2024 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Bu ölçümlerin çoğu hatalı zaten hiçbiri gerçeği yansıtmıyor bir başka doktora gidip başka cihazdan baktırsan mı?
Esimnde oyle diyor ama tekrar ayni seyi duyup umudumu kaybetmekten korkuyorm. Bir hafta bekleyip gidecem ayni derse zaten iki doktora daha gidecez.

senle aynı haftalarımız kılı 65 le hamıle kaldım 75 oldum bncede sıkıntı yapma çarsamba randevum var seker ıcın bakalım bana ne dıycek sıgarayı burakmak aldırıyor zaten baslı basına
of benimde cumartesi gerginim insallah iyi haberler aliriz

Benim de çarşamba 75 gr yüklemem var bakalım nasıl çıkacak. 50 gr yüksek çıktı ama bilmiyordum alacağını kahvaltı falan etmiştim
Ben gittim canım endokrinoloji doktoru 75 mg gerek yok burda yüksek çıkınca diyabet tanısı koyabiliyoruz dedi suanlik 1 hafta düzenli diyet ve ölçümle bakicaz insüline gerek olup olmadığına

Yaa kacinci haftada tatile gitmeyi dusunuyrosun biz de haziran da tatile gidelim diyoruz ama rahat edebilir miyim her an bir şey olur mu diye düşünüyorum

Anladım , önlem amaçlı yani.. internetten de baktım 33 mm normal sınırlarda görünüyor .

Hayr cnm. Gayet iyi gidiyordu agri sizi kanamam hic olmadi. O nedenle ekstra bisi kullanmadm
Bu durumda kan sulandiriciya başlaman gerekiyor diye biliyorum,çocugun kilosunun geri kalmasi senin yemenle alakali degil,ona giden kanla alakali,ilk hamileligimfe 1350 gr ken benimde 2 hafta geri kalmisti aspirin kullanmama ragmen,doktor 3 haftabolursa sknti demişti,ama cok sukur 2700 dogdu ,2 hafta sabit kaldi,o yuzden gonlunu ferah tut ,2 haftayi gecmedigi muddetce sorun yok ve kan sulandirici ekleyebilirler

32'den sonra uzun yol pek önermiyolarmış ama 28'le 36 arası yine de doktorundan rapor alıp uçak yolculuğu yapabiliyosun.

İstanbuldaki arkadaşlarım, doğum fotoğrafçısından fiyat alan var mı? Doğuma da girecek video vs. Bir de burun kanaması olan var mı? Oluk oluk değil de kılcal bir kanama oluyor bende gece özellikle. Sildiğimde anlıyorum ancak.

2 aylıkken kosovaya gitmiştim. Sorun gitmekte gelmekte değil de, gitmişken görülecek yerler var ve az yürüme planlamana ragmen yine de az yurumuyorsun. Belim çok agrımıstı. Yazın gideceksen sıcak durumunu da göz onunde bulundur. Aslında kendını fizyolojini en iyi sen bilirsin herkes aynı değil tabi.

Ben gittim canım endokrinoloji doktoru 75 mg gerek yok burda yüksek çıkınca diyabet tanısı koyabiliyoruz dedi suanlik 1 hafta düzenli diyet ve ölçümle bakicaz insüline gerek olup olmadığına
Ben de 75 gr yaptırmamaya karar verdim. Sanki şeker çıkmış gibi dikkat et dedi doktorum. Arkadaşımın da aynı böyle 50 de yüksek çıkmış sonra 75de sorun yok demişler boşuna kendime bunu yapmak istemiyorum

Yaa kacinci haftada tatile gitmeyi dusunuyrosun biz de haziran da tatile gidelim diyoruz ama rahat edebilir miyim her an bir şey olur mu diye düşünüyorum
Tam olarak 33 de yani kurban bayramı :) ama sabahları yüzerim öğlenleri de klimada otururum dedim değişiklik olur hizmet alırım

Esimnde oyle diyor ama tekrar ayni seyi duyup umudumu kaybetmekten korkuyorm. Bir hafta bekleyip gidecem ayni derse zaten iki doktora daha gidecez.
Merhaba bende aynı şeyi yaşıyorum dün detaylıya gittik 24+2 olması lazımken bi hafta 10 gün kadar küçük çıkıyor ama bende daha önce bi düşük yaptığım için iki doktora birden gidiyorum birinin cihazında küçük çıkarken diğerinde uyumlu çıkıyordu o yüzden çok kafaya takmıyorum, bugünde şeker yüklemesine geldim sizin yazıyı okuyunca sordum önemli olan son adet tarihi dedi bende yaptırdım inşallah sorun olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…