2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Yaşadigin durum cok zor
Ama insallah bebegin sana geldiginde herseyi unutacaksin insallah

Evet canım geçen hafta salı günü 28 haftalık doğum yaptım bebek küvez'de ben de bugün hastaneden çıktım dua edin: (
Dualarımız seninle canım inşallah en kısa zamanda bebeğin de kuvezden çıkacak sağlıkla evinize gelecek

2hafta sonra kesin git
Ama tansiyonun icin endiseleniyorum ben hafife alma sakin
Biliyorum canim her hafta ebeye gidicem artik tansiyonumu olcucek, en ufak bir yukselme de 37. haftadan sonra dogumu baslatabilirmis, bekleyip riske atmak istemeyiz vs dedi.. bakalim nasil ilerleyecek. Senin tansiyonun bu hamileliginde gayet iyi gidiyor bu cok guzel insallah hep boyle devam eder

Evet bu hamileligimde tansiyonum iyi bazen hafif yukseliyor ama normalmiş
Zaten diger gebeligimdede 32 haftada full tavan yapti 32 haftadan once hic yoktu

Evet bu hamileligimde tansiyonum iyi bazen hafif yukseliyor ama normalmiş
Zaten diger gebeligimdede 32 haftada full tavan yapti 32 haftadan once hic yoktu
Kac geldi 32. haftanda? ben de suan 32deyim. Bir de belirtilerin var miydi bas agrisi vs? bir de bu yuksek tansiyon bebegin gelisimine olumsuz etkisi olmus muydu? acaba diyorum benim bebegin karin cevresinin kucuklugu yuksek tansiyondan dolayi mi

Kac geldi 32. haftanda? ben de suan 32deyim. Bir de belirtilerin var miydi bas agrisi vs? bir de bu yuksek tansiyon bebegin gelisimine olumsuz etkisi olmus muydu? acaba diyorum benim bebegin karin cevresinin kucuklugu yuksek tansiyondan dolayi mi
Ben gittim bugün canım devlete.Doktor evet tansiyon için ilaç başlanabilir ufak ama gelişim geriliğinin bir çok sebebi var sana bebeğe giden damar yolları diyeyim kaçak gibi bişey dediler mi dedi öyle bişey görülmemişti.Bahsedilen gerilik çok değil abartılacak gibi bişey değil dedi.Nstye aldı beni normal çıktı.Tansiyonum biraz durumumu anlatırken yükseldi nst odasında ki ölçümde normal çıktı ama.Ebe burada gerildi ya falan dedi.

Evet canim olabilir ben 2 kere holter taktim hep normal geldi sonuclarim ama ne zaman olcseler makineyle yuksek seyrediyor 13/9 - 14/9 gibi.. ne zaman gidiceksin bir daha kontrole? gelisim geriligi ufak bir gerilik ise bebek minyon olabilir vs diyorlar nasil her bebek mukkemmel bir sekilde 3500 gr dogmuyorsa, bebekten bebege degisiklik gosterir, o yuzden insallah bu fark artmaz boyle kalir ya da tabiki yetisir gunune.. duamiz bu olsun <3

Bana da demir serumu takıldı. Rapor çıkarıyor doktor. Eczaneden alıyorsun ama cuzi bir miktar diye hatırlıyorum. Haftada 3 takılmıştı. Hemen artış oldu. Geçmiş olsun.

Bende holter taktım bi kere kardiyolojide muayene oldum.24 saatlik sonuçlarım benimde normal geldi kardiyolog bizim tedavi etmemize değer bişey gözükmüyor dedi.Ama kadın doğum ölçünce yüksek çıkıyor işte senin gibi.Heyecan yapıyoruz strese gelemiyoruz muhtemelen.İnşallah canım

Cok gecmis olsun ben de gecen hafta yasadim asiri kanamadan plesantamda ayrilma vardi kanama azalinca doktor beklemek istedi bebegi alacaklardi. Korkuyorum şimdi yine kanama olck diye ne illat bir seymis bu plesanta previa
Allah'ım yardımcımız olsun, stres yapma sürekli imkanın varsa yat dinlen kaç haftalıksin

Allah'ım yardımcımız olsun, stres yapma sürekli imkanın varsa yat dinlen kaç haftalıksin
Annemlerde kalıyorum korkudan. 30+1 günlük oldum canım. Ciher gelistiri falan yaptıklar bana. Sana yaptıklar mi ciğer gelistirici. Birde tamamen mi uyutularak yapildi sezeryan. Uyaninca agrin oldumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…