2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 92 41,1%
  • erkek

OY: 114 50,9%
  • ikiz kız

OY: 3 1,3%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 9 4,0%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    224
Ay hala batıyor yaa şaka gibi

Benim başıma ilk kez geldi ya hareketsizlikten oldu heralde, sürekli ağrımıyor ama 3-5 dakikada bir saniyelik bıçak saplanıyor gibi
Kısa yürüyüşler iyi gelebilir belki bende de oluyor maalesef bende çok korkmuştum ama bi sorun gözükmüyor. Telaş yapma inşallah bi şey yoktur

Çok teşekkür ederim içimi rahatlattınız Doktor küvozde kalabileceğinden ve birkaç dillendirmek istemediğim ihtimalden de bahsetti. Bu süreçte yapabileceğim, dikkat etmem gereken şeyler var mı sizce?
Ciğer geliştirici iğnesi verdi mi oldun mu erken doğsa bile yoğun bakımda olmasını engeller 2 kiloyu geçince zaten kuvöz ihtimalide kalkıyor

Allah kolaylık versin . Sen de haklısın sonuna kadar çalışırsan iznin bitişi yaz tatiline denk gelir ücretsiz almazsın . Çok yorma kendini yine de . Bazen elde olmuyor o kadar iyi anlıyorum seni ki :) ama yine de biraz rahat davran izne çıkacaksın zaten bebeğini germe . Sonuna kadar çalışayım derken tetikleme kendini . Az kalmış sınav haftası seminer haftası derken geçer gider

Ciğer geliştirici iğnesi verdi mi oldun mu erken doğsa bile yoğun bakımda olmasını engeller 2 kiloyu geçince zaten kuvöz ihtimalide kalkıyor
Yok iğne vermedi sadece daha sık takipte olacak duruma göre ilerler sanırım. Benimki zaten 2100 civarı ama karın çevresi geride kalıyormuş. Kilosu da boyu uzun olduğu için varmış. Yani ince uzun bir bebek olabilir dedi. Kilo olarak da 2500 ü geçmesini bekleyeceğini söyledi.

Ay kapı süsüm hazırmış heyecanlandım
Ay İnci Kuşun herşeyi çok güzel oluyor ❤ buna da bayıldım. İnci ismi de hep çok hoşuma gider
Ona alttan mı bakıyorlar kuzum. Alttan muayene çok oldum. Onun gibi bişi mı? Sezeryan isteyince de bakıyorlar mı ona?
Mobilyalar cuma gunu gleecekmis hadi hayirlisi gelmeden inanmam. Gelse de artik duzenlesem yildim heryer heryerde
Benim de cumartesi gelecek, sabırsızlıkla bekliyorum. Gelseler de yerleştirsek artık gerçekten. İyice geç kalmışlık hissi oluyor. daha yıkıcaz ütülücez bir sürü kıyafeti. Etiket kesmesi cabası.

her bir kelimesine katılıyorum inşallah hepimiz için güzelce geçer çok teşekkür ederim

evet bugün kendime çok kızdım ne vardı bu kadar sinirlenecek diye çok teşekkür ederim canım senin için de aklıma geldikçe dua ediyorum hayırlısıyla kavuşuruz yavrularımıza inşallah

Benimde diğer her şeyi aslında haftasında gözüküyor karın ölçüsü farklı çıkıyor gerçi doktor kilosunu falan çok takmıyor suyunun azlığı dert bizde o yüzden ciğer geliştirici vurdu ne olur ne olmaz diye bende elimden geleni yapıyorum işte havuç suyu bolca su falan kilo içinde kilo aldıracak bütün yiyecekleri yiyorum umarım bir daha ki kontrolde normale döndüğünü söyler bakalım

Ay İnci Kuşun herşeyi çok güzel oluyor ❤ buna da bayıldım. İnci ismi de hep çok hoşuma gider
teşekkürler canımmm Kolonyasınıda hallediyorum japon kiraz çiçeği doldurdum ama yetmedi kolonya evde lavanta kolonyası vardı onu takviye yaptım

Eklentiler

• IMG_0869.webp
    50,6 KB · Görüntüleme: 115
Su ve havuç suyu çok iyi geliyormuş evet, inşallah artar suyunuz. Ben de bebeğe yarayacak bir şeyler yemek istiyorum ama doktora sordum senin yapabileceğin ekstra bir şey yok dedi. Yine de daha iyi beslenmeye çalışacağım. Umarım bizimki de toparlar ama bende çok umutlu konuşmadı doktor.

Benim ultrasonda rahim ağzını kısa gördü. Sonra vajinal baktı sonra eliyle tuş edicem gibş bişey dedi sanırım inşallah yanlış hatırlamıyorumdur. Sonra yatış için perinatolioye gönderdi orda da açıklığa baktı sanırım bu çatı muayenesi oluyor. 15 dakika arayla iki kez bakıldığı içinde olabilir. O beni biraz zorladı. Ondan sonra taş gibş oldu karnım iki gün belim çok ağrıdı. Ama dediğim gibş benim rahim ağzı kısalığı olduğu için öyle oldu.

Canım görmedim mesajını. Bende var. 22 mm 17 mm arasında gidip geliyor. Nidicart kullanıyorum yaklaşık iki haftadır günde 6 tane. Birde progestan. Bugün 31 haftalık oldu. Ama hala devam haplara. 32 için normal mi acaba 20 mm bilemedim

Sagol cnm bilmiyorum benim hep 34mm37mm di sancim vardi gecen hafta dun konturole gittim sancim yokdu nst de rahim agzim kapali ama rahim uzunlun 20mm dedi sasirdim cocugun kafasi asada baski yapar dedi yurumek yasak baski yapdikca acilma olabilirdedi ben bi korkdum formdahep olcumleri duydumuz okudumuz icin 20mm az ama doktor bi sorun yokdedi ona sasirdim neyse doktora hocam az degilmi bu olcum ya acilma olursa dedim ozmn yarin gel ciger gelisdirici yapalm her ihtimale karsi dedi iyiyce kafam karisdi

Evet 25 mm olmasını bekleriz en az demişti bana kendi doktorum. Ama mesela 20 mm benimde bu mmler ile 40 haftaları gören oluyor dedi. Bana da sürekli yatış verdi hiç kalkmıyorum. Dün sadece yemek yaptım çamaşırları falan yıkadım kışlık bir hurç çıkardım biraz yoruldum. Ama tüm gece karnım sertleşti birde acır gibş oluyor. Sende yine de kendini çok yorma kesinlikle ağır kaldırma çok fazla eğilip kalkma dikkat et. Belki seni panik yapmak istememiştir açıklıkta olmadığı için. Ben bunu hiç farketmemiştim doktora gidene kadar hep her işi yapıyordum sadece çok fazla su gibş akıntım oluyordu. Ne zaman doktor eliyle vajinal baktı ondan beri kasılmalarım var hep. Ters bişey olsa anlarsın hiç korkma çok az da vakit kaldı. Zamanında gelecekler inşallah. Hap kullanmakta iyi değil bir günde çok hap içiyorum diye üzülüyorum ama yapacak bişey yok erken doğum riskiyle hap riski aynı yani sonuçta riskli ikisi de

Sagol cnm tskr ederim cvplarin icin son olarak sana ciger gelisdirici yapildimi bu arada

Yok yavrum cati muayenesi normal dogum dusunenler icin . Dar mi geniz mi elverisli diye. Sezeryan yapacaksan bakmiyorlar.

Kızlar benim dolap ve şifonyer geleli epey oluyor, bugün ütülere de başladım tulumları bitirdim. Dolap 2 askılı, büyük çekmece var altta ekstradan da şifonyer var. Kıyafetleri en kullanışlı şekilde nasıl yerleştiririm onu düşünüyordum da siz nasıl yaptınız? Tulumların hepsini astım, gayet güzel oldu ama şu tarz alt üst takımları assam mı yoksa takım olarak katlayıp şifonyere mı kaldırsam bilemedim. Alt askılık boş, yazlıkları sonra yıkayıp ütüleyeceğim. Müslinler battaniyeler falan da var bir ton. Şu tarz düzenleyicilerim de var, öylesine yerleştirdim şu an, nasıl yapsam ki?

Eklentiler

• IMG_5443.webp
    42,3 KB · Görüntüleme: 96
  • image.webp
    60,2 KB · Görüntüleme: 92
  • image.webp
    36,7 KB · Görüntüleme: 91
  • image.webp
    39 KB · Görüntüleme: 94
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…