Çok haklısın tadını çıkarmak lazım tabi hele benim gibi zorluklarla sahip olduysa insan ama işte elimde değil ya korkuyorum bise olcak diye ödüm kopuyo Allahım korusun
Ben şu an izindeyim kendi şehrimdeki doktorum 7 de kalp atışı için çağırmıştı, ben 6 da başka şehirde dayanamayıp başka doktora gittim kalp atışı için. Kalbi duyduk ama kanama alanları da gördük. Normalde 2 hafta kullanıp kontrole gitmen uygun olur dedi başlayan doktor. Ama ben zaten 7 de çağırıldığım için 7 de giderim bi kontrole
Kızlar ben de gittim çok şükür kalp atışını duyduk 7+1 her şey normal dedi doktor bin şükür ama bugün nerdeyse tüm gündür kasigim ağrıyor regl ağrısı gibi sağ ya da sol değil de orta kısım tam valla korkuyorum ya bagirsaklardan falan olabilir mi ki ? Yani bu ağrılar ne kadar sürecek acaba her seferinde evham
Dayanamadım. Kese görmeye gittim acile. Kimse yoktu sırada.Kimyasal geçirdim daha önce merak ediyorum dedim. Dr da kırmadı baktı daha çok küçük sadece kese oluşmuş. O kadar, başka bilgi vermedi. Buna şükür Allah büyük
İlkinde 8. Haftada başlayıp 3.4. Aya kadar sürdü su içsem çıkarıyordum(kız) ikincide bir iki defa bulantım oldu(erkek) bunda bulantılarım devam ediyor bakalım bir teori daha tutacak mı