- 10 Ağustos 2024
- 78
- 67
- 3
- 29
Kısa yürüyüşler iyi gelebilir belki bende de oluyor maalesef bende çok korkmuştum ama bi sorun gözükmüyor. Telaş yapma inşallah bi şey yokturAy hala batıyor yaa şaka gibi
Benim başıma ilk kez geldi ya hareketsizlikten oldu heralde, sürekli ağrımıyor ama 3-5 dakikada bir saniyelik bıçak saplanıyor gibi
Ciğer geliştirici iğnesi verdi mi oldun mu erken doğsa bile yoğun bakımda olmasını engeller 2 kiloyu geçince zaten kuvöz ihtimalide kalkıyorÇok teşekkür ederim içimi rahatlattınızDoktor küvozde kalabileceğinden ve birkaç dillendirmek istemediğim ihtimalden de bahsetti. Bu süreçte yapabileceğim, dikkat etmem gereken şeyler var mı sizce?
Allah kolaylık versin . Sen de haklısın sonuna kadar çalışırsan iznin bitişi yaz tatiline denk gelir ücretsiz almazsın . Çok yorma kendini yine de . Bazen elde olmuyor o kadar iyi anlıyorum seni ki :) ama yine de biraz rahat davran izne çıkacaksın zaten bebeğini germe . Sonuna kadar çalışayım derken tetikleme kendini . Az kalmış sınav haftası seminer haftası derken geçer gideriznim sonraya kalsın diye 37ye kadar çalışmak istiyorum. daha 6 hafta var. haftaya da sınavlar başlıyor. konuları yetiştirmek için yoruldum çok. çocukların da ders umrunda değil. meslek lisesi zaten. bugün tekrar hayatı sorguladım. bu kadar okudum ders kimsenin umurunda değil
Sana da çok geçmiş olsun canım inşallah vakitlice gelirlerBenimde bir hafta geri çıkıyor birde bebeğin suyu az dedi o yüzden benimde 37 yada 38 gibi gözüküyor tabi bu sürede erken gelme ihtimali de var dedi
Yok iğne vermedi sadece daha sık takipte olacak duruma göre ilerler sanırım. Benimki zaten 2100 civarı ama karın çevresi geride kalıyormuş. Kilosu da boyu uzun olduğu için varmış. Yani ince uzun bir bebek olabilir dedi. Kilo olarak da 2500 ü geçmesini bekleyeceğini söyledi.Ciğer geliştirici iğnesi verdi mi oldun mu erken doğsa bile yoğun bakımda olmasını engeller 2 kiloyu geçince zaten kuvöz ihtimalide kalkıyor
Ay İnci Kuşun herşeyi çok güzel oluyorAy kapı süsüm hazırmış heyecanlandım
Ona alttan mı bakıyorlar kuzum. Alttan muayene çok oldum. Onun gibi bişi mı? Sezeryan isteyince de bakıyorlar mı ona?Yalnız ben çatı muayenesinde gerçekten kendimden geçtim. Kapalıyım çıktım örtümü açtım boğaz kısmını. Sıcak bastı kusucaktım böyle bi garip oldum ama sizi korkutmayayım benim rahim ağzı kısalığı da var o yüzden muhtemelen öyle oldum
Benim de cumartesi gelecek, sabırsızlıkla bekliyorum. Gelseler de yerleştirsek artık gerçekten. İyice geç kalmışlık hissi oluyor. daha yıkıcaz ütülücez bir sürü kıyafeti. Etiket kesmesi cabası.Mobilyalar cuma gunu gleecekmis hadi hayirlisi gelmeden inanmam. Gelse de artik duzenlesem yildim heryer heryerde
her bir kelimesine katılıyorumİki haftada verseniz son gün yapıyorlar ben bir hafta verdim çok bile. Geç getirenleri belli tarihe kadar puan kırıp kabul ettim sonra getirenleri kabul etmedim direk sıfır. Lisede ikinci senem şunu öğrendim asla öğrenciye acımaya gelmiyor kullanıyorlar hele bir de kadın ve genç olunca aşırı.
Ben elimden geleni yapıyorum %10 a bile ulaşsak iyi yine diye kendimi motive etmeye çalışıyorum artık olduğu kadar.
Yaklaşık bir aydır sınav haftasını sayma semineri sayma diye bir ay kaldı diye hesaplıyorum o yüzden hiç azalmıyor sanki
İnşallah sizin 6 hafta da su gibi akar geçer
evet bugün kendime çok kızdım ne vardı bu kadar sinirlenecek diyeAllah kolaylık versin . Sen de haklısın sonuna kadar çalışırsan iznin bitişi yaz tatiline denk gelir ücretsiz almazsın . Çok yorma kendini yine de . Bazen elde olmuyor o kadar iyi anlıyorum seni ki :) ama yine de biraz rahat davran izne çıkacaksın zaten bebeğini germe . Sonuna kadar çalışayım derken tetikleme kendini . Az kalmış sınav haftası seminer haftası derken geçer gider
Benimde diğer her şeyi aslında haftasında gözüküyor karın ölçüsü farklı çıkıyor gerçi doktor kilosunu falan çok takmıyor suyunun azlığı dert bizde o yüzden ciğer geliştirici vurdu ne olur ne olmaz diye bende elimden geleni yapıyorum işte havuç suyu bolca su falan kilo içinde kilo aldıracak bütün yiyecekleri yiyorum umarım bir daha ki kontrolde normale döndüğünü söyler bakalımYok iğne vermedi sadece daha sık takipte olacak duruma göre ilerler sanırım. Benimki zaten 2100 civarı ama karın çevresi geride kalıyormuş. Kilosu da boyu uzun olduğu için varmış. Yani ince uzun bir bebek olabilir dedi. Kilo olarak da 2500 ü geçmesini bekleyeceğini söyledi.
teşekkürler canımmmAy İnci Kuşun herşeyi çok güzel oluyor❤ buna da bayıldım. İnci ismi de hep çok hoşuma gider
Su ve havuç suyu çok iyi geliyormuş evet, inşallah artar suyunuz. Ben de bebeğe yarayacak bir şeyler yemek istiyorum ama doktora sordum senin yapabileceğin ekstra bir şey yok dedi. Yine de daha iyi beslenmeye çalışacağım. Umarım bizimki de toparlar ama bende çok umutlu konuşmadı doktor.Benimde diğer her şeyi aslında haftasında gözüküyor karın ölçüsü farklı çıkıyor gerçi doktor kilosunu falan çok takmıyor suyunun azlığı dert bizde o yüzden ciğer geliştirici vurdu ne olur ne olmaz diye bende elimden geleni yapıyorum işte havuç suyu bolca su falan kilo içinde kilo aldıracak bütün yiyecekleri yiyorum umarım bir daha ki kontrolde normale döndüğünü söyler bakalım
Yok yok korkmayın sorun bende herkeste böyle bişey olacak diye bişey yokÇok teşekkürler hiç korkmadık bu konunun üstüne iyi oldu
Benim ultrasonda rahim ağzını kısa gördü. Sonra vajinal baktı sonra eliyle tuş edicem gibş bişey dedi sanırım inşallah yanlış hatırlamıyorumdur. Sonra yatış için perinatolioye gönderdi orda da açıklığa baktı sanırım bu çatı muayenesi oluyor. 15 dakika arayla iki kez bakıldığı içinde olabilir. O beni biraz zorladı. Ondan sonra taş gibş oldu karnım iki gün belim çok ağrıdı. Ama dediğim gibş benim rahim ağzı kısalığı olduğu için öyle oldu.Ay İnci Kuşun herşeyi çok güzel oluyor❤ buna da bayıldım. İnci ismi de hep çok hoşuma gider
Ona alttan mı bakıyorlar kuzum. Alttan muayene çok oldum. Onun gibi bişi mı? Sezeryan isteyince de bakıyorlar mı ona?
Benim de cumartesi gelecek, sabırsızlıkla bekliyorum. Gelseler de yerleştirsek artık gerçekten. İyice geç kalmışlık hissi oluyor. daha yıkıcaz ütülücez bir sürü kıyafeti. Etiket kesmesi cabası.
Canım görmedim mesajını. Bende var. 22 mm 17 mm arasında gidip geliyor. Nidicart kullanıyorum yaklaşık iki haftadır günde 6 tane. Birde progestan. Bugün 31 haftalık oldu. Ama hala devam haplara. 32 için normal mi acaba 20 mm bilemedimKizlar mrb dun konturolum vardi 32+3 de 31 de sancim vardi 1 hafta sonra tekrsr gel dedi ilac vermisdi nidicard kullandim gitti sancim yokdu yani sorun gormedi tekrar rahim agzini olcdu 20mm cikdi yani 2cm doktor normal dedi ben kisa degilmi hocam dedim hatta sordum enson 34 sanirim oda azalir artik bu zmnlarda ilk donemde olsaydi evet ama artik gebelik haftamiz fazla normal bu olcm dedi ben yinede icim rahat etmedi burda sanirim bi kac arkadas vardi kisa olan siznlerin kac sorun olurmu acaba ya 2cm kisa degilmi bilgilendirirseniz cok sevinirim canlar
Sagol cnm bilmiyorum benim hep 34mm37mm di sancim vardi gecen hafta dun konturole gittim sancim yokdu nst de rahim agzim kapali ama rahim uzunlun 20mm dedi sasirdim cocugun kafasi asada baski yapar dedi yurumek yasak baski yapdikca acilma olabilirdedi ben bi korkdum formdahep olcumleri duydumuz okudumuz icin 20mm az ama doktor bi sorun yokdedi ona sasirdim neyse doktora hocam az degilmi bu olcum ya acilma olursa dedim ozmn yarin gel ciger gelisdirici yapalm her ihtimale karsi dedi iyiyce kafam karisdiCanım görmedim mesajını. Bende var. 22 mm 17 mm arasında gidip geliyor. Nidicart kullanıyorum yaklaşık iki haftadır günde 6 tane. Birde progestan. Bugün 31 haftalık oldu. Ama hala devam haplara. 32 için normal mi acaba 20 mm bilemedim
Evet 25 mm olmasını bekleriz en az demişti bana kendi doktorum. Ama mesela 20 mm benimde bu mmler ile 40 haftaları gören oluyor dedi. Bana da sürekli yatış verdi hiç kalkmıyorum. Dün sadece yemek yaptım çamaşırları falan yıkadım kışlık bir hurç çıkardım biraz yoruldum. Ama tüm gece karnım sertleşti birde acır gibş oluyor. Sende yine de kendini çok yorma kesinlikle ağır kaldırma çok fazla eğilip kalkma dikkat et. Belki seni panik yapmak istememiştir açıklıkta olmadığı için. Ben bunu hiç farketmemiştim doktora gidene kadar hep her işi yapıyordum sadece çok fazla su gibş akıntım oluyordu. Ne zaman doktor eliyle vajinal baktı ondan beri kasılmalarım var hep. Ters bişey olsa anlarsın hiç korkma çok az da vakit kaldı. Zamanında gelecekler inşallah. Hap kullanmakta iyi değil bir günde çok hap içiyorum diye üzülüyorum ama yapacak bişey yok erken doğum riskiyle hap riski aynı yani sonuçta riskli ikisi deSagol cnm bilmiyorum benim hep 34mm37mm di sancim vardi gecen hafta dun konturole gittim sancim yokdu nst de rahim agzim kapali ama rahim uzunlun 20mm dedi sasirdim cocugun kafasi asada baski yapar dedi yurumek yasak baski yapdikca acilma olabilirdedi ben bi korkdum formdahep olcumleri duydumuz okudumuz icin 20mm az ama doktor bi sorun yokdedi ona sasirdim neyse doktora hocam az degilmi bu olcum ya acilma olursa dedim ozmn yarin gel ciger gelisdirici yapalm her ihtimale karsi dedi iyiyce kafam karisdi
Sagol cnm tskr ederim cvplarin icin son olarak sana ciger gelisdirici yapildimi bu aradaEvet 25 mm olmasını bekleriz en az demişti bana kendi doktorum. Ama mesela 20 mm benimde bu mmler ile 40 haftaları gören oluyor dedi. Bana da sürekli yatış verdi hiç kalkmıyorum. Dün sadece yemek yaptım çamaşırları falan yıkadım kışlık bir hurç çıkardım biraz yoruldum. Ama tüm gece karnım sertleşti birde acır gibş oluyor. Sende yine de kendini çok yorma kesinlikle ağır kaldırma çok fazla eğilip kalkma dikkat et. Belki seni panik yapmak istememiştir açıklıkta olmadığı için. Ben bunu hiç farketmemiştim doktora gidene kadar hep her işi yapıyordum sadece çok fazla su gibş akıntım oluyordu. Ne zaman doktor eliyle vajinal baktı ondan beri kasılmalarım var hep. Ters bişey olsa anlarsın hiç korkma çok az da vakit kaldı. Zamanında gelecekler inşallah. Hap kullanmakta iyi değil bir günde çok hap içiyorum diye üzülüyorum ama yapacak bişey yok erken doğum riskiyle hap riski aynı yani sonuçta riskli ikisi de
Küçük bitane kapak var onu takman gerekiyo çekmesi için canım yapamazsan YouTube bakAynen onla uğraşılmaz o panikle, kocilerimizin memosunda deneyip bi şekil yapcaz artık. Açıyorum vıkvık yapıyo da elimi koyunca bişi çekmiyo gibi anlamadım
Yok yavrum cati muayenesi normal dogum dusunenler icin . Dar mi geniz mi elverisli diye. Sezeryan yapacaksan bakmiyorlar.Ay İnci Kuşun herşeyi çok güzel oluyor❤ buna da bayıldım. İnci ismi de hep çok hoşuma gider
Ona alttan mı bakıyorlar kuzum. Alttan muayene çok oldum. Onun gibi bişi mı? Sezeryan isteyince de bakıyorlar mı ona?
Benim de cumartesi gelecek, sabırsızlıkla bekliyorum. Gelseler de yerleştirsek artık gerçekten. İyice geç kalmışlık hissi oluyor. daha yıkıcaz ütülücez bir sürü kıyafeti. Etiket kesmesi cabası.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?