2024 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Kızlar benim yanaklarımın üzerinde kırmızı noktalar çıktı ya bişey ısırmış gibi ama bayadır var. Çıkan oldu mu hiç

Durumun çok zormuş. 2 çocuk var 3.e hamilesin. Eşinin en çok yardımcı olması gerektiği zamandasın. Evden çıkarak kaçmayı tercih ediyorsa bunalmış olabilir. Eşini en iyi sen tanırsın tabiki, nasıl davranacağını bilirsin, kavga ederek değil de oturup durumu konuşsan belki inatlaşma yerine daha çok dikkat eder.
Hergun çilek yemek istiyorum ya bir abla dedi çilek yeme çilek lekesi olur diye saklı yeme evde dedi kendim parayla aldığım şeyi nasıl saklı yiycem valla herseydn korkar oldum yaaa
Ciğer i, sakattı biliyorum, çileği ilk defa duydum. Arkadaşım çileği çok yedim kızım ondan zeki bence derdi hep. Çok güzel ve okul birincisi kızı. Leke de yok

Ben ölçüyorum eczanenin iyi dediğini aldım umarım kandirilmamisimdir
Bu listelere bakarak kontrol edebilirsiniz.
Sağdaki de sağlık bakanlığının listesinin ilk sayfa fotoğrafı. Bence mutlaka bakın bu ikisine de.

Eklentiler

• IMG_5661.webp
    30,4 KB · Görüntüleme: 70
  • IMG_5662.webp
    30,2 KB · Görüntüleme: 70
C
Bu listelere bakarak kontrol edebilirsiniz.
Sağdaki de sağlık bakanlığının listesinin ilk sayfa fotoğrafı. Bence mutlaka bakın bu ikisine d
Çok teşekkürler listede yok benim cihaz ama güvenebilir miyiz emin degilim cihazım contour plus ,15 Mayıs'ta şeker yüklemem iyi çıksın başka şey istemiyorum siz yaptirdiniz mi

Kızlar bu sıralar midem de çok yanma oluyor ekşime gibi akşam yemekten sonra bişi yemiyorum korkudan ona rağmen oluyor maden suyu ,soğuk süt iyi gelirdi normalde.. Birde bebek saçı çıkıyormuş ondan diyorlar ne kadar doğru.. Benim her iki bebeğim çok saçlı doğmuştu

Bende zor dayanıyorum ama ne kadar doğumdan sonraya iznim kalırsa o kadar iyi çünkü bebek 2 yaşına gelene kadar dönmeyi düşünmüyorum nasipse dayanmaya çalışıyorum gün saya saya bakalım

Kızlar benim yanaklarımın üzerinde kırmızı noktalar çıktı ya bişey ısırmış gibi ama bayadır var. Çıkan oldu mu hiç
Benim sanki sivrisinek ısırmış gibi oluyor.. Birde etrafta sinek uçunca yanağım kızarıyor sanki sinek sesi bile alerji yapıyor yanağımda öyle

Ben bursaya taşınmadan önce izmir deydim. Zekeriya güner var en son medicana ya geçmişti bildiğim kadarı ile birde egepol hastanesinde Cem bey var. Bana göre izmirde en iyisi ikisi araştir istersen canım bi
Teşekkür ederim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…