2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Just Beni nasıl rahatlattın sana anlatamam.İlk çocuk,yaşlar ileri diye bazı doktorlar aileyi söğüşleme derdinde.Ben tabi ki amaan ne olursa olsun demiyorum ama doktorun bastığı o korkuyla da kendime hayatı zindan etmek istemiyorum.İşte ister istemez üzülüyor insan.

Eşimin ailesi depremde maddi manevi yıkıcı şeyler yaşadı kayıplarımız vardı hamilelik sürecimde ikimizde zaten aşırı yıprandık bir de üstüne böyle bi doktora denk gelmek bizim psikolojimizi alt üst etti.

Baştan o hastanede gitmediğim için üçlü testte görülen parlaklığa kafayı taktı nipt testi istedi ısrarla yaptırmadığımızı görünce bozuldu.Sonra tekrar detaylıya eğitim araştırmada girmemi istedi parlaklığın gözükmediğini söylediğimde bebek gelişim sürecinde,kaybolma ihtimali tabiki vardı dedi.

Sağ Salim kucağıma aldığımda çok güzel yorumlarım var kendisine doktorlar sitesinde.

Sizin gibi bakınca eşim yada ben büyük baş yapısına sahip değiliz.Ben 1,55 hamilelikten önce 48 kilo biriydim,minyonum.Eşim çok uzun iri yapılı bi adam değil.Tamam tansiyonda bir etken ama madem ufak bir ilaca başlat korkutmadan ne bileyim bu kadar yatırıcaz sana yarım saat veriyorum karar ver hemen demektense.

Çok mutlu oldum uzun uzun yazmışsınBende buraya böyle döşer gibi gözlerinizi yoruyorum kusura bakmayın birilerine anlatma isteği duyuyorum.

Bende de plasenta previa var öncelikle geçmiş olsun bebeğine sağ slaim en kısa zamanda kavuşursun dogurmussun masallah süreç ne oldu yani kanama ile mi gittin doğum nasıl başladı
Amin canım inşallah.. ara ara kanamalarım oluyordu ama çok fazla değildi en sonuncusu çok aşırı derecede kanamam oldu o esnada da plasenta ayrılmış zaten bebekten

Herşey nasip işte. Doktor da nasip işi. Bana ilk gebeliğimde cahilliğime de denk gelmesiyle iyi diye gittiğim kötü bir doktor denk geldi. Belki epizyo kesisi bile gerek olmayacakken harika giden doğum sürecimi saçma bir iğne ve dikiş ile mahvetti mesela.
Bu doktor nipt testi vs hepsini önerdi ama hep içimi de rahatlattı. Biraz bizim tavrımıza göre de şekilleniyorlar maalesef.
şunu da yüzde yüz biliyorum o kan testlerinden genetik testlerden hep komisyon alıyorlar. Bana da yine doktor söyledi. İstersen yaptır ama yaptırırken adımı da söyle hem sana indirim yaparlar hem benim gönderdiğimi bilirler diye. Düşün nasıl bir kapitalist sisteme köle olmuşuz.

Dua ile… bebeklere sağlıkla kavuşalım inşallah.

Bebeğini kaybeden arkadaşımız için çok üzgünüm Allah sabır versin daha küçük haftada kaybbettim onda dahi toparlamak zor oldu içim hala korku dolu ve şuan Yaşanılan kötü olaylar beni derinden etkiliyor hem ruhen hem bilinç altı olarak kötü rüyalar görüyorum sürekli zaten bunları da görüp duymak dahada sanırım kötü etkileyecek beni üzücek o yüzden sanırım şu son haftalarda girmemek benim için çok daha iyi olucak diye hissediyorum Allahtan temennim her birimiz sağlıkla kavuşalım bebeklerimize. Kendinize çok iyi bakın.

Sen de kendine iyi bak canım. Güzel haberlerini yaz ama merak ederiz uzun bir süre yoldaşlık ettik her birimiz destek olduk birbirimize. Güzel haberlerimizle de mutlu oluruz inşallah benim de daha önce kaybım olduğu için öğrendiğimden beri aklım onda çok üzgünüm. Rabbim sabırlar versin.

Gecmis olsun canım sen sağ çıkmışsın inan riskli bir durumdaymissin peki kan değerim nasıl.kan takıldı mi çok çok geçmiş olsun
Amin canım inşallah.. ara ara kanamalarım oluyordu ama çok fazla değildi en sonuncusu çok aşırı derecede kanamam oldu o esnada da plasenta ayrılmış zaten bebekten

Günaydın herkese hayat bu birileri biseyler yasiyor birileri devam ediyor yaşayan da imtihanda yaşamayanda bizim imtihanimiz da hamd etmek şükretmek ve dua etmek. Başimizi gelince de isyan etmemek Allah hepimize sağlık versin evlatlarımızı sağ salim.kucagimiza alalım alamayanlar sabır diliyorum yazması kolay değil. Bende kayıp yaşamış biri olarak yaziyorm. Rabbim size başka kapılar açsın inşallah

Gecmis olsun canım sen sağ çıkmışsın inan riskli bir durumdaymissin peki kan değerim nasıl.kan takıldı mi çok çok geçmiş olsun
Sağol canım çok şükür kanım zaten çok düşüktü günde 2 tane ilaç kullanıyordum hastanede 4-5 ünite kan taktılar kan ilacinada devam ediyorum

günaydın kızlar hasta olduğumdan beri sık bakamıyorum dün hiç girmemiştim sabah haber varmı acaba diye girdim Snowlake arkadaşımızın mesajını görünce çok üzüldüm sanırım üyelik iptali yapmış gerçekten ne desek boş 33 haftalıkken bebeğini kaybetmiş biri olarak söylüyorum bunu çünkü söylenen sözlerin bi önemi yok ama emin olun o yara grçmesede kabuk bağlıyo zamanla ve tekrar bir evlat sahibi olunca bile aklında olsada kabuk bağlıyo ve ilk zamanlar gibi acıtmıyo allah sabır versin demekten dua etmekten başka hiçkimsenin elinden bişey gelmez inşallah arkadaşımızında yarası biran önce kabuk bağlar gece gördüğüm kabusunda etkisiyle mesajı görünce kendimi gözyaşlarımı tutamadım allah hiçkimseye yaşatmasın en nefret ettiklerimize bile

Evet direk Ac yani karın çevresi ile kilo hesaplıyorlar, bnm ac 12 gün geri, bpd ve hc değerleri normal , fl de 1 hafta geride
Canım merhaba, bir dönem çok merak ettiğim için araştırmıştım ben. Kilo AC(Karın çevresi), BPD( baş çapı) ve FL( Femur kemik uzunlugu) hepsine bakılarak ölçülüyor. Hatta USG sana bir ortalama tahminde bulunuyor. Tahmini doğum tarihine kdr söylüyor. Doktor birinde bana kilosunu söylememişti. Ben tabi meraklı gelip evde araştırıp bulmuştum. Değerleri Yazıp hesapla demiştim bulmuştum Gogıllayın

Daha yeni verdim tahlil bir şey yok ama adet döngüme denk gelen günlerdeyim ondan olur diyenler var dinlendim geçti şu an için sorun yok. Yalancı sancı da geliyo ama o kasıktan değil karnımın üst kısmından önden geliyo. Doktorum doğum sancısı belden sırttan başlar dedi. Oralarda bir hareket yok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…