2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 92 41,1%
  • erkek

OY: 114 50,9%
  • ikiz kız

OY: 3 1,3%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 9 4,0%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    224
Haftaya göre öndeyse biz erken doğum mu yapıcaz hafta olarak kafamda deli sorular

Ya bunlar zaten genel gecer bilgiler , her cocuk sahsina munasir doguyor . Kitaplara gore buyutmekle ayni sey ama benim demek istedigim su aslinda. Insan denize dusunce yilana sarilir ya. Her tusa basmak istiyor o zamanlarda boyle bilgiler de denenebilir. yoksa asla tek bi dogru yok sadece cocugun degil annenin menfaati de onemli.

Oh çok şükür azıcık daha sabretsin minnoş iyice büyüsün sağlıkla gelsin sonra

Rahim ağzı hep normaldi sadece sancı vardı ve karnım kasılıyordu canım dünden beri rahatladım bebeğin hareketleri bile arttı çok iyi hissediyorum inşallah bidaha olmaz korkuttu valla sana da çok geçmiş olsun

Valla ben bi yere şey bile kaydettim, bebek ağlayınca yatağa koymayın çünkü yatakta sırt üstü yatmak bebeğe farklı gelen bi pozisyon, susmaz aksine daha çok korkar. Kucağınıza alın cenin pozisyonunda dik bi şekilde tutun yani anne karnındaymış gibi yaslayın karnınıza, yukarı aşağı daireler çizin gibi bi videoydu jdjfkf zorda kalırsak deneriz

Kasım annelerinden 3 kişi doğum yapmış biri bu ayın sonu için gün almış. Abu
Folik asit bebeleri bunlar duramiyolar , bazisi felmek bilmiyo bazisi kalmak istemiyo ama daha ekimin ortasinda kasim bebesi gelmesj korkutucu sanirim bizden de olacak kasim da gelen . Aralik baslari dogacak olanlar. 1aralika bilem raziyim ya kasimda gelmesin de

34'te doğmuş bi tanesi ama 51 cm maşallah, kız diyo ki yenidoğan kıyafetlerini giyemicek diye üzüldüm dmgkgk Ocak annelerinden bile doğum yapan var ama ikizlerden birini kaybetmiş diğerinin durumu daha iyiymiş şükür. Bakalım bizde kim doğuracak ilk tahmin var mı fnnf

zamaninda gelsin insallah bebekler. benim ilk hamileligimde kasilma agri hicbirsey olmadi 39+5te doktor aldi sezaryenle, bebise kalsa kendi gelmeyecekti herhalde hicbir belirti yoktu asagi bile inmemisti hep yukarda hissediyordum nakat gelisti de zaten.
simdi bu hamileligim daha farkli ilerliyor sanki hafif agrilarim benim de basladi asagi da baski cok oluyor bazen erken gelecek sanki diyorum ama bari 37 olsa en azindan
zamaninda dogmasi soyle iyi kilosu yerindeydi 3200. kafasini kaldirabiliyordu bakimi kolaydi ele geliyordu icerde buyumus gelismisti hasta vs olmadan buyudu memeyi tuttu. Erken gelince de bu sekilde mi merak ediyorum tam buyumemisken

Ben bile olabilirim saka bi yana hic tahminim yok saglikla gelsinler de yeter ki .

Geçmiş olsun yavrum yine iyi ki gitmişsin yaa

Bizim kasım nefreti ne olacak ya korktuğum başıma gelecek diye ekstra korkuyorum

Ben bayağı bayağı burayı unutmuşum umarım hepimiz zamanında sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız yavruşlarımızı
Benim kuzumun adı Aslan Efe olacak inşallah

Bizim kasım nefreti ne olacak ya korktuğum başıma gelecek diye ekstra korkuyorum
benim de akrep korkum var. annem akrep burcu o kadar zor ve kaos yüklü bi insan ki skjfsj annem ama kusura bakmasın korkuyorum yani kızım da akrep olur diye

benim de akrep korkum var. annem akrep burcu o kadar zor ve kaos yüklü bi insan ki skjfsj annem ama kusura bakmasın korkuyorum yani kızım da akrep olur diye
Ben de korkuyorum ya akrep burcu olmasından. Ama 22 kasım da baya erken oluyor burcunu geçtim o zamandan önce gelmesin inşallah bi korkutucu oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…