2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 92 41,1%
  • erkek

OY: 114 50,9%
  • ikiz kız

OY: 3 1,3%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 9 4,0%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    224
Haa o da doğru benimki nerde ya ortada gibi

karından olunca ayna görüntüsü gibi düşün sağda olunca kız . solda olursa erkek. yani solda olması demek aslında sağda demek umarım yanlış söylememişimdir
Bu dediğiniz vajinal olunca diye biliyorum normalde ramziye göre karından bakıldığında 6-7 haftaya kadar ultrason görüntülerinde sol ise erkek sağ ise kız sonra ki haftalarda geçerli değil çünkü bebiş hareket etmeye başladığı için yanlış sonuç verebilir

Benimkini de tahmin etsenize

Eklentiler

• 878FB961-B229-4B57-ACD3-0B6776901658.webp
    44,8 KB · Görüntüleme: 49
  • IMG_9399.webp
    35 KB · Görüntüleme: 46
ben de hiç merdiven çıkarken nefes nefese kaldığımı bilmem 3.kata çıkana kadar mahvoluyorum. sonlarına doğru apartman kapısında yaşıcam galiba

Öncelikle hangi ülke ? Ben her şeyiyle çok daha fazla beğendim desem...

Türkiye'de de sağlıkla ilgili kaynaklar aşırı israf ediliyor bence. Yani ne sebepten acile giderseniz gidin bir kan tahlili, bir iğne ya da serum, bir reçete... Herkesin evinde bir kutu dolusu kullanılmamış, bitirilmemiş, SKT bekleyen ilaçlar... 10 hastanın 9'u acillik hasta bile değil baktığınızda o yüzden hastaneler, acil servisler hep aşırı yoğun. Poliklinikler de öyle keza. Ama bizler hekim yetersizliğinden, sağlık personeli yetersizliğinden şikayet ediyoruz. Hekimler, sağlık çalışanları kötü koşullarda çalışmaktan mutlu değiller. Oysa sistemdeki basit düzenlemelerle bunun önüne geçebilmek de mümkün. İşte yurt dışındaki örnekler önümüzde.

Özel hastaneler deseniz tamamen ticarileşmiş şirketlerden başka bir şey değiller. Hastaya müşteri gözüyle bakıyorlar çoğu zaman. Ama yine de konfor açısından, hijyen açısından imkanı olan herkes özel hastanelerde tedavi görüyor. İşte bizler gibi doğum paketlerine kırk - elli bin lira para veriyor ve sonuçta herkes aynı doğumu yapıyor yani baktığınızda. Ülkemizde sağlık sisteminin geldiği bu noktaya karşı çok doluyum, çok üzgünüm maalesef.

karından olunca ayna görüntüsü gibi düşün sağda olunca kız . solda olursa erkek. yani solda olması demek aslında sağda demek umarım yanlış söylememişimdir
Haaaa anladım yani embriyo solda olduğu için fotoğrafta sağda görünüyor ve solda olunca erkek oluyor genellemeye göre. Şimdi aklıma yattı. Zaten karından mı diye soruyorlardı ya onu da anlamıyordum ne alaka ne fark eder diyordum

Canım şöyleymiş embriyo solda olduğunda karın ultrasonunda sağda görülürmüş. Yani bu soldaymış evet ve solda olduğunda kabule göre erkek oluyormuş Seninkine bakalım bi...

Na benim böyle, bebiş daha çok sağdaydı yani en azından karnımın sağından gördüü

ben de hiç merdiven çıkarken nefes nefese kaldığımı bilmem 3.kata çıkana kadar mahvoluyorum. sonlarına doğru apartman kapısında yaşıcam galiba
Ahahahhah ay sorma bizim ev de 2. katta ve asansör yok ben de sonlara doğru sürünerek tırmanarak falan çıkıcam galiba

Selam kızlar kontrolden geldim , çok şükür kalp atımını dinledik . Progestona devam dedi doktorum. Cinsiyet tahmini yapabilir misiniz biraz daha büyümüşken

Eklentiler

• 7FC1641C-4CAB-4B7E-BEB3-D32A10A5BB68.webp
    41,5 KB · Görüntüleme: 51
bende şimdi neymiş bu diye araştırayım dedim . benimde öğrendiğim anca 15 dakika olmuştur

Selam kızlar kontrolden geldim , çok şükür kalp atımını dinledik . Progestona devam dedi doktorum. Cinsiyet tahmini yapabilir misiniz biraz daha büyümüşken
Çok şükür canım <3 Hadi buyrun bakalım tahminciler, bize şak diye yapıyordunuz sağda mı solda mı bakıp, tam ortada duran ne oluyor şimdi shdksakdhk

Seninki yer değiştirmeye hazırlanıyor sanki Hem zaten hem aynı yerde mi duracaklar ki bir dahaki sefere diğer tarafta görünme ihtimali yok mu dhskdsl
Ya benimki zaten ilk bir görünmedi kadın bi tuttu boş, kalbime indi. Sonra baktım bi dolanan bişiler var orda

bende şimdi neymiş bu diye araştırayım dedim . benimde öğrendiğim anca 15 dakika olmuştur
Ahahahhaha Son kontrole gittiğimde doktor şey demişti nabzı dakikada 160 atıyor şimdi buna bakıp da cinsiyeti kız deme, durduğu yere bakıp da erkek deme. O gün ne demek istediğini anlamamıştım ama şimdi anladım Bana böyle abuk sabuk şeylerle gelme diyor yani adam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…