- 22 Mart 2019
- 5.280
- 11.810
- 248
- 26
- Konu Sahibi LadyMorganas
-
- #18.561
31 de bile 12/9 cikiyordu 32 de 15/10 18/10 bile cikmistiKac geldi 32. haftanda? ben de suan 32deyim. Bir de belirtilerin var miydi bas agrisi vs? bir de bu yuksek tansiyon bebegin gelisimine olumsuz etkisi olmus muydu? acaba diyorum benim bebegin karin cevresinin kucuklugu yuksek tansiyondan dolayi mi
Canim sende beyaz onluk tansiyonumu var acabaEvet canim olabilir ben 2 kere holter taktim hep normal geldi sonuclarim ama ne zaman olcseler makineyle yuksek seyrediyor 13/9 - 14/9 gibi.. ne zaman gidiceksin bir daha kontrole? gelisim geriligi ufak bir gerilik ise bebek minyon olabilir vs diyorlar nasil her bebek mukkemmel bir sekilde 3500 gr dogmuyorsa, bebekten bebege degisiklik gosterir, o yuzden insallah bu fark artmaz boyle kalir ya da tabiki yetisir gunune.. duamiz bu olsun <3
Bende hindistan cevizi yağı kullanıyorum cok memnunumya da hindistan cevizi yagi vs de iyi olabilir hem dogal hem nemlendirir
Anladim canim, doktor da 15i gormedikten sonra tam tani koyamayiz, idrarda protein kacagi ile de desteklemesi gerekiyor sanirim.. neyse bakalim nasil gelisicek durumum surekli ebeye olcturucem artik tansiyon31 de bile 12/9 cikiyordu 32 de 15/10 18/10 bile cikmisti
Belirtim baş agrim yoktu bu tansiyona ragmen
Sadece 27 haftadan itabaren ayaklarim odem tutmustu
Tansiyondan olabilir cunku kan akisini yavaslatiyor plesantaya
evet aynisini doktor da soyledi, esim sordu, neden holterde normal geliyor ama hastanede makinede olcunce yuksek cikiyo diye, doktor da bu sekilde cevap verdi cunku bir belirtim de yok, odem ve ya bas agrisi vs gibiCanim sende beyaz onluk tansiyonumu var acaba
Holterde normal ciktiyca demeki hastane tipi yerlerde yuksek cikiyo ona beyaz onluk diyolarmiş
Yarın gidicem doktora rapor icin sorarım sonra yazarım canımBen de korktum ama korkulacak bir şey yok sanırsam.
Ben Bayram öncesi hastanede yatmıştım gerek duymadılar kanamam bittiği için ameliyata girerken bacağımdan bir tane yaptılar tabii ne kadar etkili olur bilmiyorum sonuçta geç yapıldı yat canım dinlenebildiğin kadar dinlen sezeryanla oldum evet çünkü plasenta ve benim rahmimde daha önce çok işlem olduğu için çok uzun bir ameliyat sürdü uyanınca ağrım oldu mu evet çok oldu çok çok olduAnnemlerde kalıyorum korkudan. 30+1 günlük oldum canım. Ciher gelistiri falan yaptıklar bana. Sana yaptıklar mi ciğer gelistirici. Birde tamamen mi uyutularak yapildi sezeryan. Uyaninca agrin oldumu
merhaba herkese, 29+3 te kontrolümüzde kilo 1200 gr ve ac karın çevresi 12 gün geride, tek taraflı çentik devam ediyor, tansiyon normal ve idrarda protein yok. besleyici şeyler yemeye çalışıyorum çok da kilo aldım son yazdığımdan beri ama faydası oluyor mu bilmiyorum. belki daha çok gerilik olacaktı bu sayede daha az oluyor diye teselli ediyorum kendimi. bebişe kilo aldırma konusunda tavsiyeleriniz varsa bekliyorumMerhaba hanımlar bi süredir sizin yazdıklarınızı takip ediyorum birçok konuda bilgi edindim teşekkür ederimbenim de tahmini doğum tarihim 21 temmuz ve ilk hamileliğim.detaylıda rahimi besleyen damarlardan birinde çentik görüldü. 24. Haftadaki kontrolde boyu ve kilosu bir hafta gerideydi. Doktorum şuan için endişelenecek birşey olmadığını söylese de tabi benim elimde değil. Elimden geldiğince iyi beslenmeye çalışıyorum. Böyle bir durumla karşılaşan var mı içinizde daha önceki hamileliklerinde yada çevresinde
Klenbe içini ferahlatmak için kendi deneyimimi söyleyeyim.Ben gittim bugün canım devlete.Doktor evet tansiyon için ilaç başlanabilir ufak ama gelişim geriliğinin bir çok sebebi var sana bebeğe giden damar yolları diyeyim kaçak gibi bişey dediler mi dedi öyle bişey görülmemişti.Bahsedilen gerilik çok değil abartılacak gibi bişey değil dedi.Nstye aldı beni normal çıktı.Tansiyonum biraz durumumu anlatırken yükseldi nst odasında ki ölçümde normal çıktı ama.Ebe burada gerildi ya falan dedi.
Çoookkk çokk geçmiş olsunn hastanede denetimde nasıl oldu inanılır gibi değil. Sabırlar diliyorum. Sağlığına hemencecik kavuşursunuz inşallahBebeğimi kaybettim beni çıkarın gruptan lütfen
Doktor banada acil alinirsam ve cok kanama olacağı icin genel anestezi yapicam dedi. İlk hamileligim epidural sezeryandi etkisi gecince inanilmaz ağrılar olmustu. Şimdi genel anezteziden sonra uyanma sureci ağrı korkutuyor beniBen Bayram öncesi hastanede yatmıştım gerek duymadılar kanamam bittiği için ameliyata girerken bacağımdan bir tane yaptılar tabii ne kadar etkili olur bilmiyorum sonuçta geç yapıldı yat canım dinlenebildiğin kadar dinlen sezeryanla oldum evet çünkü plasenta ve benim rahmimde daha önce çok işlem olduğu için çok uzun bir ameliyat sürdü uyanınca ağrım oldu mu evet çok oldu çok çok oldu2 gün 3 gün kendime gelemedim hala da ağrılar devam ediyor ama geçiyor tabii ki gazını çıkardıktan sonra sadece bir sezaryen ağrısı kalıyor
Anladim canim, doktor da 15i gormedikten sonra tam tani koyamayiz, idrarda protein kacagi ile de desteklemesi gerekiyor sanirim.. neyse bakalim nasil gelisicek durumum surekli ebeye olcturucem artik tansiyon
Sen idrarda proteine bakiyormusun?evet aynisini doktor da soyledi, esim sordu, neden holterde normal geliyor ama hastanede makinede olcunce yuksek cikiyo diye, doktor da bu sekilde cevap verdi cunku bir belirtim de yok, odem ve ya bas agrisi vs gibi
Teşekkür ederim canım :)Yarın gidicem doktora rapor icin sorarım sonra yazarım canım
Ağır oluyor tabii ki canım ama ağrı kesici serumlardı falan gazını da çıkardıktan sonra düzeliyorsun yani Bir iki güne kendine geliyorsun korkma Allah'ın izniyle vakti zamanında gelsin inşallah 9800 gramdı ama ödem attı dedi doktor şimdi düşmüş biraz gramları mama verdikten sonra yavaş yavaş çıkar dedi inşallahDoktor banada acil alinirsam ve cok kanama olacağı icin genel anestezi yapicam dedi. İlk hamileligim epidural sezeryandi etkisi gecince inanilmaz ağrılar olmustu. Şimdi genel anezteziden sonra uyanma sureci ağrı korkutuyor benibebek kac kg doğdu bu arada gordin mu yavrunu
Geçmiş olsun cnmAmin canım çok teşekkürler plasenta previ vardı aşını kanamadan dolayı bebeğin eşi ayrılmış onu da ameliyatta fark ettiler Doktorlar sağ olsun zamanla yarıştılar son dakika kurtardılar bebeğimi
Ay evet bi an da baskı oluyor yürütmüyor o anİyi aksamlar kizlar sizinde yürürken birden baskı dan dolayı idrar gelmelerinin oluyormu nasıl anlatsam idarar yok ama birden baskı oluyor ve idrar gibi hissediyorsunuz oluyormu yani tuhaf şeyler oluyor bende ama çözemiyorum
Bende de oluyorİyi aksamlar kizlar sizinde yürürken birden baskı dan dolayı idrar gelmelerinin oluyormu nasıl anlatsam idarar yok ama birden baskı oluyor ve idrar gibi hissediyorsunuz oluyormu yani tuhaf şeyler oluyor bende ama çözemiyorum
Aynı şey degil mi acaba cünkü bana doktor bu öyle devamli takılan bir şey degil dedi ara vermek gerekiyor dedi 15 günde bir yada haftada bir gibi bisey soyledi. Bi de raporlu fiyati eczaneye sordum raporlu şekilde 2000-2500 tl arasi dedi. Takma ucreti de 1070 tl ayriyeten.Bana da demir serumu takıldı. Rapor çıkarıyor doktor. Eczaneden alıyorsun ama cuzi bir miktar diye hatırlıyorum. Haftada 3 takılmıştı. Hemen artış oldu. Geçmiş olsun.
Aynen benim de bu sekilde cok oluyor bazen yolun ortasinda dikiliyorum oyleAy evet bi an da baskı oluyor yürütmüyor o an
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?