2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Gebelik şekeri olan arkadaşlar insülin kullaniyormusunuz yoksa sadece diyet mi yapıyorsunuz? Benim seker yuklemesi sonrasi endokrin gebelik sekerin yok demisti fakat kadin dogumcu riskli bulup ölcmemi soyledi hergün aclik tokluk ve aksam tokluk. 2 gündur sabah aclık 109-96 cikiyor, sabah toklukta sıkıntı yok 130 ama aksam toklugum 199 ve 176 cikti 2 gündur. Sanırım bende gebelik sekeri var

Ben de gulerken veya oksururken bazen ufak idrar kacirmalar da oluyor (

Canim bu AC geriligi bana da soylendi, ama bunun bebisin kilosunun az olmasi ile ilgili oldugunu bilmiyordum? doktor boyle mi soyledi?

Aynen canım. İnşallah sonra toparlarım. Mor mor şimdi çok üzüyor beni ama bebiş için her şeye alışacak gözümüz Teşekkür ederim görüşlerin için

Aynen canım. İnşallah sonra toparlarım. Mor mor şimdi çok üzüyor beni ama bebiş için her şeye alışacak gözümüz Teşekkür ederim görüşlerin için
Ne demek çiçek gibisin morlar renk katmıştır en fazla sana
Hayatta en kıymetli şeylerden biri sağlıklı ve hayırlı evladının yanı başında uyuyabilmek.
Hayırla gelsin yavru kuşun, emzirirken nasıl keyif alacaksın

Bende de ayni durum var
İdrarda kacirma oluyor
Diğer tüm arkadaşlara da katılıyorum ve kervana katılıyorum
Doktora sorduğumda hem gebeliğin hem de doğumun etkilediğini, kegel egzersizi ile vajinadaki kaslara idrar yolundaki kaslara şınav çektirmem gerektiğini söyledi.

Kaçırmamak mı gerekiyormuş ? Kegel ile sıkıp idrarın kaçmasını önlemeye çalışmak mı gerekiyor? Gebeliği ve doğumu nasıl etkiliyormuş canım ?

Kaçırmamak mı gerekiyormuş ? Kegel ile sıkıp idrarın kaçmasını önlemeye çalışmak mı gerekiyor? Gebeliği ve doğumu nasıl etkiliyormuş canım ?
Kaçırmak normal
Sezeryan doğum yapanlarda bile bu şikayetler olabiliyor ki hamilelikte başkıdan dolayı, gebelik sonrası da oradaki kaslarda gevşeme olduğu için hapşırıkta öksürükte kaçırma olması normal.
Kegel egzersizi alt kısmı sıkıp bırakmak. İdrar varken değil normal zamanda egzersiz gibi yapacağız. Doğum öncesinde de önerilen bir kas egzersizi ve çok kolay. Youtubeta filan anlatılıyor detaylı
Gebeliği doğumu etkilemiyor sağlık problemi değil yani

İnşallah canımm Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza alıp emzirmek, kokusunu içimize çekmek nasip etsin. Evlerimiz bahar bahçelerine dönsün inşallah

1800 grammi masallah kilosu gayet iyi dogmus. Odem hepsinde oluyor zaten sonra toparlıyor. Rabbim kucağına alip eve gitmeyi nasip etsin inşallah

Bende de plasenta previa var öncelikle geçmiş olsun bebeğine sağ slaim en kısa zamanda kavuşursun dogurmussun masallah süreç ne oldu yani kanama ile mi gittin doğum nasıl başladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…