2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 92 41,1%
  • erkek

OY: 114 50,9%
  • ikiz kız

OY: 3 1,3%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 9 4,0%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    224
Kızlar 2 saattir sol kasığıma bıçak saplanıyor gibi ağrılar giriyor. Bugün toplantı vardı 2 saat hiç kalkmadan oturdum, ondan mı oldu acaba
çok oturunca oluyor canım. ben de bugün okulda çok yoruldum biraz da sinirlendim. geldiğimden beri karnım kasılıyor çok mutsuzum

ahaha ayni ben :) kina nisan direk atladim o isleri. tanisma yemegini de otelde ayarlamistim isteme falan olmadi direk tanisma olarak basladi. ailelerle aksam yemegi ardindan sabah kahvalti bizde oturma gezme tozma :) ardindan nikah nikah sonrasi yemek eglence bitti :)

kızlar ben oğlumu 3 aylıkken sünnet ettirmiştim ve bir haftada iyileşti. görüntü olarak iyileşmemiş gibi oluyor ama çocuk hissetmiyor ve tüm uyutmuyorlar. biraz daha büyük olsa tüm uyutacaklar mecbur durmaz çünkü. şimdi daha erken yaptırmayı düşünüyorum çünkü oğlum 3 aylıkken bizi tanıdığı için içeride hemşireler tuttuğu için çok ağlamıştı. 20 dk sürüyor ama yabancı yüzleri gördüğü için ağlamıştı evladım. 40ı çıkınca yaptırmak istiyorum bu sefer. yapan doktor da bulmak zor.

Ben de öyle ya ne nişan yaptım ne kına mevlit de okutmayacağım zaten dinle imanla da alakam yok ahfksks. Anam ısrar etti kendi aramızda dua okuruz dedi ona okeyim. Bizim çocuk doktoru kızıyor böyle şeylere, kapalı alanda bir ton kişi eşittir mikrop diyor, kış bebesi bir de işime geldi.

Ben hiç kıpırdamadan çalıştığım bi gün doktora yazacak kadar kasık ağrısı çektim cano.
Ay doğuruyorum galiba diye düşünüyorum öyle bıçak saplanıyor
çok oturunca oluyor canım. ben de bugün okulda çok yoruldum biraz da sinirlendim. geldiğimden beri karnım kasılıyor çok mutsuzum
Ben de sinirlendim ve gerildim biraz ondan mı oldu ki

Ay okulda Allah yardımcın olsun . Sinirlenmemek bazen elde olmuyor . Ne zaman izne ayrılıyorsun

Ay doğuruyorum galiba diye düşünüyorum öyle bıçak saplanıyor

Ben de sinirlendim ve gerildim biraz ondan mı oldu ki
Bende de 1 haftadır bıçak saplanması gibi ağrılar oluyor saniyelik hemen geçiyor sonra. 33 haftalık olduk bugün kontrolüm vardı doktor sordu kanaman suyun vs var mı yok dedim her şey normal dedi servikal uzunluk 4 cm yani bi sıkıntı yok ama korktum bende bi de çiş durumu ve vajinal akıntıyı sordu normal dedim sanırım idrar yolu enfeksiyonundan şüphelendi ama bilmiyorum hayatımda hiç olmadım olduysamda haberim yok

Ay okulda Allah yardımcın olsun . Sinirlenmemek bazen elde olmuyor . Ne zaman izne ayrılıyorsun
iznim sonraya kalsın diye 37ye kadar çalışmak istiyorum. daha 6 hafta var. haftaya da sınavlar başlıyor. konuları yetiştirmek için yoruldum çok. çocukların da ders umrunda değil. meslek lisesi zaten. bugün tekrar hayatı sorguladım. bu kadar okudum ders kimsenin umurunda değil

Evet benim bebişimin de gelişim geriliği vardı. Tam ,37 de alinicakti ama açıklığım olunca 36+2 de doğdu. Biraz küçük bir bebek oluyorlar ama sıkıntı yok dert etmeyin. Herşey güzellikle yolunuzda olsun Allah'ın izniyle

Sinirden olabilir, benim gergin günlerimde karnım da aynı derecede geriliyor
Ay hala batıyor yaa şaka gibi
Benim başıma ilk kez geldi ya hareketsizlikten oldu heralde, sürekli ağrımıyor ama 3-5 dakikada bir saniyelik bıçak saplanıyor gibi

Çook iyi anlıyorum sizi hocam. Ben de puanla girilmeyen bir lisedeyim. Bir yandan işimi doğru yapmanın telaşındayım bir yandan öğrencilere bakıyorum malesef boşa bir çaba. Bugünleri tahmin edip konuşma sınavlarını ilk haftalarda bitirdim bir de onlar olsaydı şu an kafayı yerdim herhalde. Haftaya 34 olacak benim de neyse ki 29 ekim dolayısıyla az da olsa nefes alacağız.

Çok teşekkür ederim içimi rahatlattınız Doktor küvozde kalabileceğinden ve birkaç dillendirmek istemediğim ihtimalden de bahsetti. Bu süreçte yapabileceğim, dikkat etmem gereken şeyler var mı sizce?

ben de konuşma sınavlarını yapıyorum 3 gündür. iki hafta önceden vermiştim konularını. sınıf grubuna da atmıştım. hala çıkıp tahtaya benim konum neydi yeaa diyor zor işimiz valla okula hevesi olan yok. bi süre sonra insanın motivasyonu düşüyor. sizin az kalmış. hayırlısıyla atlatırız umarım

Benimde bir hafta geri çıkıyor birde bebeğin suyu az dedi o yüzden benimde 37 yada 38 gibi gözüküyor tabi bu sürede erken gelme ihtimali de var dedi

Çok teşekkür ederim içimi rahatlattınız Doktor küvozde kalabileceğinden ve birkaç dillendirmek istemediğim ihtimalden de bahsetti. Bu süreçte yapabileceğim, dikkat etmem gereken şeyler var mı sizce?
Ay benim doktor da sağolsun gönül rahatlatan biriydi ama başka kontrolde olduğum doktorda amniyosentezden bile bahsetti bunların üstünde durmayın hiç.
Söyle ki bebeklerimiz küçük olduğu için olabildiğince iyi beslenip bebeğe kilo aldırmaya çalışin 2 kilo altı olursa maalesef ki küvezde kalma durumu olabiliyor.
Ben son 10 günde resmen kilo aldirdim. Ceviz muz badem süt bunları çekip milkshake tarzında hergun 2 bardak içtim. Sabahları hamur işi ve kaşar tükettim. Şekeriniz yoksa pekmez falan da tüketebilirsiniz.

İki haftada verseniz son gün yapıyorlar ben bir hafta verdim çok bile. Geç getirenleri belli tarihe kadar puan kırıp kabul ettim sonra getirenleri kabul etmedim direk sıfır. Lisede ikinci senem şunu öğrendim asla öğrenciye acımaya gelmiyor kullanıyorlar hele bir de kadın ve genç olunca aşırı.
Ben elimden geleni yapıyorum %10 a bile ulaşsak iyi yine diye kendimi motive etmeye çalışıyorum artık olduğu kadar.
Yaklaşık bir aydır sınav haftasını sayma semineri sayma diye bir ay kaldı diye hesaplıyorum o yüzden hiç azalmıyor sanki
İnşallah sizin 6 hafta da su gibi akar geçer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…