlar bugun tesadüfen baska saglik ocaginda tetanoz sordum var dediler ama kendi saglik ocaginda yaptir dedi
Bugun gittim kendi saglik ocagima ignemi vurdum
Ben araştirmasam aramaz sormazlar
Tansiyonum 12/8 nabzim 120 cikti
Aile hekimini soyledim normal dedi
Kan degerlerime bak dedim bundan 2ay once yapmişsin gerek yok dedi
Gerçekten bu doktorların ortası yok.Kizlar bugun tesadüfen baska saglik ocaginda tetanoz sordum var dediler ama kendi saglik ocaginda yaptir dedi
Cnm aile hekimini degistirebiliyorsun mhrs den sanırım ya da e devletten de olabilir. 2 ay önce kan tahlilleri vermissin ve daha yeni dedi öyle mi cok ilginc. Gebesin sonucta kansizlik olabilir, troid olabilir, idrara da bakmasi gerekirdi.Saglik ocagindan hic memnun degilim ya
Aynen oyle devlettekinden memnunum ama randevu zor bulunuyorGerçekten bu doktorların ortası yok.
İyisine denk gelmek şans.
Evet aynen oyle dediCnm aile hekimini degistirebiliyorsun mhrs den sanırım ya da e devletten de olabilir. 2 ay önce kan tahlilleri vermissin ve daha yeni dedi öyle mi cok ilginc. Gebesin sonucta kansizlik olabilir, troid olabilir, idrara da bakmasi gerekirdi.
Bizim seninle sat aynıydı sanırım canım beraber ilerletiyoruz bebişlerimizi çok şükürBende 31 oldum bugun :)
Merhaba canimKizlar merhaba,
Bugun 31+6dayim ultraosndaydim. Doktor bebegin karin cevresinin %6 oranda geriden geldigini soyledi. Kac gun, haftaya tekabil ediyor diye sordugumda net bir sey soyleyemem dedi. Ama internette bebegin yeterince plasentadan kan akisi alamadigi icin gerileme soz konusu olabilir tarzi seyler yaziyor. Bu tarz bi durumla karsilasan var mi?
Geçmiş olsun, bugün resmen aynı şeyi yaşamışız bana da tek doz hatırlatma vuralım dediler yaptılarKizlar bugun tesadüfen baska saglik ocaginda tetanoz sordum var dediler ama kendi saglik ocaginda yaptir dedi
Sizede gecmiş olsun siz kac haftaliksiniz?Geçmiş olsun, bugün resmen aynı şeyi yaşamışız bana da tek doz hatırlatma vuralım dediler yaptılar
Ben daha tek doz olabildim geçen ay sonunda. Bu ayın sonu gibi ikinci dozu yapabiliriz belki dediler ama çok da umutlu konuşmadılar 33 haftada olcaksın bazı doktorlar istemiyo o kadar geç olunmasını dediler inşallah yaparlarGeçmiş olsun, bugün resmen aynı şeyi yaşamışız bana da tek doz hatırlatma vuralım dediler yaptılar
Benim ilk hamileliğimde yapmışlardı ama tabi 9 yıl oldu, sağlık ocaklarında da aşı sıkıntısı çok fazla sanırım sürekli oyaladılar, doktorum da evde doğum yapmayacaksın stres olma dese de bazı kaynaklarda bebeğin bağışıklığı için önemli olduğunu gördüm. Bilemiyorum ki bir acayipler, hele benim doktorum daha da acayip sadece hamileliğin başında değerlerime falan baktı. Önümüzdeki pazartesi kontrolüm var isyan etmeyi düşünüyorumBen daha tek doz olabildim geçen ay sonunda. Bu ayın sonu gibi ikinci dozu yapabiliriz belki dediler ama çok da umutlu konuşmadılar 33 haftada olcaksın bazı doktorlar istemiyo o kadar geç olunmasını dediler inşallah yaparlar
28. Haftadayım ben, ilk hamileliğimde 2 doz aşım var diye (üzerinden neredeyse 9-10 yıl geçti koruyuculuğu kalmamıştır benceSizede gecmiş olsun siz kac haftaliksiniz?
Baktım şimdi evet güzel görünüyorlar aklımda olsun sağ ol canım.Miss dünya Lissa trendyoldan aldım iki tane kumaşları güzel fiyatları ideal bakabilirsin canım
Benim de bu hafta yıkama işi kaldı sanırım çünkü kayınvalidem aldıklarını yıkamadan verecekmiş ben yıkayacağımBen lohusa geceliği suwenden aldım indirime denk geldim baya ama bı tane aldım bir yetmez gibi gelmeye başladı. Bebişin kıyafetlerini yavaş yavaş ben de yıkamak istiyorum artık ama erken mi diye de düşünüyorum kalıyo hep daha bebek deterjanı da almadım önce onu almam lazım hastane çantasına hala eksiklerim var
Aynı gidiyoruz ben de tam bugün 31 haftalık oldumBende 31 oldum bugun :)
Canım ben artık süpüremiyorum evi eşim yapıyor. Riskli bir gebeliğim yok çok şükür veya karnım aşırı da şişmedi ama evi toparlarken bile bana ağrılar giriyor o yüzden eşim de yapma diyor. Onun yaptığı çok içime sinmiyor ama annem gelecek yakinda zaten genel temizlik yapacağız, doğumdan sonra inşallah zaten hallederiz bir şekilde..Kızlar biraz önce evi cektim cok tozlanmisti öyle dip kösede degil ama tüm evi cektim bi 15 dakika falan. Sonrasinda acayip bi sanci girdi sag kasigima öyleki bagirdim sancidan oglum da sesime korktu panik yapti. Simdi azaldi ama devam ediyor. Bilemedim napacagimi
Cnm benm en başından itibaren bebişin ölçümleri hep bir hafta geriden geliyor dokdotorum bu gerileme artmadığı aynı gitdiği sürece sıkıntı olmaycağını her çocuğun illaki topik olması gerekmediğini minik olacak bizimkisi dedi... Çok şükür 31 haftaya giriyoruz hep istikrarlı bir şekilde o 1 hafta gerilik devam ediyor... Yani artmadığı sürece sıkıntı olmadığı sürece rahat ol bende ilk zamanlar tedirgindim alıştım artık bu duruma iyi olduğunuda biliyorum 2 hafta arayla kontrole gidiyorum...Kizlar merhaba,
Bugun 31+6dayim ultraosndaydim. Doktor bebegin karin cevresinin %6 oranda geriden geldigini soyledi. Kac gun, haftaya tekabil ediyor diye sordugumda net bir sey soyleyemem dedi. Ama internette bebegin yeterince plasentadan kan akisi alamadigi icin gerileme soz konusu olabilir tarzi seyler yaziyor. Bu tarz bi durumla karsilasan var mi?
Bana dediler bu hafta sonu 9 gün gerilik.Ben eski ultrasonlara da baktım hep varmış hiç söylememişler 5 gün falan.Yüksek tansiyon bende de var ama protein kaçağına bakılacak tekrar tahliller vericem.Kan sulandırıcı kullanıyorum.Cuma günü tekrar gidicemKizlar merhaba,
Demekki genel olarak oluyo mevsim geçişi birde vücudum da kırgın.Bendede oluyor malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?