- 12 Ağustos 2018
- 2.109
- 2.222
- 133
İlk aylar hiç kilo alamadım KusmaktanMaşallah sadece göbüş var ama benim de 30 haftalık göbekte var ama kalçalarımda aldı![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İlk aylar hiç kilo alamadım KusmaktanMaşallah sadece göbüş var ama benim de 30 haftalık göbekte var ama kalçalarımda aldı![]()
Ne güzel ben zayıf hamile kaldım ama balık etini geçip şişmanlığa doğru gidiyorumİlk aylar hiç kilo alamadım Kusmaktanşimdi yatmasam gene almazdım bir de ben zaten balık etliyimdir hep belki ondan
![]()
Olsun ne olacak bebişler sağlıklı olsun da kilo verilir hiç dert değil benceNe güzel ben zayıf hamile kaldım ama balık etini geçip şişmanlığa doğru gidiyorum![]()
Doğru öyle canım Allah sağ Salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallahOlsun ne olacak bebişler sağlıklı olsun da kilo verilir hiç dert değil bence![]()
İlk hamileliğim 2 hafta önden gitti ama 39.haftaya girdiğimiz gece suyun gelmişt.Doktorum da erken doğumla hiç ilgisi yok demişti zatenKızlar daha önce doğum yapan anneler, bebek önden giderse erken doğum olur mu? Yani Allah korusun ciğerleri falan gelişmeden?
Maşallah bence gayet güzel haftası ile uyumlu bir bebiş-göbüşIlk bebeğim, yani daha önce 6 haftalık gelişimi durup düşürmüştüm ekim gibi.. ama doğuracağım ilkçok büyüdü karnım acaba benim mi fazla merak ediyorum
Eki Görüntüle 3431350
Öyle diyorlar , anneme de sordum , ben hiç çatlamadım , herkes sen nasıl doğum yaptın dedi dedi . Bende o gazla 1 hafta yağlanmayı bıraktım , göğsüm hemen çatladı , birde daha önce çatlamadığım için bilmiyordum kırmızı kırmızı damar sandım onları, meğer onlar çatlakmış aaa dostlarBen ilkinde kullandım en iyi yağları canım ama genetiğinde varsa çatlıyorsun diyorlardı öyle de oldu. O yüzden şimdi koyverdim nasılsa çatlayacak yine hiç uğraşamayacağım yağlanmalarlaben duş almaya zor vakit buluyorum iş ev çocuk hamilelik arasında
![]()
Anne tarafına çekmemişsin o haldeÖyle diyorlar , anneme de sordum , ben hiç çatlamadım , herkes sen nasıl doğum yaptın dedi dedi . Bende o gazla 1 hafta yağlanmayı bıraktım , göğsüm hemen çatladı , birde daha önce çatlamadığım için bilmiyordum kırmızı kırmızı damar sandım onları, meğer onlar çatlakmış aaa dostlar![]()
2 gün önce aşağıdan çıkacak biraz daha teperse diyordum kendi kendimeKızlar siz hareketleri vajinaya yakın hissediyormusunuz. Benim hareket ettikçe resmen vajinamda ağrı oluyor acaba aşağıda mı? Pazartesi kontrolum var ama merak ettim açıkcası. 28+2 deyim
Aynen bende şimdi eşime dedim kalkayım da hastane çantası hazırlıyayım bu gece gelecek herhalde dedim :) resmen canım acıyor ya2 gün önce aşağıdan çıkacak biraz daha teperse diyordum kendi kendimebaya vajinadaydı hareketler bugün öyle değil ama aksine yukarılarda hissediyorum dünden beri. Sürekli yer değiştiriyorlar canım dönüyorlar falan bence o yüzden ama sen yine sor tabi doktoruna
Korkutuyor bazen şapşikler yaAynen bende şimdi eşime dedim kalkayım da hastane çantası hazırlıyayım bu gece gelecek herhalde dedim :) resmen canım acıyor ya![]()
Bende zayıfım galiba sezeryan isteyecegimben de bugün gittim kontrole, 28+3 bizim de bugün. diğer iki çocuğumda da kafalar büyüktü bunda da öyle maalesef:) bunun kafası küçük olsa bari diyordum kafa büyük olunca doğumda biraz zorluyor çünkü. ilk bebekte doktorum demişti bebeğin kafası büyük senin de çıkımın dar belki biraz zorlar diye ben normal doğumda ısrar etmiştim şimdiki aklım olsa hiç zorlamazdım:) ilki normal diye artık kafa fln dinlemiyor doktorlar:)
sağlıkla gelsinler :)
İlk canım ve zayıf hamile kaldım annemin iç karnı geniş olduğu halde benimki darmis sanırımSizin ilk bebiş mi peki kızlar ? İkinci de daha büyük oluyor göbüş diyorlar
Ya maşallah ne kadar güzel kilo almışsın.Benim de 30, ilk![]()
Benimde aynıYa maşallah ne kadar güzel kilo almışsın.
Geçen eşime hadi göbeğimi anladık benim kalçam da mı hamile bu ne ya resmen göbeğimle yarışıyor diyordum![]()
Ben çok memnun kaldımm :)Ayy biz aynı yerden sipariş vermişiz![]()
Bazen ben de hissediyorum gün içinde bazen karnımda bazen aşağıda ayaklarını oraya doğru herhalde uzattığında oluyor diye düşünüyorum doktor öyle demiştiKızlar siz hareketleri vajinaya yakın hissediyormusunuz. Benim hareket ettikçe resmen vajinamda ağrı oluyor acaba aşağıda mı? Pazartesi kontrolum var ama merak ettim açıkcası. 28+2 deyim
Yaa teşekkür ederim mutlu oldummYa maşallah ne kadar güzel kilo almışsın.
Geçen eşime hadi göbeğimi anladık benim kalçam da mı hamile bu ne ya resmen göbeğimle yarışıyor diyordum![]()
Ya mesela geçen tunik giydim giymemle çıkarmam bir oldu aynada o kadar çirkin görünüyor ki kalçam gebelikte böyle oldu umarım doğumdan sonra normale döner. Gebelikten önce kalça ve bacak için spor yapıyordum. Baya da toparlamıştım derken gebe olduğumu öğrendim bıraktım. Zaten ufak ufak yapsam dicem elimi kaldıracak halim yokYaa teşekkür ederim mutlu oldumm![]()
Ben hep kalçalıyımdır belki ondan batmıyor bana![]()
Yok normal göbek ortasında hatta bazen yukarıda hissediyorum ben. Dün yemek bile yiyemedim sanki bebek üst tarafımda nefes almakta zorlanıyorum.Kızlar siz hareketleri vajinaya yakın hissediyormusunuz. Benim hareket ettikçe resmen vajinamda ağrı oluyor acaba aşağıda mı? Pazartesi kontrolum var ama merak ettim açıkcası. 28+2 deyim