Kızlar benim şimdi yarın sat’a göre 29+0, ama ultrasona göre 30+4. Doktor sat’a göre vereceğiz raporu dedi. Bu hesapla ben işten ayrıldığımda neredeyse 39 haftalık mı olacağım… bu iş kafamı karıştırıyor
Haftaya göre öndeyse biz erken doğum mu yapıcaz hafta olarak kafamda deli sorularKızlar benim şimdi yarın sat’a göre 29+0, ama ultrasona göre 30+4. Doktor sat’a göre vereceğiz raporu dedi. Bu hesapla ben işten ayrıldığımda neredeyse 39 haftalık mı olacağım… bu iş kafamı karıştırıyor
Hic hoslanmadim bundan1 ayı geçti mobilyalar geleli, tüm kapaklar açık cam 7/24 sonuna kadar açık ama kokuyor hala.
Ya bunlar zaten genel gecer bilgiler , her cocuk sahsina munasir doguyor . Kitaplara gore buyutmekle ayni sey ama benim demek istedigim su aslinda. Insan denize dusunce yilana sarilir ya. Her tusa basmak istiyor o zamanlarda boyle bilgiler de denenebilir.Bazı konuşmalar, tavsiyeler bana çok havadan havadan geliyor. Çocuk gerçekten bir mizaçla doğuyor. Çocuk rahat uyuyan bir karakterde mesela, ebeveynler de rutin yapıyorlar diyelim, buna bağlıyorlar. Ya da çocuk zaten iştahlı, ebeveyn yine kendisine pay çıkartıyor. Ki hiç payımız yok değil, muhakkak var ama gördüğüm, olacaksa bir ebeveyn bir noktaya kadar bozabilir, olmayacaksa bir ebeveyn bir noktaya kadar düzeltebilir.
İnsan kolayla yeter ki uyusun kafasına gelmiyor nihayetinde, bunu düşünen yapan üç beş kişi yok. Bebeği koyunca zırt diye uyanıyor, anne babası ne yapsın? Herkes bilmez mi bebek uyurken bir çay kahve içmeyi? Yanlış anlaşılma olmasın, tepkim her sorumluluğu, her sevabı günahı ebeveyne yükleyen uzmanlara.
Oh çok şükür azıcık daha sabretsin minnoş iyice büyüsün sağlıkla gelsin sonraKızlar beni merak etmişsinşzdir hepinizin mesajlarını tek tek okudum iyi ki varsınız destekleriniz beni çok mutlu etti. O kadar çok kişi yazmışki hastane ortamında dönebilmem mümkün değil. Olumlu örnekler güzel dualar moral verici yanıtlarınız çok sağolun.
Durumum şu an hala aynı nst de sancı doğum sancısını olacak kadar çıkmıyor. Açılma 4 cm çok şükür o da aynı yerinde. Bugun Perinatoloji baktı rahim ağzı uzınluğum 20mm civarı o biraz dayamaya çalışıyormuş. Açılma, rahim ağzında kısalma ve sancı durumu değişmezse oğluşum biraz daha dayanabilirmiş. Biliyorum hepiniz dua ediyorsunuz dualarınızı eksik etmeyin bizden. Durumum bu şekilde müsait oldukça gidişatı yazarım.
Rahim ağzı hep normaldi sadece sancı vardı ve karnım kasılıyordu canım dünden beri rahatladım bebeğin hareketleri bile arttı çok iyi hissediyorum inşallah bidaha olmaz korkuttu valla sana da çok geçmiş olsunSadece sancı dimi canım ? Açılma yanda rahim ağzı uzunluğunda bir sorun yok değil mi ? Çok geçmiş olsun inşallah tekrarlamaz. Yat dinlen bir süre kendini yorma. Protestan çok iyi gelecek şimdi. 7. Ay baya bir güncelleme ile geldi hepimize gerçi artık 8 olacağız ama
Badana da çok kokuyor. Benim evim de bir iki ay koktu canım.Odayı da badana yaptırdık ondan mı bilmiyorum
Valla ben bi yere şey bile kaydettim, bebek ağlayınca yatağa koymayın çünkü yatakta sırt üstü yatmak bebeğe farklı gelen bi pozisyon, susmaz aksine daha çok korkar. Kucağınıza alın cenin pozisyonunda dik bi şekilde tutun yani anne karnındaymış gibi yaslayın karnınıza, yukarı aşağı daireler çizin gibi bi videoydu jdjfkf zorda kalırsak denerizYa bunlar zaten genel gecer bilgiler , her cocuk sahsina munasir doguyor . Kitaplara gore buyutmekle ayni sey ama benim demek istedigim su aslinda. Insan denize dusunce yilana sarilir ya. Her tusa basmak istiyor o zamanlarda boyle bilgiler de denenebilir.yoksa asla tek bi dogru yok sadece cocugun degil annenin menfaati de onemli.
Folik asit bebeleri bunlar duramiyolar , bazisi felmek bilmiyo bazisi kalmak istemiyoKasım annelerinden 3 kişi doğum yapmış biri bu ayın sonu için gün almış. Abu
34'te doğmuş bi tanesi ama 51 cm maşallah, kız diyo ki yenidoğan kıyafetlerini giyemicek diye üzüldüm dmgkgk Ocak annelerinden bile doğum yapan var ama ikizlerden birini kaybetmişFolik asit bebeleri bunlar duramiyolar , bazisi felmek bilmiyo bazisi kalmak istemiyoama daha ekimin ortasinda kasim bebesi gelmesj korkutucu sanirim bizden de olacak kasim da gelen . Aralik baslari dogacak olanlar. 1aralika bilem raziyim ya kasimda gelmesin de
Ben bile olabilirim34'te doğmuş bi tanesi ama 51 cm maşallah, kız diyo ki yenidoğan kıyafetlerini giyemicek diye üzüldüm dmgkgk Ocak annelerinden bile doğum yapan var ama ikizlerden birini kaybetmişdiğerinin durumu daha iyiymiş şükür. Bakalım bizde kim doğuracak ilk tahmin var mı fnnf
Geçmiş olsun yavrum yine iyi ki gitmişsin yaaKızlar şimdi eve geldim eşim çekmiş nstdeyken beni böyle düz yatırdılar yarım saat boyunca hala kafam dönüyorsancım bir kere 90 çıktı 3 kere olsaymış belirli aralıklarla sıkıntıymış ama bi kere olduğu için bi sorun görmediler sabah akşam Progestan fitil kullanıcam bi de oradayken hemşire endol fitil yaptı bakalım hala ara ara ağrım var ama sorun görmediler 8 gün sonra randevum var o güne kadar progestana devam dedi ebeler
Bizim kasım nefreti ne olacak yaFolik asit bebeleri bunlar duramiyolar , bazisi felmek bilmiyo bazisi kalmak istemiyoama daha ekimin ortasinda kasim bebesi gelmesj korkutucu sanirim bizden de olacak kasim da gelen . Aralik baslari dogacak olanlar. 1aralika bilem raziyim ya kasimda gelmesin de
izmir beybim ama tanıdık olduğumuz için böyle torpilliVay anasını, hangi şehir o ya
Ben bayağı bayağı burayı unutmuşum umarım hepimiz zamanında sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız yavruşlarımızıBebek ismine karar veren oldu mu kızlarrrr tablomuz renklensin biraz
@babyzuzu @arwen42 @ozlemem @ante diem @yenidenanne3 @serendipcem @Hayat89 @cewriye @nursen6161 @aydassss L lokumcummhayrihale @sem123 @Dersolsun @benfatma @Peanut2018 @flamingome @otuzaazkala @Bahar0805 @secondchance @mavigokyuzu93 @kzkzkzkz @okidoki6666 @meyveliruj3 @Umayyyyyh @onekim @mucizeidil @meraklipapatya @karadasfn @aydodo @ozllem123 @festina lente @Miss2311 @whiterabbit @HAYATAKIRGINIM1 @hayaletcizgi @owlll @zinnureyn__ @MavisOglumm @hemsirebiri @Iremre44 @Cngz44 @EsrLiones @dnzerdgn @fatma2041 @eelifeylull @Ayyayya @rvaalamiaa @dnz34
SADECE KARAR VERENLER YANITLAYABİLİR, ETİKETLEDİĞİM HERKESİN YANITLAMASINA GEREK YOK
ay evet bu benim hiç aklıma gelmemişti. eşim de diyor hamile kalalı daha hiç oturmadığın için çocuk böyle oldu skllksfHepimizin bebetosu hareketli olduğundan bir kanıya vardım bunlar ‘yay burcu deli hareketliliği’
benim de akrep korkum var. annem akrep burcu o kadar zor ve kaos yüklü bi insan ki skjfsj annem ama kusura bakmasın korkuyorum yani kızım da akrep olur diyeBizim kasım nefreti ne olacak yakorktuğum başıma gelecek diye ekstra korkuyorum
Ben de korkuyorum ya akrep burcu olmasından. Ama 22 kasım da baya erken oluyor burcunu geçtim o zamandan önce gelmesin inşallah bi korkutucu oldubenim de akrep korkum var. annem akrep burcu o kadar zor ve kaos yüklü bi insan ki skjfsj annem ama kusura bakmasın korkuyorum yani kızım da akrep olur diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?