2024 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Belki de gerçekten enfeksiyon kaynaklı bir akıntı o yüzden de fitille birlikte çoğaldı ama bence içinin rahat etmesi için doktora git sen acile git ya da test yapsınlar

Bir doktora daha mı danışsanız acaba diye düşündüm

Çalışan hanımlar 24. Haftadan sonra nöbet tutamaz raporu kadın doğum bölümünden mi alınıyor? Ben dün doktora gittim ama almayı unuttum. Bir daha ne zaman randevu bulurum Allah bilir.
merhaba canım sizin nöbetler kaç saat 24 haftaya kadar nöbet tutturmaya devam mı ediyorlar

Çalışan hanımlar 24. Haftadan sonra nöbet tutamaz raporu kadın doğum bölümünden mi alınıyor? Ben dün doktora gittim ama almayı unuttum. Bir daha ne zaman randevu bulurum Allah bilir.
Evet ben de bugün müdürle konuştum doktordan kağıt almamız lazımmış. Benim de doktor muayenem 22 haftalık olunca. 24. Haftada arayıp rica edeceğim. Tekrar muayeneye gitmeden verir diye düşünüyorum

Evet ben de bugün müdürle konuştum doktordan kağıt almamız lazımmış. Benim de doktor muayenem 22 haftalık olunca. 24. Haftada arayıp rica edeceğim. Tekrar muayeneye gitmeden verir diye düşünüyorum
Doktorum devlette. Arayıp bir şey isteme imkanım pek yok. Özeldeki doktordan çok özel ve farklı bir verim almadığım için devlette devam ediyorum. Artık cuma ya da pazartesi yanına gidip rica edicem rapor verir misiniz diye. Ravdevusuz gidicem. Yapacak bir şey yok.

Anladım inşallah anlayış gösterirler.

Millî eğitimdeyim. Tenefüs nöbeti tutuyorum. Evet 24. Haftanın içindeyim.
anladım o zaman farklı olabilir biz 24 saat tuttuğumuz için gebelik öğrenildiğinden itibaren nöbetten muaf oluyoruz çoçuk iki yaşını doldurana kadar o yüzden merak ettim soraym dedim

kizlar akıntılarınız ne alemde bugun benim rakı beyazi yapiskan baya sünen bi akıntım oldu ama yogun kokusuz

Merhabalar
Amniyotik sıvı test pedi alarak kendiniz kontrol edebilirsiniz renk değiştiriyor sanırım

Ilk gebelikte kaşık dolduracak kadar sivi akmasini ben de bu aylarda yasamistim. Kontrole gittigimizde bir ped takip bekletti o sirada sivi gelmemisti sonra da yoğun olarak gelmedi hic. Ama hafif hafif oluyordu. Kontrolde de sıkıntılı birsey gormeyince onemsemedim bir sorun olmamisti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…