çok oturunca oluyor canım. ben de bugün okulda çok yoruldum biraz da sinirlendim. geldiğimden beri karnım kasılıyor çok mutsuzumKızlar 2 saattir sol kasığıma bıçak saplanıyor gibi ağrılar giriyor. Bugün toplantı vardı 2 saat hiç kalkmadan oturdum, ondan mı oldu acaba
ahaha ayni ben :) kina nisan direk atladim o isleri. tanisma yemegini de otelde ayarlamistim isteme falan olmadi direk tanisma olarak basladi. ailelerle aksam yemegi ardindan sabah kahvalti bizde oturma gezme tozma :) ardindan nikah nikah sonrasi yemek eglence bitti :)Ay mevlud falan yapmayacagim icin boyle dertlerim yok valla yapan arkadaslarima kolayliklar diliyorum.bi dua okuruz kv annem falan tamam bitti gitti. Zaten akrabalarimin cogu memlekette ama burda da olsalar yapmazdim. Kina bile yapmadim ben darlaniyorum
Ben de öyle ya ne nişan yaptım ne kınaAy mevlud falan yapmayacagim icin boyle dertlerim yok valla yapan arkadaslarima kolayliklar diliyorum.bi dua okuruz kv annem falan tamam bitti gitti. Zaten akrabalarimin cogu memlekette ama burda da olsalar yapmazdim. Kina bile yapmadim ben darlaniyorum
Ay doğuruyorum galiba diye düşünüyorum öyle bıçak saplanıyorBen hiç kıpırdamadan çalıştığım bi gün doktora yazacak kadar kasık ağrısı çektim cano.
Ben de sinirlendim ve gerildim biraz ondan mı oldu kiçok oturunca oluyor canım. ben de bugün okulda çok yoruldum biraz da sinirlendim. geldiğimden beri karnım kasılıyor çok mutsuzum
Ay okulda Allah yardımcın olsun . Sinirlenmemek bazen elde olmuyor . Ne zaman izne ayrılıyorsunçok oturunca oluyor canım. ben de bugün okulda çok yoruldum biraz da sinirlendim. geldiğimden beri karnım kasılıyor çok mutsuzum
Sinirden olabilir, benim gergin günlerimde karnım da aynı derecede geriliyorAy doğuruyorum galiba diye düşünüyorum öyle bıçak saplanıyor
Ben de sinirlendim ve gerildim biraz ondan mı oldu ki
Ben ilk geldigi gun denedimDoğru ya beboylayken uğraşılmaz onunka önceden çözmek lazım. Ben de kanguruyu deneyeyim bi ara
Bende de 1 haftadır bıçak saplanması gibi ağrılar oluyor saniyelik hemen geçiyor sonra. 33 haftalık olduk bugün kontrolüm vardı doktor sordu kanaman suyun vs var mı yok dedim her şey normal dedi servikal uzunluk 4 cm yani bi sıkıntı yok ama korktum bendeAy doğuruyorum galiba diye düşünüyorum öyle bıçak saplanıyor
olabilir. çok etkiliyor benceAy doğuruyorum galiba diye düşünüyorum öyle bıçak saplanıyor
iznim sonraya kalsın diye 37ye kadar çalışmak istiyorum. daha 6 hafta var. haftaya da sınavlar başlıyor. konuları yetiştirmek için yoruldum çok. çocukların da ders umrunda değil. meslek lisesi zaten. bugün tekrar hayatı sorguladım. bu kadar okudum ders kimsenin umurunda değilAy okulda Allah yardımcın olsun . Sinirlenmemek bazen elde olmuyor . Ne zaman izne ayrılıyorsun
Evet benim bebişimin de gelişim geriliği vardı. Tam ,37 de alinicakti ama açıklığım olunca 36+2 de doğdu. Biraz küçük bir bebek oluyorlar ama sıkıntı yok dert etmeyin. Herşey güzellikle yolunuzda olsun Allah'ın izniyleMerhaba kızlar bugün kontrolümüz vardı. Karın çevresi küçük çıkıyor son iki haftadır dedi. Gelişim geriliği var 37 veya 38. haftada alacak gibi. Kontrolleri de haftada bire çekti. Aranızda benzer bir durum yaşayan var mı?
Uzan biraz dinlen, aç bişiler izle. Artarsa doktora şeedersindiAy doğuruyorum galiba diye düşünüyorum öyle bıçak saplanıyor
Ay hala batıyor yaa şaka gibiSinirden olabilir, benim gergin günlerimde karnım da aynı derecede geriliyor
Benim başıma ilk kez geldi ya hareketsizlikten oldu heralde, sürekli ağrımıyor ama 3-5 dakikada bir saniyelik bıçak saplanıyor gibiBende de 1 haftadır bıçak saplanması gibi ağrılar oluyor saniyelik hemen geçiyor sonra. 33 haftalık olduk bugün kontrolüm vardı doktor sordu kanaman suyun vs var mı yok dedim her şey normal dedi servikal uzunluk 4 cm yani bi sıkıntı yok ama korktum bendebi de çiş durumu ve vajinal akıntıyı sordu normal dedim sanırım idrar yolu enfeksiyonundan şüphelendi ama bilmiyorum hayatımda hiç olmadım olduysamda haberim yok
Çook iyi anlıyorum sizi hocam. Ben de puanla girilmeyen bir lisedeyim. Bir yandan işimi doğru yapmanın telaşındayım bir yandan öğrencilere bakıyorum malesef boşa bir çaba. Bugünleri tahmin edip konuşma sınavlarını ilk haftalarda bitirdim bir de onlar olsaydı şu an kafayı yerdim herhalde. Haftaya 34 olacak benim de neyse ki 29 ekim dolayısıyla az da olsa nefes alacağız.iznim sonraya kalsın diye 37ye kadar çalışmak istiyorum. daha 6 hafta var. haftaya da sınavlar başlıyor. konuları yetiştirmek için yoruldum çok. çocukların da ders umrunda değil. meslek lisesi zaten. bugün tekrar hayatı sorguladım. bu kadar okudum ders kimsenin umurunda değil
Çok teşekkür ederim içimi rahatlattınızEvet benim bebişimin de gelişim geriliği vardı. Tam ,37 de alinicakti ama açıklığım olunca 36+2 de doğdu. Biraz küçük bir bebek oluyorlar ama sıkıntı yok dert etmeyin. Herşey güzellikle yolunuzda olsun Allah'ın izniyle
ben de konuşma sınavlarını yapıyorum 3 gündür. iki hafta önceden vermiştim konularını. sınıf grubuna da atmıştım. hala çıkıp tahtaya benim konum neydi yeaa diyorÇook iyi anlıyorum sizi hocam. Ben de puanla girilmeyen bir lisedeyim. Bir yandan işimi doğru yapmanın telaşındayım bir yandan öğrencilere bakıyorum malesef boşa bir çaba. Bugünleri tahmin edip konuşma sınavlarını ilk haftalarda bitirdim bir de onlar olsaydı şu an kafayı yerdim herhalde. Haftaya 34 olacak benim de neyse ki 29 ekim dolayısıyla az da olsa nefes alacağız.
Benimde bir hafta geri çıkıyor birde bebeğin suyu az dedi o yüzden benimde 37 yada 38 gibi gözüküyor tabi bu sürede erken gelme ihtimali de var dediMerhaba kızlar bugün kontrolümüz vardı. Karın çevresi küçük çıkıyor son iki haftadır dedi. Gelişim geriliği var 37 veya 38. haftada alacak gibi. Kontrolleri de haftada bire çekti. Aranızda benzer bir durum yaşayan var mı?
Ay benim doktor da sağolsun gönül rahatlatan biriydi ama başka kontrolde olduğum doktorda amniyosentezden bile bahsetti bunların üstünde durmayın hiç.Çok teşekkür ederim içimi rahatlattınızDoktor küvozde kalabileceğinden ve birkaç dillendirmek istemediğim ihtimalden de bahsetti. Bu süreçte yapabileceğim, dikkat etmem gereken şeyler var mı sizce?
İki haftada verseniz son gün yapıyorlar ben bir hafta verdim çok bile. Geç getirenleri belli tarihe kadar puan kırıp kabul ettim sonra getirenleri kabul etmedim direk sıfır. Lisede ikinci senem şunu öğrendim asla öğrenciye acımaya gelmiyor kullanıyorlar hele bir de kadın ve genç olunca aşırı.ben de konuşma sınavlarını yapıyorum 3 gündür. iki hafta önceden vermiştim konularını. sınıf grubuna da atmıştım. hala çıkıp tahtaya benim konum neydi yeaa diyorzor işimiz valla okula hevesi olan yok. bi süre sonra insanın motivasyonu düşüyor. sizin az kalmış. hayırlısıyla atlatırız umarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?