2024 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Kaç gram verecek şeker yüklemesini?

Burun şişmesi yaşayan varmı aranızda herkes korkutuyo kızda şişiyor bilmem ne son aylarda oluyormuş yetoooooo diyesim geldi artık insanlara
benim 41+1 de dogmustu oglum, son 2-3 hafta burnum haif buyudu normal o da yani vucudun tepkilerinden sonra heen gecti

Burun şişmesi yaşayan varmı aranızda herkes korkutuyo kızda şişiyor bilmem ne son aylarda oluyormuş yetoooooo diyesim geldi artık insanlara
Hamilelikten daha zor oldu şu insanların lafları. Kızda kalçan büyür, kızda burnun büyür, cildin bozulur neymiş bu kızlar

şu süreci sıkıntısız atlatsaydık bi

Çalışan annişler izine ne zaman ayrılmayı düşünüyorsunuz
ben 32. haftada ayrılmayı düşünüyorum doğumu Ankara'da yapacağım nasipse Kars Ankara arası baya uzak olduğu için son zamanlara bırakmaya cesaret edemiyorum

Çalışan annişler izine ne zaman ayrılmayı düşünüyorsunuz
Bende son hakkıma kadar dayanmayı düşünüyorum ama zorlanıyorum masa başıyım, ayaklarım şişiyor artık. Doğum ağustos ortası görünüyor en son temmuz sonunda çıkılıyor sanırım izne

Pijama neler düşünüyorsunuz kızlar hastanede öneri verebilirmisiniz
Bir gecelik/sabahlık bir pijama takımı/sabahlık geçen seferden kalmıştı onları yeniden kullanırım bir de şunu beğendim bunu sipariş verebilirim. Bunun sabahlığı da ayrıca satılıyor ama gerek duymam diye düşündüm

Eklentiler

• IMG_6379.webp
    15,4 KB · Görüntüleme: 91
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…